- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.581
DemeYa kuzum beni de 2 gundur yedigim lazanyalar bitirdi, spor da yok. Bugun tartildim ve cok fena yani, verdigris almis gorunuyorum
Cnm dün şişlik geçti mi kimyonlu su içmiş miydin :)Aslında erken yemeyi planlıyorum o yüzden doyurucu olsa daha iyi olur demi
En geç 17. 00da yemek istiyorum
Azck bulgurlu yapayım
Bence de kuzum belli olmadı böyle destek mi olcaz köstek miAnket yapalım bence herkes fikrini belirtsin. Yarışmada herkes aynı takımda olduğu için hırs olmadı. ama ortilikte ortinin sorumluluğu daha çok tutuyor. Yani bence öyle herkes fikrini belirtirse orta yol buluruz.
1 HAFTADA 3 KİLO YAĞ YAKMA DİYETİ
UYANINCA:
1 su bardağı ılık su
KAHVALTI:
Kahvaltı öncesinde 1 yemek kaşığı elma sirkesini, 1 su bardağı ılık suya ekleyin karıştırın için. 15 dakika sonra kahvaltınızı yapın.
- 1 haşlanmış yumurta
- 3 zeytin
- 3 yarım ceviz
- 1 ince dilim ekmek
- Bol domates, maydanoz, yeşil ve kırmızı biber, salatalık
- Kahvaltıdan 45 dakika sonra en az 45 dakika yürüyüş
ARA:
- 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
ÖĞLE:
- 1 kase süper detoks yapan yağ yakıcı çorba
- 5 tam ceviz
- Az yağlı mevsim salata
- Yemek sonrası 1 fincan yeşil çay Yağ yakıcı çorba tarifi: Yarım kereviz, 1 kabak, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 kuru soğan, 2 diş sarımsak, yarımşar çay kaşığı zerdeçal, tane çekilmiş karabiber, kimyon ve pul biber, 1 su bardağı et veya tavuk suyu, 1 yemek kaşığı zeytinyağını bir arada uygun
- miktarda su ekleyerek pişirin. Mutfak robotundan geçirerek sıcak servis edin.
ARA:
ARA:
- 1 fincan filtre şekersiz kahve
- 1 su bardağı süt veya kefir veya 1 çay bardağı yoğurt AKŞAM:
- 4 ev yapımı köfte (yağsız kırmızı et, tavuk veya hindi etinden köftelerinizi hazırlayabilirsiniz)
- Az yağlı çoban salatası
- 1 fincan yeşil çay
- 1elma veya 1/4 ayva veya 1/2 deveci armudu veya 1 adet portakal
Yeni diyet buldum
Hedef60kgolmak
Ay siz tanışıyo musunuuzDeniz ve Kum hoşgeldin. Hatırladın mı beni? Ne zamandır yoksun sen buralarda... Güzel eksilerin olsun.
Ben de begendim kuzu beraber yapak miCnm dün şişlik geçti mi kimyonlu su içmiş miydin :)
Bence de kuzum belli olmadı böyle destek mi olcaz köstek mi
ay bu da güzelmiiş bim e tarif defteri gelmiş ona mı yazsam hepsini
Ay siz tanışıyo musunuuz
Insallah canim. Bir donsem 65 kiloluk halime. Ben o kilolarda zaten manken gibi hissediyorumOyy oyy ağzın bal yesin kuzu
İnşallah canım. Birlikte görelim o hallerimiz de
Ya sizin akrabalar da maşallah yani. Nasıl böyle hızlı organize olmuşlar. Kapıda mı bekliyorlarmış
Valla benimki belli. Ben sevmiyorum yarışmayı. Bir kaybeden olunca Sonucuna da sevinemiyor insan
Ben ortili minnoş 5. Takıma geri dönelim derim
Cherry Mom
Ya iste 1 aydir diyet yapiyorum sikildim olsa tamam da daha 2. Hafta iste insallah burayi birakmayacagim bu sefer surune surune de olsa verecegim bu kilolari. Su kacamak olunca ya da tarti iyi gostermeyince olusan moral bozuklugunu yensem olacak bu is.Canım öyle yüklenme kendine. Hiçbirimiz tam gaz devam etmiyoruz aslında. Arada motivasyon kayıpları yaşıyoruz. Alıştığımız bir yaşam tarzı var onu değiştirmek kolay olmuyor. Ama yürüyüşü neden spordan saymıyorsun mesela. Hareket harekettir. Zamanla artacak inşallah. Bir de böyle kaçamak yaptığın zaman bile yola devam edebilme becerisi geliştirmemiz gerekiyor. Çünkü çoğumuzda kaçamak yapınca ucunu bırakma huyu var. Bugün böyle oldu, yarın daha iyi olacak şeklinde bakabilirsen süper olur.
Dedigin gibi kiloya odul koyarak gitmeyi deneyeyim 4+ 4 sonra zaten korumaya gececegim.Canim verecegin kilo da gayet azmis aslinda bi rayina oturtsan cok kisa surede gider 2-3 gun spor yapamadim diye motivasyonun dusmesin bu hafta kilo veremezsen haftaya verirsin. Arada tabiki kacamaklarimiz olacak ama belli bi kilo verince odul olsun en azindan oyle planla 4 kilo ver kendine bi ziyafet ceksonra bi 4 daha iste bitti gitti.
Hepimiz ayniyiz malesef ben de hala oturtamadim saglikli beslenme olayini oturtmam da cok zor biliyorum alip alip verecegim o kilolari ama en azindan yukari cikmadan halletmeye bakalim.illa saglikli surekli diyet tarzi beslenemem ben kacamaklarim olmali illaki
Off senin de verecegin kilo benimki kadar iste yaklasik 2 beden kuculme istiyorum o kadar. Ayrilmayalim buradan, birlikte yapalim. Olacak bu sefer, surekli bunu tekrar ediyorum kendime.Arc-en-ciel Ben de sendenim ve ben de yardım istiyorum Nasıl adapte olacağımı bilmiyorum artık. Eskiden kafaya koyduğumu yapardım şu an kafam inanılmaz dağınık ve asla diyete adapte olamıyorum. Geçen ay çok güzel kilolar verdim bu ay bittim. Artık pandeminin getirdiği bıkkınlıkta var bence ama bir şekilde motive olmak lazım da nasııılll... benim de vermek istediğim 7-8 kilo.
Canim asil baslarda adapte olmak daha zor. Kaptanima sor ben ilk 3 hafta surundum aldim verdim sonra rayina oturdu kendinj cok zorlama biraz musade et alisma sureci olarak gor tartida beklentini dusur sonra zaten tikir tikir gider kilolarYa iste 1 aydir diyet yapiyorum sikildim olsa tamam da daha 2. Hafta iste insallah burayi birakmayacagim bu sefer surune surune de olsa verecegim bu kilolari. Su kacamak olunca ya da tarti iyi gostermeyince olusan moral bozuklugunu yensem olacak bu is.
Dedigin gibi kiloya odul koyarak gitmeyi deneyeyim 4+ 4 sonra zaten korumaya gececegim.
Off senin de verecegin kilo benimki kadar iste yaklasik 2 beden kuculme istiyorum o kadar. Ayrilmayalim buradan, birlikte yapalim. Olacak bu sefer, surekli bunu tekrar ediyorum kendime.
Valla unuttm inanki dün gaz doluydm resmen şimdi iyiym şükürCnm dün şişlik geçti mi kimyonlu su içmiş miydin :)
Yok canım başlarda daha zor aslında. O yüzden hep ufaktan başlamayı önerirler. Sonraları daha iyi adapte olacaksın. Ama bu işin başı sabır. Ben hep haftaya odaklıyorum mesela, kısa vadeli tutmak bana iyi geliyor. Şu haftayı temiz atlatayım gerisine bakarız diyorum. Haftalık verdiğim gram da olsa bir önceki haftanın altındayım diye düşünüyorum.Ya iste 1 aydir diyet yapiyorum sikildim olsa tamam da daha 2. Hafta iste insallah burayi birakmayacagim bu sefer surune surune de olsa verecegim bu kilolari. Su kacamak olunca ya da tarti iyi gostermeyince olusan moral bozuklugunu yensem olacak bu is.
Dedigin gibi kiloya odul koyarak gitmeyi deneyeyim 4+ 4 sonra zaten korumaya gececegim.
Off senin de verecegin kilo benimki kadar iste yaklasik 2 beden kuculme istiyorum o kadar. Ayrilmayalim buradan, birlikte yapalim. Olacak bu sefer, surekli bunu tekrar ediyorum kendime.
Evet canım alıntıların zannediyordum meğer alıntılanmamışımbu bana galiba değil mi :))
bende iyiyim canım haftaya istanbula gideceğm ailemin yanına nikahlar sünnet düğünleri flaan var ufak ufak merasimler başkan izin veerince hemen organize oldu bizim akrabalar
yüz yüze eğitimin var mı yoksa yine online mı canım ? kolay gelsin
Canım motivasyon hepimizde zaman zaman düşüyorYa kizlar benim bu 2. Hafta ve motivasyon giderek artacagina azaldi, iste eski ben olsa direk sivisirim ben yapamiyorum diye, yardim istiyorum sizden bende neden sabit bir azim ve sabir yok hemen havlu atiyorum moralim bozuk cok. Bu hafta spor hic olmadi gibi, yuruyus spor sayilmiyor artik bunyeme. Hep agzima bir sey atasim var, ozellikle gece. Mutfaga gidip geliyorum surekli, moralim de bozuktu basim da agriyordu derken hafta bitti, bu niye boyle bir hayat tarzi haline geldi bende. 300gr asagi 200 gr yukari. Zaman dedigin hizli geciyor, surada goz acip kapayincaya kadar bir sene bitti. Alti ustu bi 8 kg fln verecegim, bu nedir ya. Kendimden nefret ediyorum
Kuzum ben bu 3 gün şöyle düşünüorm 3 öğün lahana çorbası ayran,aralarda birer elmaBen de begendim kuzu beraber yapak mi
Hatırlayamadım seni ama evet ozaman yine güzel kilo verirken izne ayrıldım sonrada aldım kiloları adın başkamıydıCanım selam dün gece döndüm sana ama görmedin sanırım tabi ki var hoşgeldin
1. sayfada katılım formumuz var onu doldurursan kızlarda seni tanımış olur biz 2018 2019 dönemide biraz denk gelmiştik seninle hatırlıyorum bende izne ayrılıp çıkmıştım maalesef sonra devasaaa bir kilo ile geri dönmştm
Teşekkürler davet ettiğin için bu sefer başaracağım inşallah onları bilgisayardan yapayım telefonla zor gibi, diyet yaptım, bugün sporuda devreye sokacağım inşallahAynen ben de ilk 100 sayfayı okudum cnm, arada da bakıyordum aktif olan var mı davet etsem diyeseni gördüm cnm hoşgeldin tekrar, sen 1.sayfadaki formu doldurup burda paylaş, bugün de menü sayfamıza-en üstte konu başlığı altında kısayol var- yediğin içtiğin ve sporun varsa yazmaya başla kuzum
Ben de ancak pazartesi baslarim 3 gun kendimi toparlamam lazimKuzum ben bu 3 gün şöyle düşünüorm 3 öğün lahana çorbası ayran,aralarda birer elma
Çok teşekkür ederim ama hatırlayamadım canım inşallah bu sefer vereyim artık siz naptınız verebildinizmi hiçDeniz ve Kum hoşgeldin. Hatırladın mı beni? Ne zamandır yoksun sen buralarda... Güzel eksilerin olsun.
Neler denedim bir bilsentmm canımcım
spor kaynaklıdır umarım gerçi onun ağrısı da 3 4 gün sürüyor çivi çivi söküyor spor yapmaktan çokta kaçınma derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?