- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.245
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.401
canım 2 tane var demiştin ama 400 ml evde,yanlış mı hatırladımHindistancevizi kucuk boy bulamadim ama pirinc sutu, yulaf sutu, badem sutu, soya sutu filan aldim internetten. Onlarin gelmesinj bekliyorum
Evet canim 400ml be acildiktan sonra 2 gun icinde tuketin yaziyor. Cok fazla olur gunluk 200ml. Cok kalorili.canım 2 tane var demiştin ama 400 ml evde,yanlış mı hatırladım
Meyveyi gunluk 1 porsiyona indirdim canim. Diyetisyen gunluk 2 porsiyon yazmisti.göreceksiin inşallah canımnacizane tavsiyem meyveyi azaltman bir de hindistancevizi sütü eklemen mutlaka
Başarının gözlerimi yaşarttı3 günde 2 kilo aldım emin misin
canım bende de var 7 gün dayanıyor, için rahat etmezse tupperware tarzı kaba koyabilirsinEvet canim 400ml be acildiktan sonra 2 gun icinde tuketin yaziyor. Cok fazla olur gunluk 200ml. Cok kalorili.
1 bardak meyve suyu 2 porsiyon meyve değil mi cnmMeyveyi gunluk 1 porsiyona indirdim canim. Diyetisyen gunluk 2 porsiyon yazmisti.
Adım adım sıralaman yükselsin inşallah canım bir sonraki liste 2 ay sonra numaranı unutma
Tamamdir kaptanim hatirlatirimNikinik mezuniyet kg güncellemyi cuma hatırlat unutursam olur mu canım not düşeceğiz listede isminin yanına
Cok gecmis olsun ins birsey olmamistir dinlen bu surecte kolay gelsin. Bende calisiyorum devam diyeti boslama bu surecteCanım buralardayım ustalar gelicek eve biraz tadilat var ev temizliği falan pek bakamıyorum dünde omuza dokunmalı plank yaparken sırtıma bir şey oldu çok arıyor umarım kötü bir şey olmamıştır pek iyi degilim yanisen nasılsın canım
Ay mathilda alıntı yapınca gördümCanım buralardayım ustalar gelicek eve biraz tadilat var ev temizliği falan pek bakamıyorum dünde omuza dokunmalı plank yaparken sırtıma bir şey oldu çok arıyor umarım kötü bir şey olmamıştır pek iyi degilim yanisen nasılsın canım
Valla 1 kavanoz nutella yiyip artı 2 gelmişliğim var ama sen bilirsinBaşarının gözlerimi yaşarttı
Listede alma konusunda o kadar başarılı olmazsın ya 200 gram alınca karalar bağlıyoz burda
Evet oylecanım bende de var 7 gün dayanıyor, için rahat etmezse tupperware tarzı kaba koyabilirsin
1 bardak meyve suyu 2 porsiyon meyve değil mi cnm
Bir sey oldu ama ben anlamadimEyvah herkes ordan cevap dönerse yandık
Tabiki canım diyet devam ama sporu yapamıyorumCok gecmis olsun ins birsey olmamistir dinlen bu surecte kolay gelsin. Bende calisiyorum devam diyeti boslama bu surecte
Ya ustunde2 gunde tuketin yaziyor ya canim emzirmesem cok dert etmem oyle seyleri ama emziriyorum ya gunu disjnda hicbirsey tuketmek istemiyorumcanım bende de var 7 gün dayanıyor, için rahat etmezse tupperware tarzı kaba koyabilirsin
1 bardak meyve suyu 2 porsiyon meyve değil mi cnm
Anladım cnmYa ustunde2 gunde tuketin yaziyor ya canim emzirmesem cok dert etmem oyle seyleri ama emziriyorum ya gunu disjnda hicbirsey tuketmek istemiyorum
Sağol kaptancım neden olduğunu pek anlamadım umarım sakatlanmadımAy mathilda alıntı yapınca gördüm
Çok geçmiş olsun canım
İnsallah ucuncu mezuniyette o listede birinci olarak mezun olacagim kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?