- 25 Şubat 2021
- 1.808
- 1.861
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.461
Çok tesekkur ederimmAyy ne guzel tatli yorgunluklar
AA evet canım gördüm şimdi. Doğru limonlu su düşürmüş olabilir. Ölçtün mü tansiyonunu. Düşükse tuzlu ayran falan içseydin.Kuzum bu dunku menu gerci bugun de cok bi farki yok. Ama bugun halsizim gozlerim karariyor ani hareketlerde.tansiyonum dustu kesin. Yarin limonlu su icmem spor da yapmam.duzelir diye düşünüyorum.
Allah kolaylıklar versin canımBurdayımm
evet sabah çıkıyoruz akşama kadar tadilat, halı, perde, fayans.. içim şişti
Yaza kadar böyle gider sonra derin bi ohh çekerim inşallahh
Tansiyon aleti yok malesef ama genelde dusuktur zaten tansiyonum. bugun ayran ictim tuzluAA evet canım gördüm şimdi. Doğru limonlu su düşürmüş olabilir. Ölçtün mü tansiyonunu. Düşükse tuzlu ayran falan içseydin.
Yaa benim de tansiyonum düşüktür ve bazen tuz yalayasım gelirTansiyon aleti yok malesef ama genelde dusuktur zaten tansiyonum. bugun ayran ictim tuzlubi de tuz yaladim aksam o biraz toparladı sanki
Yaa benim de tansiyonum düşüktür ve bazen tuz yalayasım gelir
Canım menü de sporda harikaCarsamba
Tek öğün
Yulafli lorlu 2 yumurtali omlet
2 domates
1 bardak ayran
2 sade kahve
1 maden sulu yesil cay
Su 3.lt(1.5 litresi limonlu)
Spor 20dk cardio-1 saat leslie boosted walk-10dk bolgesel-toplam 10245 adim
Cherry Mom @_Reyyan hawar
Hic yapmamayi planliyorumCanım menü de sporda harika
Ama yarın sporu az yap şişlik olmasın
O gün ertesi günü eksi geldim MaşaAllah geç yememe rağmenAksam gercekten cok gec olmus canim. Ve o soslu fistik da olmamis canim.
Genel olarak cok yemesen de dedigin gibi biraz duzensiz olmus.
Oy oy ne yapacagiz bakalim.Kvdemdeyim ortim gelemedim bu gün
Afiyet şifa olsun yarasın ortimbenimde var kaçamağım
Cnm yine cok bir sey yok gibi ama sanki fasulye 1 kepce olsa miydi, kacta yediginde onemli tabi ama 7 den sonraysa o siskinlik yapar, spor da yok. Bende de yokSabah
Yarım gözleme
4 zeytin
1 tatlı kaşığı kadar helva
Ara
2 ısırık gofret
Akşam
2.5 kepçe kurufasulye
1 tavuk pirzola
3 4 kaşık pirinç pilavı
Büyük tabak salata
Ayran
Su içmek istediğim kadar
Kvdemdeym spor yok
Cherry Mom Arc-en-ciel @_Reyyan
canım kimyon iyi geliyor şişliğe, şimdi ılık su içebilirsin limonlu kimyonluO gün ertesi günü eksi geldim MaşaAllah geç yememe rağmen
Bu gün biraz fazla kaçtıfasulye şimdiden gaz yaptı şiştim
Yarın kabak yapcam erken yicem inşaAllah
Canim menunde sporda efsneee3 mart
Sabah
Actıvıa kayısılı yoğurt
2 fincan Kirazsapı ve yeşil çay demledim ondan içtim
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3yk kapuska
1 tane eti karam bitter
Su:2.5 lt
Spor: 17dk zumba 51p
1000 zıp 200p
11000 adım 110p
20dk cardio 100p
Cherry Mom Nikinik canım 1 5 6 7 yapıldı
azaydidem dün kötüydüm giremedim ama mesajını gördüm menü sporda kapışıyormuyuz hadi bakalım senin menü ve sporunu merak ediyorum
Bravo canım sporun harikaa - eti karam alma ama yaa başka şey ye o çok kalorili -3 mart
Sabah
Actıvıa kayısılı yoğurt
2 fincan Kirazsapı ve yeşil çay demledim ondan içtim
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3yk kapuska
1 tane eti karam bitter
Su:2.5 lt
Spor: 17dk zumba 51p
1000 zıp 200p
11000 adım 110p
20dk cardio 100p
Cherry Mom Nikinik canım 1 5 6 7 yapıldı
azaydidem dün kötüydüm giremedim ama mesajını gördüm menü sporda kapışıyormuyuz hadi bakalım senin menü ve sporunu merak ediyorum
İyi akşamlar özelden yazdığınız mesaj için geldim eğerki banada yer varsa bende katılmak isterim gurubunuza ben daha önce izne ayrıldım ve kilom kaçtı bilmiyorum ozaman lar kilo alınca geri gelemedim gurubuma sizinde desteğinizle o motivasyonu kendimde buldum geri, salı günüde diyetisyene başladım ve 77 kiloyum şuanşekersiz tadelle ye hem de seviyomuşsun :)
ablan da mı diyette
Niye batırdın didemcim sana dönmedim galiba ama -300 hedefini kabul etmiyorum sen zaten pazartesi -300 değil miydin hedefimi tutturdum nasılsa rahatım bu hafta relax mıyım oldu hayırCanim menunde sporda efsneeeben seni gaza getirirken kendimi batirdim menumde yaziyo
Kaptanim menumde yazdim aslinda nedenini cok özürNiye batırdın didemcim sana dönmedim galiba ama -300 hedefini kabul etmiyorum sen zaten pazartesi -300 değil miydin hedefimi tutturdum nasılsa rahatım bu hafta relax mıyım oldu hayırbu hafta -500 bekliyorum en az sendn bilesin o da regli hatrına
Merhabaİyi akşamlar özelden yazdığınız mesaj için geldim eğerki banada yer varsa bende katılmak isterim gurubunuza ben daha önce izne ayrıldım ve kilom kaçtı bilmiyorum ozaman lar kilo alınca geri gelemedim gurubuma sizinde desteğinizle o motivasyonu kendimde buldum geri, salı günüde diyetisyene başladım ve 77 kiloyum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?