- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.021
İnşaAllah kaptanımFena değil canım halledersin
Ala alah yaa çok fazla olmuş
Geçmiş olsun canım bundan sonrası inşallah daaha kolay olur senin içinKan tahlili sonucum ciktiCherry Mom demirim cok dusmus, demir depom da cok dusuk cikti. Zaten asiri sac dokulmek vardi bu sebeptenmis. Ben diyeti birakmayayim ilac filanla toparlarsam belki kilomada yansir. En son 55 tartildim ki o kadar yemedim dikkat ettigim halde.
Geldi geldiii yürümeyin koşun koşunBende bugün dışarı çıkıcam yürüyüş yapmaya, artık toparlanma vakti geldi de geçiyor bile
Hah bana bunlarla gel, süpersinGöz süzersin bakınca da maskeni indirip colgate gülümsemen artı göz kırparsın
1.5 lt oldu kuzumaynen
Ay maske evet sıkıntılı olabiliyor anlamıyorsun tam ama geçen hafta bebeğe gittik kuzenlerle ay bi çocuk vardı affedersiniz ama dibim düştüMaskeler var yaa büyük sıkıntı insanlar birbirinin gözünü görüyo sadece
Ex ortin tesekkur ederimMaşllah maşallah harikasın vallahi
Gecen haftada ben oyleydim hedefi bile tutturamadim ins olur bitersin cnmBen bu hafta inşallah regl olurum kuzum ya bu ay gecikecek gibiaşırı gergin ve huzursuzum
Kaptanimmmm ben 200 gr da ols eksideyimTünaydın kızlar ne ettiniz hepiniz mi artısınız
Ayy şükür arada normal vatandaşlar geliyorKaptanimmmm ben 200 gr da ols eksideyimhadi hep beraber sevinelim
Kaptanim ben erken havalanmisim biraz bakininca benden fazla kilo verende varmisAyy şükür arada normal vatandaşlar geliyortövbe tövbe kilo alma grubu gibiyiz 2 günde herkes 1.5 kg almış gelmiş
Tebrik ederim didemcim yüzümü güldüren nadide arkdaşlardansın
Kesinlikle ole canim ikiside onemli ben tarcindan cok haz etmiyorum ama denicemOhh dünü atlatmışım bakalım bugün neler yapacaksın canım
Off sporu düzenli bir şekilde hayatıma sokmam lazım. Verdiğim 9 kilo da bile karnım sarktı resmen. Artık bölgesel çalışma vakti de geldi sanırım
Canım o aktüellere bakmamaya çalış. Bende merak ederim yeni çıkanları falan ama kilo vermeye başlayıpta kıyafetlerimde gördüğüm fark beni mutlu ediyor kendimi bu şekilde Motive etmeye çalışıyorum
Canım tarçınlı su dene istersen biraz tatlı isteğini bastırır.
Ne menü ne de spor tek başına işe yaramıyor ikisi beraber olsa daha güzel sonuçlar görücez
Nese hem ortim hem rakibim cumaya eksilerle yarisalim artilarla degil olarmi+300 de bende var. Bu hafta takım coşmuş bakıyorum da
Kuzum sen kaç kg sin ki
Benim Cumaya kadar 2,3 kilo vermem lazımmışCanlar hedefleri eksik olanlar var
S Suskunhanim
azaydidem
yarimuhendis tartıldın mı canım ?
@whitetea senden de alayım canım cuma günü için hedefin nedir ?
Bu akşam dönüyorum kaptanım tartılamadım yani bi daha cumaya ama 52.7nin altında olabileceğimi düşünmüyorumCanlar hedefleri eksik olanlar var
S Suskunhanim
azaydidem
yarimuhendis tartıldın mı canım ?
@whitetea senden de alayım canım cuma günü için hedefin nedir ?
Sağol Sevgi’cim.Oyyygeçmiş olsun canım benim
Sağol Esra’cım. Zaten değerlerimin nasıl düştüğünü o kadar net hissettim ki, saçlarım da acayip dökülmeye başladı. Tövbe tövbe diyorum aklıma kötü şeyler geliyor bu kadar halsizlik ve saç dökülmesi ne!Selam canım
Ya çok üzüldüm umarım değerlerin desteklerle düzelir daha iyi olursun canım
Böcek içinde bu kadar kısa sürede olmaması lazım bence sorun sizde değil ya apartman giderlerinde sıkıntı var yada komşularda sıkıntı var apartmanın ilaçlaması vs gerekebilir. Oralardan size devamlı taşınır yoksa canım çok zor iş o ya((
Tebrikler canım harika
Oo Günaydın harikasın kuzum
listeye süper bir giriş olacak tebriklerr
Çok iyi canım tebriklerrr
(((
(
(
(
Toparlanma vakti kızlar yarın kg ve üstü olanlar özellikle ekstra birşeyler yapmalı
Ne böceği. Bizim binada gümüş böceği varmış ama ben hiç görmedim çok şükür. Toplu bütün daireleri ilaçladılar ama pek faydası olmamış.Sağol Esra’cım. Zaten değerlerimin nasıl düştüğünü o kadar net hissettim ki, saçlarım da acayip dökülmeye başladı. Tövbe tövbe diyorum aklıma kötü şeyler geliyor bu kadar halsizlik ve saç dökülmesi ne!Ama inan demiri almaya başladıktan 4 gün sonra kendime geldim biraz. Nasıl bir şey.....
Böcek konusunda da katılıyorum bence de apartmanda var ama kimse sesini çıkarmıyor. Ne yapayım ben kendi tedbirimi almak zorundayım yine giriştim en azından öyle çok giremiyor eve ilaçtan dolayı çoktek tük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?