Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında erken yemeyi planlıyorum o yüzden doyurucu olsa daha iyi olur demi
En geç 17. 00da yemek istiyorum
Azck bulgurlu yapayım

yani evet bomba gibi bir artı da olabilir
Dimi pazartesi 1.700 gelmis insani sonucta
Hanımlar kabak en hafif en lezzetli hali nasıl sizce tarif istiyoruumm
Canim kavurunca ben pek begenmiyorum yuvarlak yuvarlak dograyip azicik yagal firina ver uzerine de sarimsakli domates sos yap ohh miss bak canim cekti
ööfff ne yanmıştı benim midem yaaa gaviskon şurup vardı ya yemin ederim içkiciler gibi kafaya dikip dikip uyuyordum ölçek mölçek hakgetiree
Ay fena oluyor hamilelikte mide yanmasi ben cok yasamadim cok sukur nadir oldu. Bi gece cok fena olmustu kafaniz yuksekte yatin derler ya gece gece esimin yastığıni cekistirip onu da almistim

Hanımlar kabak en hafif en lezzetli hali nasıl sizce tarif istiyoruumm
Rendeleyip suyunu sIKiyirum icine bir de biraz beyaz peynir ve bolca yesillik (maydonoz, tere). Cok az yag koyup tabafa bunlari pisirip ustune tabakta cirptigim yumurtalari ekliyorum. Bu bana gote en lezzetlisi. Su siralar peynir yiyemeyince onu da yiyemiyirum ayri

Canim kavurunca ben pek begenmiyorum yuvarlak yuvarlak dograyip azicik yagal firina ver uzerine de sarimsakli domates sos yap ohh miss bak canim cekti
Sağolun kızlar 2side lezzetli geliyor kulağa ama bulgurlu yemeğini yapcm sanırım

Soğan çok yapar canım yemeseydin keşke
stres sinir varsa o da yapar :/
yoğurt bende işe yarıyordu dene istersen geçmiş olsun
Soğan yemedigim gün de olunca sorayım dedim canım iki gün üst üste oldu sinir mievet olabilir
Teşekkür ederim canım,deniyeyim hemen
Baharat, soğan,limon,sirke, hepsi var
Mide bosken midede eksime yanma yapabilir canim bi de sogan vardi sanirim menunde o da yapmis olabilir.hamileyken mide yanmasina hep ılık sut icerdik fayda ederdi bi dene istersen
Teşekkür ederim canım,ben hamileyken bile yanma yasamayinca noluyo Didim

Sen yee yee o cisslari. Boyle giderse Ben senden once 69,99 u gorup yarisi kazanirim rakibim.

Super canim kilon da masallah cok iyi biraz da kas artirinca wuuwuu manken hibi olacaksin
Oyy oyy ağzın bal yesin kuzu
İnşallah canım. Birlikte görelim o hallerimiz de
Ya sizin akrabalar da maşallah yani. Nasıl böyle hızlı organize olmuşlar. Kapıda mı bekliyorlarmış
Anket yapalım bence herkes fikrini belirtsin. Yarışmada herkes aynı takımda olduğu için hırs olmadı. ama ortilikte ortinin sorumluluğu daha çok tutuyor. Yani bence öyle herkes fikrini belirtirse orta yol buluruz.
Valla benimki belli. Ben sevmiyorum yarışmayı. Bir kaybeden olunca Sonucuna da sevinemiyor insan
Ben ortili minnoş 5. Takıma geri dönelim derim
Cherry Mom

Cherry Mom kaptanım ben ablama geldim onun tartısıyla bildirim yapacağım haber vereyim ve durum güncellemesi tuvalet problemi ve yol ödemi var felaket şişim

Yani bende de hemen hemen ayni durum var, surekli canim bir seyler cekiyor diyetteyim, saglikliyim modunu oturtamadim maalesef
Ya kuzum beni de 2 gundur yedigim lazanyalar bitirdi, spor da yok. Bugun tartildim ve cok fena yani, verdigris almis gorunuyorum
Anket yapalım bence herkes fikrini belirtsin. Yarışmada herkes aynı takımda olduğu için hırs olmadı. ama ortilikte ortinin sorumluluğu daha çok tutuyor. Yani bence öyle herkes fikrini belirtirse orta yol buluruz.
Bence ortilik olsun.

Ya kizlar benim bu 2. Hafta ve motivasyon giderek artacagina azaldi, iste eski ben olsa direk sivisirim ben yapamiyorum diye, yardim istiyorum sizden bende neden sabit bir azim ve sabir yok hemen havlu atiyorum moralim bozuk cok. Bu hafta spor hic olmadi gibi, yuruyus spor sayilmiyor artik bunyeme. Hep agzima bir sey atasim var, ozellikle gece. Mutfaga gidip geliyorum surekli, moralim de bozuktu basim da agriyordu derken hafta bitti, bu niye boyle bir hayat tarzi haline geldi bende. 300gr asagi 200 gr yukari. Zaman dedigin hizli geciyor, surada goz acip kapayincaya kadar bir sene bitti. Alti ustu bi 8 kg fln verecegim, bu nedir ya. Kendimden nefret ediyorum

Canım öyle yüklenme kendine. Hiçbirimiz tam gaz devam etmiyoruz aslında. Arada motivasyon kayıpları yaşıyoruz. Alıştığımız bir yaşam tarzı var onu değiştirmek kolay olmuyor. Ama yürüyüşü neden spordan saymıyorsun mesela. Hareket harekettir. Zamanla artacak inşallah. Bir de böyle kaçamak yaptığın zaman bile yola devam edebilme becerisi geliştirmemiz gerekiyor. Çünkü çoğumuzda kaçamak yapınca ucunu bırakma huyu var. Bugün böyle oldu, yarın daha iyi olacak şeklinde bakabilirsen süper olur.

Canim verecegin kilo da gayet azmis aslinda bi rayina oturtsan cok kisa surede gider 2-3 gun spor yapamadim diye motivasyonun dusmesin bu hafta kilo veremezsen haftaya verirsin. Arada tabiki kacamaklarimiz olacak ama belli bi kilo verince odul olsun en azindan oyle planla 4 kilo ver kendine bi ziyafet cek sonra bi 4 daha iste bitti gitti.
Hepimiz ayniyiz malesef ben de hala oturtamadim saglikli beslenme olayini oturtmam da cok zor biliyorum alip alip verecegim o kilolari ama en azindan yukari cikmadan halletmeye bakalim.illa saglikli surekli diyet tarzi beslenemem ben kacamaklarim olmali illaki

1 HAFTADA 3 KİLO YAĞ YAKMA DİYETİ

UYANINCA:

1 su bardağı ılık su

KAHVALTI:

Kahvaltı öncesinde 1 yemek kaşığı elma sirkesini, 1 su bardağı ılık suya ekleyin karıştırın için. 15 dakika sonra kahvaltınızı yapın.
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 3 zeytin
  • 3 yarım ceviz
  • 1 ince dilim ekmek
  • Bol domates, maydanoz, yeşil ve kırmızı biber, salatalık
  • Kahvaltıdan 45 dakika sonra en az 45 dakika yürüyüş

ARA:
  • 1 fincan şekersiz Türk kahvesi

ÖĞLE:
  • 1 kase süper detoks yapan yağ yakıcı çorba
  • 5 tam ceviz
  • Az yağlı mevsim salata
  • Yemek sonrası 1 fincan yeşil çay Yağ yakıcı çorba tarifi: Yarım kereviz, 1 kabak, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 kuru soğan, 2 diş sarımsak, yarımşar çay kaşığı zerdeçal, tane çekilmiş karabiber, kimyon ve pul biber, 1 su bardağı et veya tavuk suyu, 1 yemek kaşığı zeytinyağını bir arada uygun
  • miktarda su ekleyerek pişirin. Mutfak robotundan geçirerek sıcak servis edin.

ARA:
  • 1 fincan filtre şekersiz kahve
  • 1 su bardağı süt veya kefir veya 1 çay bardağı yoğurt AKŞAM:
  • 4 ev yapımı köfte (yağsız kırmızı et, tavuk veya hindi etinden köftelerinizi hazırlayabilirsiniz)
  • Az yağlı çoban salatası
  • 1 fincan yeşil çay
ARA:
  • 1elma veya 1/4 ayva veya 1/2 deveci armudu veya 1 adet portakal

Yeni diyet buldum

Hedef60kgolmak

hahahaha :))

Günaydınnn evet ya sev ya terk et bizi ama tombiş olursun ona göre :))))
Ne yaptınız canım evinize yerleştiniz mi
Yerleştim diyeceğim ama günlerdir kendi evinde olmamak ve temizlikten miras kalan dağ gibi çamaşır var hala banyoda. Yıka-kurut bitmedi. O kadar yorgunum ki...
Ara ara menü yazıyorum dışlamayın beni yine de ! sonra motivasyonum iyice düşüyor ve tamamen bırakıp hayata küsüyorum ben de istiyorum istikrarlı olayım ama bir türlü tam anlamıyla adapte olamadım bunca zaman

Suanki durumumu okadr kolay ozetledinki cok haklisin aslinda hic kacamak yapmak istemiyorum bi an once hedefime varmak istiyorum ama nefsime bazen sahip cikamiyorum ve patlayinca tam patliyorum

Ah Didem’cim ne oldu, dağıldın mı? Hadi beraber toparlanalım. Ben de güç almaya çalışıyorum herkesten artık bir yola gireyim diye Hafi sıfırdan başlayalım arada bir de sp yapalım sp bize iyi geliyor!

Arc-en-ciel Ben de sendenim ve ben de yardım istiyorum Nasıl adapte olacağımı bilmiyorum artık. Eskiden kafaya koyduğumu yapardım şu an kafam inanılmaz dağınık ve asla diyete adapte olamıyorum. Geçen ay çok güzel kilolar verdim bu ay bittim. Artık pandeminin getirdiği bıkkınlıkta var bence ama bir şekilde motive olmak lazım da nasııılll... benim de vermek istediğim 7-8 kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…