- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.001
Maskeler var yaa büyük sıkıntı insanlar birbirinin gözünü görüyo sadeceAynennnhem belki bi yakışıklıyla karşılaşırsın
Tamam canımben de tartılacağım
Ödem o ödem
72 benim hedefim canım mutlaka görücem
Ben bu hafta inşallah regl olurum kuzum ya bu ay gecikecek gibiOhoo daha cok var tamamlarsin bizden pek rakip olmuyo zorluyorum amaorti olduk biz
Oo olmadı ama
Vuhuuu bı haftalık verdiğini iki günde vermişsin canım çok sevindim
Gider gider canım hele ki diyetinin ilk zamanlarında daha hızlı verirsinBen de unutmamak için yazayım
Cuma 96,2
Pazartesi 94,6
-1.600
keşke şu 4.5 hemen 3 günde gitse yapıştı sanki böyle ruhuma
22 dk yapabildim zorlamaya başladım tamda kalori yakmaya başlamıştım terlemeye başladım leslieye geçtimKızlar bunun puanlaması hangisine göre yapılıyor
13 kilom gitti geçen aylarda o yüzden artık hız düştü. Yoksa dediğin gibi ilk 5 kilo 1 haftada gitmişti nerdeyseGider gider canım hele ki diyetinin ilk zamanlarında daha hızlı verirsin
Bundan sonra haftada 0.5 ile 1 kilo arası gitmesi çok normal13 kilom gitti geçen aylarda o yüzden artık hız düştü. Yoksa dediğin gibi ilk 5 kilo 1 haftada gitmişti nerdeyse
Göz süzersin bakınca da maskeni indirip colgate gülümsemen artı göz kırparsınMaskeler var yaa büyük sıkıntı insanlar birbirinin gözünü görüyo sadece
1.5 lt oldu kuzumOo olmadı amamuhtemelen khidrat su tutmuştur, suyu artırıp spora yüklen canım hemen.Yesilcayi da ihmal etme.kac bardak su ictin mesela şu ana kadar?
Vuhuuu bı haftalık verdiğini iki günde vermişsin canım çok sevindimdemek ki içli köfte yaradı sana
Ben çoğu zaman bu yüzden pes ediyorum sanırımBundan sonra haftada 0.5 ile 1 kilo arası gitmesi çok normal
Hep birşeyler sebep oluyo vazgeçiyoruz canım. İnşallah bu sefer son olur ve bir daha vazgeçmeyiz.Bende güya 2 ay olacak burdayım ama aldım verdim sıkıntılar yaşadım derken hala aynı kilodayım aslında hiç bir değişiklik olmadı. Kırılma noktası kısmına gelmedim herhalde hala aynı yerlerde dolanıp duruyorumBen çoğu zaman bu yüzden pes ediyorum sanırım
Benim kilomun 70 lere inmesi için haftada yarım kilo versem ohoo aylarımı alıyor ya o durum bende bıkkınlık yaratıp yeniden bozmaya gidiyo iş.
neyse inşallah 85 altına bari hızlıca inerim de kalan kilo yavaş gitse de olur artık
Fena değil canım halledersin
Fitness blender gibi dakikası 3 puandan hesaplama yaparız canım22 dk yapabildim zorlamaya başladım tamda kalori yakmaya başlamıştım terlemeye başladım leslieye geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?