- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.421
O etipufların halleylerin helalliği bile şüpheli boşver yiyeceksen kaliteli kaçamaklar yeAblama gidiyorum ve bugün onlarda yapılan alışverişe bakın ablamla biz garip garip bakarız enişteme artık
Ozledik canim dort gozle bekliyoruz seniİnsallah ucuncu mezuniyette o listede birinci olarak mezun olacagim kaptanim
Arkadaslari tebrik ediyorum dönmek icin sabirsizlaniyorum tasinma telasi duzen muzen kalmadi biraz artis var tartida da halledicem insallah Esram duzenimi kurunca
Gecmis olsun canim ya.Tabiki canım diyet devam ama sporu yapamıyorum
Ayy ben mesajları okudum,sonra yazmak için WC ye gittim,zira yavrular bırakmıyor, yazarken ne dedim naptim bilemiyorumFark etmediğin belli canım tüm takıma cevap yazmışım bende dedim sevincini paylaştı teşekkür etti falan herhalde bir girdim ki ahahjsjejr
Sizin derkenEvet maalesef sizin 10 dakika. Sağlık olsun
Hem de ne yandıkEyvah herkes ordan cevap dönerse yandık
Taraftar topluyorum kendime yavruumn
Zamanında hepsinden yedim yedim şimdi bu haldeyimAblama gidiyorum ve bugün onlarda yapılan alışverişe bakın ablamla biz garip garip bakarız enişteme artık
AA gerçekten miO etipufların halleylerin helalliği bile şüpheli boşver yiyeceksen kaliteli kaçamaklar ye
şekersiz tadelle ye hem de seviyomuşsun :)Ablama gidiyorum ve bugün onlarda yapılan alışverişe bakın ablamla biz garip garip bakarız enişteme artık
çekiliş fotosu gibi olmuşBunları da bizim için stoklamış ablamHedef60kgolmak bu arada evet ablam da diyette 92 kilodan 68 kiloya düştü hala devam ediyor henüz hamile kaldığı kiloda
Amanin bu nee. Butun cisslari toplamislarAblama gidiyorum ve bugün onlarda yapılan alışverişe bakın ablamla biz garip garip bakarız enişteme artık
Masallah ablansBunları da bizim için stoklamış ablamHedef60kgolmak bu arada evet ablam da diyette 92 kilodan 68 kiloya düştü hala devam ediyor henüz hamile kaldığı kiloda
Olur olur daha iyisi de olurMasallah ablansdarisi basimaa
aşkkuşuuum birinci olcaksın tabi kiiiiiİnsallah ucuncu mezuniyette o listede birinci olarak mezun olacagim kaptanim
Arkadaslari tebrik ediyorum dönmek icin sabirsizlaniyorum tasinma telasi duzen muzen kalmadi biraz artis var tartida da halledicem insallah Esram duzenimi kurunca
Olsun artik yaa. Her yolu deniyorumOlur olur daha iyisi de olur
Canin atistirmak isteye isteyince umic bir sutsuz kahve. Bence kirar o istegi. Birkac bardak da su ic canim. Ben boyle yapiyorum cok ise yariyor.Ortim mortim nerelerdesin bugun, yoksa kacamak mi varBen bir avuc tuzlu fistik ve kahve yanina 1 lokum yedim ne olacak benim bu atistirma istegim.
Begonya2
Cok gecmis olsun canim. Tuh ya kotu olmusTabiki canım diyet devam ama sporu yapamıyorum
Çok sağol canım bilmiyorum geçmiyor daCok gecmis olsun canim. Tuh ya kotu olmus
Çok teşekkür ederim canımGecmis olsun canim ya.
canım genelde kaptanların yazdığı bi sayfa var da, yazık aceleden karıştırıp oraya yazmış minnoş rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?