Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında erken yemeyi planlıyorum o yüzden doyurucu olsa daha iyi olur demi
En geç 17. 00da yemek istiyorum
Azck bulgurlu yapayım
Cnm dün şişlik geçti mi kimyonlu su içmiş miydin :)
Anket yapalım bence herkes fikrini belirtsin. Yarışmada herkes aynı takımda olduğu için hırs olmadı. ama ortilikte ortinin sorumluluğu daha çok tutuyor. Yani bence öyle herkes fikrini belirtirse orta yol buluruz.
Bence de kuzum belli olmadı böyle destek mi olcaz köstek mi
ay bu da güzelmiiş bim e tarif defteri gelmiş ona mı yazsam hepsini
Deniz ve Kum hoşgeldin. Hatırladın mı beni? Ne zamandır yoksun sen buralarda... Güzel eksilerin olsun.
Ay siz tanışıyo musunuuz

Ben de begendim kuzu beraber yapak mi

Insallah canim. Bir donsem 65 kiloluk halime. Ben o kilolarda zaten manken gibi hissediyorum

Ya iste 1 aydir diyet yapiyorum sikildim olsa tamam da daha 2. Hafta iste insallah burayi birakmayacagim bu sefer surune surune de olsa verecegim bu kilolari. Su kacamak olunca ya da tarti iyi gostermeyince olusan moral bozuklugunu yensem olacak bu is.
Dedigin gibi kiloya odul koyarak gitmeyi deneyeyim 4+ 4 sonra zaten korumaya gececegim.
Off senin de verecegin kilo benimki kadar iste yaklasik 2 beden kuculme istiyorum o kadar. Ayrilmayalim buradan, birlikte yapalim. Olacak bu sefer, surekli bunu tekrar ediyorum kendime.

Canim asil baslarda adapte olmak daha zor. Kaptanima sor ben ilk 3 hafta surundum aldim verdim sonra rayina oturdu kendinj cok zorlama biraz musade et alisma sureci olarak gor tartida beklentini dusur sonra zaten tikir tikir gider kilolar

Yok canım başlarda daha zor aslında. O yüzden hep ufaktan başlamayı önerirler. Sonraları daha iyi adapte olacaksın. Ama bu işin başı sabır. Ben hep haftaya odaklıyorum mesela, kısa vadeli tutmak bana iyi geliyor. Şu haftayı temiz atlatayım gerisine bakarız diyorum. Haftalık verdiğim gram da olsa bir önceki haftanın altındayım diye düşünüyorum.

Kızlar balpamuk azaydidem Sizi de etiket yapayım. Hepimizin zor günleri oluyor. Vaz geçmeyelim yeter. Düşe kalka da olsa vereceğiz bu kiloları.

Evet canım alıntıların zannediyordum meğer alıntılanmamışım
Değişiklik iyidir ailenin yanında olacaksın ne güzel
Aman düğünlerde dikkat edin canım

hem yüz yüze hem online derslerim var
3 gün online 2 gün yüzümüze
Ay özlemişim öğrencilerimi geçen gittim sarılmamak için zor tuttum kendimi
En yaramazını bile özlemişim
Canım motivasyon hepimizde zaman zaman düşüyor
Ama şöyle düşün şimdi bırakırsan kilo veremeyeceksin hatta üstüne daha da kilo alacaksın
arada kendini ödüllendirirsen belki daha sürdürülebilir olur senin için
Birde bu kiloları bir anda almadık yavaş yavaş aldık bir anda da veremiyoruz tabi yavaş yavaş gidecek önemli olan gitmesi

Hatırlayamadım seni ama evet ozaman yine güzel kilo verirken izne ayrıldım sonrada aldım kiloları adın başkamıydı

Teşekkürler davet ettiğin için bu sefer başaracağım inşallah onları bilgisayardan yapayım telefonla zor gibi, diyet yaptım, bugün sporuda devreye sokacağım inşallah

Arc-en-ciel canim ben kendi yaptiklarimi yazayim bende ise yariyor.

Once bir soyun gec aynaya bak kendine , bu halinin kotu oldugunu iyice gor(ben gunlerce baktim ve cok uzulup basladim diyete). Sonra otur bir liste yap ne yeyince sana sislik yapar, kilo yapar onlari hayatindan komple cikar(mesela un, seker...). Bunlari iceren hicbir gidayi yeme bile. Soran israr eden olursa bana dokunuyor yiyemem de gec. Vere en onemlisi aksam yeme isini erken bitir. Yeme isi bitince asla bir lokma birsey bile yene dayanamayip agzina atarsan birsey cigne ve tukur. Sonra agzini calkala bitki cayini al ic. Ben bunlari yapiyorum ha cok bi kilo veremedim ama azimle devam ediyorum. Sakin kucucuk bile olsa agzina sekerli unlu o tur faydasiz sadece yag yapan irunlerden atma canim. Be mumkunse evdeysen her sabah kahvaltidan 1 saat sonra filan spor yap. Canin istemese de yap. 15 dakika olsun isterse ama yap muhakkak. Unutma birakirsan hicbir zaman istedigin fizige kavusamazsin ve hatta daha da kilo alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…