- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.601
Hic de az degil yenilecekler ac birakmaz aslinda. Bakayim yarin da goremezsem 75i ben de yapayim. Ac kalinmaz bu diyet iyiymis canim1 HAFTADA 3 KİLO YAĞ YAKMA DİYETİ
UYANINCA:
1 su bardağı ılık su
KAHVALTI:
Kahvaltı öncesinde 1 yemek kaşığı elma sirkesini, 1 su bardağı ılık suya ekleyin karıştırın için. 15 dakika sonra kahvaltınızı yapın.
- 1 haşlanmış yumurta
- 3 zeytin
- 3 yarım ceviz
- 1 ince dilim ekmek
- Bol domates, maydanoz, yeşil ve kırmızı biber, salatalık
- Kahvaltıdan 45 dakika sonra en az 45 dakika yürüyüş
ARA:
- 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
ÖĞLE:
- 1 kase süper detoks yapan yağ yakıcı çorba
- 5 tam ceviz
- Az yağlı mevsim salata
- Yemek sonrası 1 fincan yeşil çay Yağ yakıcı çorba tarifi: Yarım kereviz, 1 kabak, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 kuru soğan, 2 diş sarımsak, yarımşar çay kaşığı zerdeçal, tane çekilmiş karabiber, kimyon ve pul biber, 1 su bardağı et veya tavuk suyu, 1 yemek kaşığı zeytinyağını bir arada uygun
- miktarda su ekleyerek pişirin. Mutfak robotundan geçirerek sıcak servis edin.
ARA:
ARA:
- 1 fincan filtre şekersiz kahve
- 1 su bardağı süt veya kefir veya 1 çay bardağı yoğurt AKŞAM:
- 4 ev yapımı köfte (yağsız kırmızı et, tavuk veya hindi etinden köftelerinizi hazırlayabilirsiniz)
- Az yağlı çoban salatası
- 1 fincan yeşil çay
- 1elma veya 1/4 ayva veya 1/2 deveci armudu veya 1 adet portakal
Yeni diyet buldum
Hedef60kgolmak
Yapmaa rakibim ya bak cok az kaldi goreceksin 69u ucundanSuanki durumumu okadr kolay ozetledinki cok haklisin aslinda hic kacamak yapmak istemiyorum bi an once hedefime varmak istiyorum ama nefsime bazen sahip cikamiyorum ve patlayinca tam patliyorum
Cok gecmis olsun canim. Git tabi allah gostermesin onemli birsey olabilirNeler denedim bir bilsenAma iyi degilim yarın okul sonrası ortopediye gideceğim
Supersin canim masallahkaptancım 1 kiloya yakın gitmiş olcak şimdi tartıldım da200-300 gr kalıyor en azından sabit gelirim diye düşünüyorum
Sağol cnm sen tartılıyo msnSupersin canim masallah
Ben de erkenden kapattim bugun tukaniYemek işi kapanmıştır
Yarına güzel bir eksi gelir inşaAllah
Yok canim yaa 2 aydir gram gram veriyorum ya tartilmaya korkuyorum cunku kucuk eksi veya daha kotudu arti gorunce acayip bozuluyor moralim. O yuzden haftada iki sadece tartiliyorum. Pazartesi cumaSağol cnm sen tartılıyo msn
Canim asil baslarda adapte olmak daha zor. Kaptanima sor ben ilk 3 hafta surundum aldim verdim sonra rayina oturdu kendinj cok zorlama biraz musade et alisma sureci olarak gor tartida beklentini dusur sonra zaten tikir tikir gider kilolar
Yok canım başlarda daha zor aslında. O yüzden hep ufaktan başlamayı önerirler. Sonraları daha iyi adapte olacaksın. Ama bu işin başı sabır. Ben hep haftaya odaklıyorum mesela, kısa vadeli tutmak bana iyi geliyor. Şu haftayı temiz atlatayım gerisine bakarız diyorum. Haftalık verdiğim gram da olsa bir önceki haftanın altındayım diye düşünüyorum.
Kızlar @balpamuk @azaydidem Sizi de etiket yapayım. Hepimizin zor günleri oluyor. Vaz geçmeyelim yeter. Düşe kalka da olsa vereceğiz bu kiloları.
Evet canım alıntıların zannediyordum meğer alıntılanmamışım
Değişiklik iyidir ailenin yanında olacaksın ne güzel
Aman düğünlerde dikkat edin canım
hem yüz yüze hem online derslerim var
3 gün online 2 gün yüzümüze
Ay özlemişim öğrencilerimi geçen gittim sarılmamak için zor tuttum kendimi
En yaramazını bile özlemişim
Canım motivasyon hepimizde zaman zaman düşüyor
Ama şöyle düşün şimdi bırakırsan kilo veremeyeceksin hatta üstüne daha da kilo alacaksın
arada kendini ödüllendirirsen belki daha sürdürülebilir olur senin için
Birde bu kiloları bir anda almadık yavaş yavaş aldık bir anda da veremiyoruz tabi yavaş yavaş gidecek önemli olan gitmesi
Hepinize cok tesekkurler kizlar, yazdiklariniza dikkat edecegim, iyi ki varsinizArc-en-ciel canim ben kendi yaptiklarimi yazayim bende ise yariyor.
Once bir soyun gec aynaya bak kendine , bu halinin kotu oldugunu iyice gor(ben gunlerce baktim ve cok uzulup basladim diyete). Sonra otur bir liste yap ne yeyince sana sislik yapar, kilo yapar onlari hayatindan komple cikar(mesela un, seker...). Bunlari iceren hicbir gidayi yeme bile. Soran israr eden olursa bana dokunuyor yiyemem de gec. Vere en onemlisi aksam yeme isini erken bitir. Yeme isi bitince asla bir lokma birsey bile yene dayanamayip agzina atarsan birsey cigne ve tukur. Sonra agzini calkala bitki cayini al ic. Ben bunlari yapiyorum ha cok bi kilo veremedim ama azimle devam ediyorum. Sakin kucucuk bile olsa agzina sekerli unlu o tur faydasiz sadece yag yapan irunlerden atma canim. Be mumkunse evdeysen her sabah kahvaltidan 1 saat sonra filan spor yap. Canin istemese de yap. 15 dakika olsun isterse ama yap muhakkak. Unutma birakirsan hicbir zaman istedigin fizige kavusamazsin ve hatta daha da kilo alirsin.
Sevgili rakibem menü süperPersembe
Tek ogun
1 kepce kiymali sogan corbasi
1 tabak cevizli yogurtlu kereviz salatasi
2 sade kahve
1 maden sulu kayisili form cayi
Su 2.5 lt
Cherry Mom @_Reyyan hawar
Kilo bildirimini cuma günleri fotoğraflı ve yanında nick/ güncel tarih notuyla birlikte bildirmek zorunludur aksi takdirde üye bildirimsiz sayılmaktadır.
- Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır. Özel durumu sebebiyle uzun süre takıma gelemeyecek üye konuyu mutlaka kaptana bildirmelidir.
- Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
- Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür. Menü +içtiğiniz su miktarı ve spor aktivitesi aşağıdaki linke eklenecektir.
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
- Kaçamak yapanlara yaptıkları kaçamağın kalorisine göre spor ceza puanı yazılacaktır. Kaçamak yapan kişi, ceza puanı kadar ekstra spor faaliyeti yapmakla yükümlüdür.
- Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
- 2 hafta art arda kilo veremeyen arkadaş uyarılacak, 3. hafta durum devam ederse takımdan çıkarılacaktır.
KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
YAŞINIZ:42
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :3 ÇOCUK VE 20.18 VE 11,2 KIZIM VE 1 OĞLUM VAR
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: EVET
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
5. Takım Spor Puanlama
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan Chloe cardio dakika 5 puan Aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan Direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan Squat 5 adet 1 puan Tabata-cardio dakika 5 puan
Eki Görüntüle 2774425
5.TAKIM AKTİF ÜYELERİÜST LİSTE
@belmayne
hawar
Nikinik
@yarimuhendis
@Suskunhanim
@Tempus
DeryaOnDiet
@azaydidem
@ummhnisa
Begonya2
@Kendinin en iyi hali ol
Hedef60kgolmak
ALT LİSTE
@muhursuzpusula
@birsevgi
@Anka
@Mathilda03
Arc-en-ciel
@whitetea
Üye ismi Mezun olduğu kilo Mezun olduğu etap Karne linki magickk 60 578 magickk karnesi si_bel 60.9 583 si_bel karnesi kardelelen321 79 585 kardelelen321 karnesi beyazinci 55.6 588 beyazinci karnesi gonulll 60.9 591 gonulll karnesi rint 55.2 599 rintin karnesi parkbyull 70.1 600 parkbyull karnesi violin35 57 601 violin35 karnesi kollontai 50.4 611 kollontai karnesi BeyazOrkidem 59 623 beyazorkidem karnesi Melita09 64,5 635 melita09 karnesi Dennisgo 65,4 650 dennisgo karnesi Leyl-i-fer 74,2 655 leylifer karnesi Pisi pisi kopatim 58,7 665 pisi pisi kopatım karnesi ReyyanK 51 673 reyyank karnesi Pawlover 48,5 675 pawlover karnesi Ortabahar 53,6 682 ortabahar karnesi EceZ 52,1 683 ecez karnesi Hanmeli 66.6 683 Hanmeli karnesi Tempus 69,6 683 Tempus karnesi Cagrihilal1 67.5 686 Cagrihilal1 karnesi Emnis 60.7 686 Emnis karnesi Redsonja 52.3 689
Canim menun guzel ama keske bugunluk isiriklar ve kuruyemisler olmasaydi.4 Mart perşembe
Sabah 09:30
2 yumurta domates zeytin
Peynir, mor lahana
ara
2 kayısı
2 ısırık cevizli sucuk
1 ısırık kek
3 zeytin
Akşam
19:00
2 kaşık kereviz yemeği
Yarım ayva
1 armut
1 avuç leblebi
( yemek saati geçti yemeyeyim dedim
Ama acıkınca atıştırdım bir şeyler)
2 lt su 2 fincan yeşil çay
Bolca siyah çay
spor yok ama 10.000 adımı tamamladım
Cherry Mom @_Reyyan Nikinik
Eksi mi arti mi acabaSevgili rakibem menü süper
Yarın sonucunu çok merak ediyorum
Kesin eksi geleceksin de ne kadar onu merak ediyorum
Hadi inşaAllah kuzm bende en az eksi 1 bekliyorum inşaAllahBen de erkenden kapattim bugun tukanihadi yarina guzel eksiler goreliiim . Geel eksi geeel. Gozum en az eksi 1 kiloda.
HoşgeldinzADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
YAŞINIZ:42
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :3 ÇOCUK VE 20.18 VE 11,2 KIZIM VE 1 OĞLUM VAR
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: EVET
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
Evet sadece menüleri buraya yazıyoruz yorum yapacağımız zaman ortan alıntı yapıp burada yorumluyoruzYeni anladım arkadaşlar menüleri başka sayfamı yazıyoruz buraya değil burası sohbet sayfası
çok teşekkürlerEvet sadece menüleri buraya yazıyoruz yorum yapacağımız zaman ortan alıntı yapıp burada yorumluyoruz
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?