Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsallah ucuncu mezuniyette o listede birinci olarak mezun olacagim kaptanim
Arkadaslari tebrik ediyorum dönmek icin sabirsizlaniyorum tasinma telasi duzen muzen kalmadi biraz artis var tartida da halledicem insallah Esram duzenimi kurunca
Ozledik canim dort gozle bekliyoruz seni

Fark etmediğin belli canım tüm takıma cevap yazmışım bende dedim sevincini paylaştı teşekkür etti falan herhalde bir girdim ki ahahjsjejr
Ayy ben mesajları okudum,sonra yazmak için WC ye gittim,zira yavrular bırakmıyor, yazarken ne dedim naptim bilemiyorum ama WC de hiç sayfayı kontrol etmemişim
Evet maalesef sizin 10 dakika. Sağlık olsun
Sizin derken pro Latin uzun mu?
Eyvah herkes ordan cevap dönerse yandık
Hem de ne yandık
S Suskunhanim ortim sustun sustun kendini sahnelere attın he milyonların karşısına ay çok güldüm
Taraftar topluyorum kendime yavruumn milyonlar derken
Ablama gidiyorum ve bugün onlarda yapılan alışverişe bakın ablamla biz garip garip bakarız enişteme artık
Zamanında hepsinden yedim yedim şimdi bu haldeyim
O etipufların halleylerin helalliği bile şüpheli boşver yiyeceksen kaliteli kaçamaklar ye
AA gerçekten mi alternatifler neler canım?

İnsallah ucuncu mezuniyette o listede birinci olarak mezun olacagim kaptanim
Arkadaslari tebrik ediyorum dönmek icin sabirsizlaniyorum tasinma telasi duzen muzen kalmadi biraz artis var tartida da halledicem insallah Esram duzenimi kurunca
aşkkuşuuum birinci olcaksın tabi kiiiii
nasıl gidiyor taşınma işleri, güzel ev buldun mu aşkom

Ortim mortim nerelerdesin bugun, yoksa kacamak mi var Ben bir avuc tuzlu fistik ve kahve yanina 1 lokum yedimne olacak benim bu atistirma istegim.
Begonya2
Canin atistirmak isteye isteyince umic bir sutsuz kahve. Bence kirar o istegi. Birkac bardak da su ic canim. Ben boyle yapiyorum cok ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…