- 25 Şubat 2021
- 1.808
- 1.861
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.041
93 leri görsem yeterCanlar hedefleri eksik olanlar var
S Suskunhanim
azaydidem
yarimuhendis tartıldın mı canım ?
@whitetea senden de alayım canım cuma günü için hedefin nedir ?
Dur kizz vurma, ben de hafta ici zor veriyorum.
Gozler kalbin aynasidirMaskeler var yaa büyük sıkıntı insanlar birbirinin gözünü görüyo sadece
O kadar siskinlige iyi bence mortim, eksi 500 en az cuma bence.
Yok canim moralimi bozmadim ben 3 gun iyi yedim yani 3 ayin acisini cikardim daha fazla bile bekliyordum artiyiNikinik canım takibem canım şok diyet ya da detoks lardan sonra biraz yesen hemen artı geliyor insan
Moralini bozma sen toparlarsın
Bu günden sonra menülerini de yaz lütfen
Gittim yürüdüm yürüdüm geldim ama 10000 olmamış ama neyse artık :) başlangıç için iyi yine :)Geldi geldiii yürümeyin koşun koşunayy öleceğim
Aaa nerdeymiş çocuk ben istanbuldayım gidip bulayımAy maske evet sıkıntılı olabiliyor anlamıyorsun tam ama geçen hafta bebeğe gittik kuzenlerle ay bi çocuk vardı affedersiniz ama dibim düştüaklıma kazındı sürekli gözümün önüne gelip duruyor artık istanbula geldiğimde her gün oraya gitmeyi düşünüyorum
Dur kizz vurma, ben de hafta ici zor veriyorum.
Gozler kalbin aynasidir
Yalniz sima maskeyi indirince cok farkli cikabiliyor gercekten de.
O kadar siskinlige iyi bence mortim, eksi 500 en az cuma bence.
Bugun 3 tanesinde gozum var
Çok sevindimYok canim moralimi bozmadim ben 3 gun iyi yedim yani 3 ayin acisini cikardim daha fazla bile bekliyordum artiyiama benim icin iyi oldu kendimi ilk basladigim gun gibi motive hissediyorum. Yazacagim menülerimi cis yok artik
Benimde yogaya bir geçiş yapasım var biraz streste azaltır hiç değilse gevşetir
Aynen kapticim dayanırız sanıyoruz ama bi yerde patlıyoruzAla alah yaa çok fazla olmuş
Kızlar bu pazartesi ilk defa böyle artılar görüyorum bu takımda bunuda düzensiz beslenmelerinize şok diyetlerinize bağlıyorum
Kendinize çok mağrum bırakıp sonra birden yiyorsunuz sağlıklı yeme alışkanlığı hâlâ yok paketli gıdalara hâlâ bir özenme hali var
Spor programsız..
Ne kendinizi aç bırakın nede bir günde tıka basa yiyin .. yazık kendinizede valla cumaya kadar zorlanacaksınız böyle şimdi el mecbur menüler kısılacak cumaya kadarmenüleri kısmaktan çok sporu arttırmaya çalışın canlar
- Senden alıntı yaptım burcucum ama direk Sana söylemiyorum lafım başladı bir kere :) -
AhahahaGeldi geldiii yürümeyin koşun koşunayy öleceğim
2 fincan içildi bilemHah bana bunlarla gel, süpersinakşama kadar iki fincan yeşilçay yazıyorum recetene
Aynen vallaOo olmadı amamuhtemelen khidrat su tutmuştur, suyu artırıp spora yüklen canım hemen.Yesilcayi da ihmal etme.kac bardak su ictin mesela şu ana kadar?
Vuhuuu bı haftalık verdiğini iki günde vermişsin canım çok sevindimdemek ki içli köfte yaradı sana
Tamamdir kaptancim
Kızım kaç sayfa geride kaldı niye güncelleyip duruyon
Sana ozel mesaj atamiyorum anka ac bana ozeliniKızım kaç sayfa geride kaldı niye güncelleyip duruyonBitti o bitti sabahtı o unuttuk onu
Daha fazlası bile olabilir ama aldım 1 in altında değilimdir ama 1lerde de değilimdir
Napcan bana özelden korkuyom kolumu bacağımı kesmicen dimi eksiye geçim diyeSana ozel mesaj atamiyorum anka ac bana ozelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?