Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nikinik canım takibem canım şok diyet ya da detoks lardan sonra biraz yesen hemen artı geliyor insan
Moralini bozma sen toparlarsın
Bu günden sonra menülerini de yaz lütfen

Anka canım sende sanırım 2 gün oruçtun aynı şekilde detoks gibi oruçtan sonra biraz ipin ucu kaçtı mı çok artı geliyor insan
Hafta içi toparlarsın canım

Nikinik canım takibem canım şok diyet ya da detoks lardan sonra biraz yesen hemen artı geliyor insan
Moralini bozma sen toparlarsın
Bu günden sonra menülerini de yaz lütfen
Yok canim moralimi bozmadim ben 3 gun iyi yedim yani 3 ayin acisini cikardim daha fazla bile bekliyordum artiyi ama benim icin iyi oldu kendimi ilk basladigim gun gibi motive hissediyorum. Yazacagim menülerimi cis yok artik

Geldi geldiii yürümeyin koşun koşun ayy öleceğim
Gittim yürüdüm yürüdüm geldim ama 10000 olmamış ama neyse artık :) başlangıç için iyi yine :)

Aaa nerdeymiş çocuk ben istanbuldayım gidip bulayım

Dur kizz vurma, ben de hafta ici zor veriyorum.

Gozler kalbin aynasidir
Yalniz sima maskeyi indirince cok farkli cikabiliyor gercekten de.

O kadar siskinlige iyi bence mortim, eksi 500 en az cuma bence.

Of evet hemde nasıl yaa gözlere bakıyosun çok tatlı maskeyi bi indiriyo töbee yarabbbiimmm

Yok canim moralimi bozmadim ben 3 gun iyi yedim yani 3 ayin acisini cikardim daha fazla bile bekliyordum artiyi ama benim icin iyi oldu kendimi ilk basladigim gun gibi motive hissediyorum. Yazacagim menülerimi cis yok artik
Çok sevindim
Evet sen ilk defa yaptın böyle
Ne yalan söyliyeyim arada lazım ipin ucunu kaçırmadan
İyi seni motive gördüm bu süper

Aynen kapticim dayanırız sanıyoruz ama bi yerde patlıyoruz
Geldi geldiii yürümeyin koşun koşun ayy öleceğim
Ahahaha evin içinde de koşu bandıyla gezsek anca gider bence
Hah bana bunlarla gel, süpersinakşama kadar iki fincan yeşilçay yazıyorum recetene
2 fincan içildi bilem 10 bine de yaklaştım kuzum

Aynen valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…