Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amiiinnnn inşallah Ya zaten bu zorlu süreci resmen kkda yaşadım her anıyla, hem burda hem dua grubunda bile o kadar çok kişi bireysel olarak güzel dileklerini dualarını söylediler ki artık sırtım yere gelmez diyecek noktadayım. Çünkü normalde hiç kimse birbirini tanımıyo görmedi etmedi bilmiyor ama buna rağmen bu güzel dualar öyle kıymetli ki

Ablama gidiyorum ve bugün onlarda yapılan alışverişe bakın ablamla biz garip garip bakarız enişteme artık

Şekersiz tadelle diyette oluyo mu Bu cıslardan en çok ilgimi çeken o oldu

Ben de canim cok sagol

Askim yoruldum baya maddi manevi ama cok sukur guzel olacak insallah
cumaya esya tasicaz evi de gittim tuttum insallah huzurla otururum canim
oyyy ama geçecek kuzum çok az kaldı, şükürler olsun bak kaç yıldır uğraştığın iş halloldu ve rüyanı yaşıcaksın resmen
Rabbim mutlu huzurlu paralı sağlıklı şekilde yaşamayı nasip etsin aşkkuşum
Aynen yaa benim için de o kadar kıymetli ki burasıı o kadar samimi iyi niyetli ve içten ki insanlar
yani yiyebilirsin

eve depoluyorum

Aksam gercekten cok gec olmus canim. Ve o soslu fistik da olmamis canim.
Genel olarak cok yemesen de dedigin gibi biraz duzensiz olmus.
Wuuwuu masallah ortim harikasin. sporlarin super

Gunduz cok ac durmussun. Aclik krizin oliyor mu hic canin? Ne yapiyirsun cok acikinca? Bir hile. Varsa ogret bize de bu kadar uzun sure acliga ragmen aksam saldirnamissin super.

Waaw baya az kalori almissin canim. Vee acayip kalori yakmissin. Senin cumaki eksini merakla bekliyorum. Sporun bir harika

Menunu cok begendim canim dengeli doyurucu ve saglikli olmus. Sporun da cok iyi.

Tek ogun ve gercekten dikkatli az yemissin. Sabahki sirkeli suyu neden iciyorsun canim? Faydasi oluyor mu acliga? Sporun cok iyi masallah

Teşekkür ederim canım. Aslında uzun açıkta mide asidini dengelesin diye içiyorum canım. Ama vücudu alkali yapmak için de etkili olduğunu biliyorum. Alkali olmak da yağ yakımı için önemli. Yani inşallah bir faydası oluyordur

Bu 8 dk lık tabata yı sen paylaşmıştın değil mi canım. Ben onunla bir aylık program yaptım kendime. Haftada 4 gün leslie nin ardından yapıyorum. Bu üçüncü haftam. Başta plankda çok zorlanıyordum. Şimdi çok hoşuma gidiyor yapmak. Bakalım 1 ayın sonunda ne olacak

İyi geceler kızlar yarın okul açılıyormuş. Of çok yorgunum bugün banyoda tadilat vardı evi bi öncesinde bi sonrasında temizledim. Zaten dünkü ağrım da geçmedi
Agriyla bir de temizlik cok zor olmustir canim ya. Insallah gecer agrin kisa surede

Sabahtan beri yazmamışım hiç geçmişten okuya okuya geldim ama ortim nerelerdessinn @whitetea sende de tadilat falan vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam
Burdayımm
evet sabah çıkıyoruz akşama kadar tadilat, halı, perde, fayans.. içim şişti
Yaza kadar böyle gider sonra derin bi ohh çekerim inşallahh

Sali

Tek öğün

1 buyuk kase tonbalikli salata
2 wasa

Aralarda
1 bardak ayran
1 sade kahve
1 maden sulu yesil cay

Su 3lt(2litresi limonlu)
Spor 20dk bolgesel-40dk cardio-1 saat leslie boosted walk

Cherry Mom @_Reyyan @hawar
Oyy canım öldürecen mi kendini. Bu yemeğe o spor maşallah sana. Valla ayaklarını yukarı kaldır da öyle dinlen kuzu
Canım çok güzel ve sağlıklı bir menü. Sana da maşallah. Spor zaten süper

Vee beklenen an gelir. Dogumdan sinra ilk defa regli oldum simdi bu menulerle (alerjan, intolerans hepsini de cikarttim menude), sporlarla ve bu regliyle bu cuma iyi bir eksi gelmem lazim degilse cook modum dusecek.
Ayy cok sevindim ya gozun aydin.bu cumaya regl siskinligi inmeyebilir 3. Gunden sonra atiliyor diyorlar odem ama bak gor haftaya super eksi gorursun canim
Sevgili rakibem menune bayildim cumaya az kaldi
İyi geceler kızlar yarın okul açılıyormuş. Of çok yorgunum bugün banyoda tadilat vardı evi bi öncesinde bi sonrasında temizledim. Zaten dünkü ağrım da geçmedi
Cok gecmis olsun canim sabaha agrisiz uyanirsin umarim

Oyy canım öldürecen mi kendini. Bu yemeğe o spor maşallah sana. Valla ayaklarını yukarı kaldır da öyle dinlen kuzu
Kuzum bu dunku menu gerci bugun de cok bi farki yok. Ama bugun halsizim gozlerim karariyor ani hareketlerde.tansiyonum dustu kesin. Yarin limonlu su icmem spor da yapmam.duzelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…