Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Login • Instagram
Bi buna bak canım belki faydası olur.

kuzum ekmekler 2şer dilim miydi? bir de cafex 0 kalori olması lazım,süttozu filan yoksa
Canım Filitre kahve, süt tozu yok bildiğim bakayım tekrar.Ekmek de sabah bı dilim yemiştim,akşam mercimekten sonra pancarı yiyemedim, gün içinde aldığım kalori düşük diye tahin pekmez yedim tekrar ama ekmekleri tavada kizarrmistim kalori olarak baya düşüyorlar

Biizm takımda deneyen olmadı canım bence sende deneme hadi dayandın bozmadım diyelim sonrası çok patlama yaşarsın çünkü iştahlı bir insansın kâr zarara dönüşür
Bence senin ara ara kendine ödül vererek ilerleyeceğin uzun soluklu ama sakin bir diyet yapman lazım

Günaydın kızlar
Ya çılgın alıntı yapmışım dünden beri bu ara biraz geriden geliyorum
Kuzum bence gayet normal bir hayat arkadaşı istemen. Ama şu toplumsal kabüller maalesef insanlara hatalar yaptırıyor. Bekarken yaptığın her şeyi evliyken de yapabilirsin yeterki kafana göre biri çıksın karşına

Biz eşimle tanıştığımızda 18 yaşındaydık 26 da evlendik. 33 te çocuk sahibi olduk. Bu süre zarfında ne tavsiyeler ne tavsiyeler tahmin edersin. Ama herkes kendi hikayesini yaşıyor. Bence hayattan ne istediğimizi iyi keşfedersek dış seslere kulağı kapatmak daha kolay oluyor Rabbim gönlüne göre, dünyanın kalanını da birlikte mutlulukla gezeceğin bir hayat arkadaşı nasip etsin
Hersey vakti saati geldiğinde oluyor canim ben esimle 19 yasinda tanistim ama evlilik 27yi buldu 8 yil sevgililik 5 yil evlilik

Ay çok benzer hikayelerimiz @whitetea canım ama senin hikaye bizimkilere nal toplattı
Ayy kuzum ne çok şeye alerjim çıkmış. Allah kolaylık versin. Zaten alerji çağında yaşıyoruz sanırım
Ya senin gibi bir ev sahibine denk gelmedim şu hayatta ona yanıyorum
Keşke huysuz ev sahipleri huysuz kiracılarka eşleşse. Minnoşlar da minnoşlarla
Valla kuzum takılıyorum ama zor yani insanla uğraşmak. Allah kolaylık versin.
Canım vücudunu en iyi sen bilirsin. Ama hep en fazla vurgulanan su olur diyetlerde bilirsin. Dene bakalım. Ona göre karar verirsin
Ben yaptım canım 5 gün. Ama bence 2 gün ideal. Çünkü 2 günden sonrası çok düştüm ben. Acayip halsizdim. Hele son gün nefes alacak halim kalmamıştı. Bir de insan yemeği çok özlüyor. Hayallerimde hep yemek vardı ama güzel bir tecrübeyi diyebilirim. Kendi sınırlarımı görmüş oldum

Canım çok iyi
Sen sporsa bayağı bayağı aştın hem kendini hem de bizi
Tek öğün acıkmıyor musun?

Kilo vermek için değil aslında ama sanki ayda 1-2 gün yapılsa vücut temizlenir gibi düşündüm. Bakalım belki denerim sonra bi gün Ama Cherry Mom in dediği gibi iştahlıyım 5 gün yapsam 10 kilo geri alırım sanki. Ama 1-2 gün denicem mutlaka

Canım çok iyi
Sen sporsa bayağı bayağı aştın hem kendini hem de bizi
Tek öğün acıkmıyor musun?
+1.700 baska nasil giderki
Hic acikmiyorim canim benim yedikce yiyesim geliyor kesince tam kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…