Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum bu dunku menu gerci bugun de cok bi farki yok. Ama bugun halsizim gozlerim karariyor ani hareketlerde.tansiyonum dustu kesin. Yarin limonlu su icmem spor da yapmam.duzelir diye düşünüyorum.
AA evet canım gördüm şimdi. Doğru limonlu su düşürmüş olabilir. Ölçtün mü tansiyonunu. Düşükse tuzlu ayran falan içseydin.

AA evet canım gördüm şimdi. Doğru limonlu su düşürmüş olabilir. Ölçtün mü tansiyonunu. Düşükse tuzlu ayran falan içseydin.
Tansiyon aleti yok malesef ama genelde dusuktur zaten tansiyonum. bugun ayran ictim tuzlu bi de tuz yaladim aksam o biraz toparladı sanki

DeryaOnDiet yok kuzum valla bir hilem yok leblebi ile bastırıyorum ama benim iştahını encok kahve kapariyio onu yazmayı unuttum bugün diğer günler hep yazdim hatırlattığın için saol benim dusuk tansiyonum var zaten kahve dengeliyo içmezsem ellerim dizlerim titriyor hem açlıktan hem dusuk tansiyondan kahvede kurtaricim oluyo

Canım menü de sporda harika
Ama yarın sporu az yap şişlik olmasın

Aksam gercekten cok gec olmus canim. Ve o soslu fistik da olmamis canim.
Genel olarak cok yemesen de dedigin gibi biraz duzensiz olmus.
O gün ertesi günü eksi geldim MaşaAllah geç yememe rağmen

Bu gün biraz fazla kaçtı fasulye şimdiden gaz yaptı şiştim
Yarın kabak yapcam erken yicem inşaAllah

Kvdemdeyim ortim gelemedim bu gün
Afiyet şifa olsun yarasın ortim benimde var kaçamağım
Oy oy ne yapacagiz bakalim.
Cnm yine cok bir sey yok gibi ama sanki fasulye 1 kepce olsa miydi, kacta yediginde onemli tabi ama 7 den sonraysa o siskinlik yapar, spor da yok. Bende de yok ne oldu boyle, dagildik sanki biraz.

Canim menunde sporda efsneee ben seni gaza getirirken kendimi batirdim menumde yaziyo

Bravo canım sporun harikaa - eti karam alma ama yaa başka şey ye o çok kalorili -

Dün neyin vardı canım şimdi iyi misin

şekersiz tadelle ye hem de seviyomuşsun :)
ablan da mı diyette
İyi akşamlar özelden yazdığınız mesaj için geldim eğerki banada yer varsa bende katılmak isterim gurubunuza ben daha önce izne ayrıldım ve kilom kaçtı bilmiyorum ozaman lar kilo alınca geri gelemedim gurubuma sizinde desteğinizle o motivasyonu kendimde buldum geri, salı günüde diyetisyene başladım ve 77 kiloyum şuan

Canim menunde sporda efsneee ben seni gaza getirirken kendimi batirdim menumde yaziyo
Niye batırdın didemcim sana dönmedim galiba ama -300 hedefini kabul etmiyorum sen zaten pazartesi -300 değil miydin hedefimi tutturdum nasılsa rahatım bu hafta relax mıyım oldu hayır bu hafta -500 bekliyorum en az sendn bilesin o da regli hatrına

Kaptanim menumde yazdim aslinda nedenini cok özür

Merhaba tabiki eski üyelerimize her zman yerimiz var hoşgeldin yeniden
1.sayfada katılım formumuz var kurallarımızı zaten biliyorsun formu doldurup buradan paylaşırsan kızlarda seni tanımış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…