- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.361
Geçmiş olsun canımGunaydin herkese, bugun feci bir bas agrisiyla uyandim, kursa gitmekten vazgectim oglumu okula birakinca eve geldim ilac aldim.
Aa hangi sehir orasi??
Kaptanim bi onceki listede 50ydim 7ye yukselmisimTempus koşş koşşş
5. takım harikasınız yarışma genelinde sıralamamız ayrıca detaylı paylaşarım ama şimdilik linki atayım
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
bence insan kendi yazdığı mesaja da gülebilmeli. niyeyse yok değerlendirme satırı. şöyle kocaman kocaman gülesim geldi kendime.:KK70::KK70::KK70:www.kadinlarkulubu.com
Ya benim de gozlerim onu aradiah @Namaria sende olsaydın kesin 1 yada 2.olurdun bireysel sıralamada
Tebrik ederim canım, muhtemelen bir sonraki listede mezun olmuş olursunTempus tebrik ederim tatlım kiracı işini naptın?
Ayy inşallah canım inşallahInsallah canim hep beraber mezun olup alt listeden korumaya gecelim
Canim diger tarafa yazmissin mesaji duzenleyebilirsen sil de . KoyAyy inşallah canım inşallahhedefe kaç kilon kaldi
S Suskunhanim yıktın geçtin ortalığı ifşa ettin bizi her yereCanim diger tarafa yazmissin mesaji duzenleyebilirsen sil de . Koy
Bi gun herkesin basina geliyormus demekki ilk zamanlar ben de milleti oralardan spora davet etmistim
Ay bulamıyorum elim ayağıma dolaştı
Ben de varım
Geçti geçti sakinnn tamam bişey olmazAy bulamıyorum elim ayağıma dolaştı
Yok beni de alıntılamış demek istedimSen nereye yazdın
Ayy nasıl yaptım,hiç farketmedim yaBi gun herkesin basina geliyormus demekki ilk zamanlar ben de milleti oralardan spora davet etmistim
Aynen şurda kenarda takılıyordumHe alıntıda diyorsun
Duzeltmeme izin vardı ama son saniyeleriymis galibaGeçti geçti sakinnn tamam bişey olmaz
Fark etmediğin belli canım tüm takıma cevap yazmışım bende dedim sevincini paylaştı teşekkür etti falan herhalde bir girdim ki ahahjsjejrAyy nasıl yaptım,hiç farketmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?