- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.341
Dün ikindin başladı,bu kış ilk kez böyle güzel yağdı yavaş yavasGünaydın canım kar mı var orda
Aynen canim. Insallah gececek hersey. Cok bunaldim bir mayis gelse de biraz tatil biraz aileyle zaman vok iyu gelecekYaaa
Canım sen sık tartıldığın için içtiğin her sıvıyı görüyorsun baskülde. Bu senin kısa vadede gördüğün. Uzun vadede vücudundaki gerçek ödemi atmana yardımcı olacak ve yağlarının parçalanmasını sağlayacak olan su. Sen suyu azaltma bence biraz tartılmayı azalt
Yok artık. Gerçekten şaka gibiymiş. Biz bedenci arkadaşlarla dalga geçiyorduk nasıl online ders diye. Bu hepten efsane olmuş
Canım tatlı stresler değil mibir sıkıntı yok inşallah
Inan ben de oyledim canim. Illahaki hergun kucuk de olsa canim tatli birsey istiyirdu. Ama tamamen kesmek lazim. Dene bak ilk 3 gun cok zorluyor. 1 hafta sonra istemiyorsun bile. Heke ki 2-3 hafta yemezsem bu sefer o tatlilar asiri tatli geliyor icini bayiyir.Çoook haklısın ama o profiterolden 2 kaşık yemesem sonraki gün gözüm dönüp 2-3 tabak yiyorum. Şimdiye kadar hep öyle oldu o yüzden illa tadıyorum
Çok istiyorum şekeri tamamen bırakmayı ama sanırım aşığım
Karı nerde buldun gıııGünaydınKızım sabah 6da uyandı, bugün dersim yok spor hayali kurmuştum sabahtan ,olmadı ama onlara kahvaltısını yaptırıp ben yapmadım ve kartopuna indik, spor sayılır artık
Olduğum yerdeKarı nerde buldun gııı
Aynen canim cook iyi gelecek. Bakalim cok sIKI tutuyorum vermem lazim bu kilolari mayis basi a kadar.Aaa çok sevindim canım kavuş sende ailene şöyleçok iyi gelecek
Aa burda bile kar yok artik. Nerdesin canim? Hangi sehirde?Olduğum yerde
Bizde hiç bişey yok ya o kadar farkediyor mu şaşırdımOlduğum yerde
Aynen oyle. Test yapan kisi de diyor eskiden alerjili birini duyunca garip gelirdi simdi alerjisi olmayan biri ilginc geliyir diyor. Bakalim bugun basladim butun alerjanlari cikarip yemeye insallah kilo vermemi de kolaylastirir. Dedigine gore artik rahat kilo verebilecegim.Günaydın kızlar
Ya çılgın alıntı yapmışım dünden beribu ara biraz geriden geliyorum
Kuzum bence gayet normal bir hayat arkadaşı istemen. Ama şu toplumsal kabüller maalesef insanlara hatalar yaptırıyor. Bekarken yaptığın her şeyi evliyken de yapabilirsin yeterki kafana göre biri çıksın karşına
Biz eşimle tanıştığımızda 18 yaşındaydık 26 da evlendik. 33 te çocuk sahibi olduk. Bu süre zarfında ne tavsiyeler ne tavsiyelertahmin edersin. Ama herkes kendi hikayesini yaşıyor. Bence hayattan ne istediğimizi iyi keşfedersek dış seslere kulağı kapatmak daha kolay oluyor Rabbim gönlüne göre, dünyanın kalanını da birlikte mutlulukla gezeceğin bir hayat arkadaşı nasip etsin
Ay çok benzer hikayelerimiz@whitetea canım ama senin hikaye bizimkilere nal toplattı
Ayy kuzum ne çok şeye alerjim çıkmış. Allah kolaylık versin. Zaten alerji çağında yaşıyoruz sanırım
Ya senin gibi bir ev sahibine denk gelmedim şu hayatta ona yanıyorum
Keşke huysuz ev sahipleri huysuz kiracılarka eşleşse. Minnoşlar da minnoşlarla
Valla kuzum takılıyorum ama zor yani insanla uğraşmak. Allah kolaylık versin.
Canım vücudunu en iyi sen bilirsin. Ama hep en fazla vurgulanan su olur diyetlerde bilirsin. Dene bakalım. Ona göre karar verirsin
Ben yaptım canım 5 gün. Ama bence 2 gün ideal. Çünkü 2 günden sonrası çok düştüm ben. Acayip halsizdim. Hele son gün nefes alacak halim kalmamıştı. Bir de insan yemeği çok özlüyor. Hayallerimde hep yemek vardıama güzel bir tecrübeyi diyebilirim. Kendi sınırlarımı görmüş oldum
Evet canım ben de vücut temizliği niyetiyle yapmıştım ama kilo da gitti tabiKilo vermek için değil aslında ama sanki ayda 1-2 gün yapılsa vücut temizlenir gibi düşündüm. Bakalım belki denerim sonra bi günAma Cherry Mom in dediği gibi iştahlıyım 5 gün yapsam 10 kilo geri alırım sanki. Ama 1-2 gün denicem mutlaka
Aa hangi sehir orasi??GünaydınKızım sabah 6da uyandı, bugün dersim yok spor hayali kurmuştum sabahtan ,olmadı ama onlara kahvaltısını yaptırıp ben yapmadım ve kartopuna indik, spor sayılır artık
Aaa kar mıGünaydınKızım sabah 6da uyandı, bugün dersim yok spor hayali kurmuştum sabahtan ,olmadı ama onlara kahvaltısını yaptırıp ben yapmadım ve kartopuna indik, spor sayılır artık
Çok sevindim canım gelebilecek olmanaAynen canim. Insallah gececek hersey. Cok bunaldim bir mayis gelse de biraz tatil biraz aileyle zaman vok iyu gelecek
İnşallah canım. Şöyle bir rahatlasın vücudun eminim çok daha hızlı gidecek kilolarAynen oyle. Test yapan kisi de diyor eskiden alerjili birini duyunca garip gelirdi simdi alerjisi olmayan biri ilginc geliyir diyor. Bakalim bugun basladim butun alerjanlari cikarip yemeye insallah kilo vermemi de kolaylastirir. Dedigine gore artik rahat kilo verebilecegim.
Ekmekler 1 dilim 64 kalori olcak cnmCanım Filitre kahve, süt tozu yok bildiğim bakayım tekrar.Ekmek de sabah bı dilim yemiştim,akşam mercimekten sonra pancarı yiyemedim, gün içinde aldığım kalori düşük diye tahin pekmez yedim tekrar ama ekmekleri tavada kizarrmistim kalori olarak baya düşüyorlar
benim mesajlara hiç cevap vermiyorsunInan ben de oyledim canim. Illahaki hergun kucuk de olsa canim tatli birsey istiyirdu. Ama tamamen kesmek lazim. Dene bak ilk 3 gun cok zorluyor. 1 hafta sonra istemiyorsun bile. Heke ki 2-3 hafta yemezsem bu sefer o tatlilar asiri tatli geliyor icini bayiyir.
Geçmiş olsun canım.Gunaydin herkese, bugun feci bir bas agrisiyla uyandim, kursa gitmekten vazgectim oglumu okula birakinca eve geldim ilac aldim.
Aa hangi sehir orasi??
Sagol cnm gecti Allahtan majezik alinca.Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?