- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.621
Aramıza hoş geldinADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
YAŞINIZ:42
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :3 ÇOCUK VE 20.18 VE 11,2 KIZIM VE 1 OĞLUM VAR
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: EVET
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?EVET
KİLO ALMA NEDENİNİZ:HAMİLELİK
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN
Ahahahaah yeğenimin adı ali emre geceleri uyumamak için hep acıktım numarasına gidip bir şeyler yemek istiyor eniştem de vermiyor o uyuyunca bu şarkıyı söylüyorBu aralar tam su sarki modundayim
Ali Baba her gece aç yattı
Ali Babanın karnı zil çaldı
Merhabalar hoş geldin aramıza.ADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
Alışırsın kuzumYeni anladım arkadaşlar menüleri başka sayfamı yazıyoruz buraya değil burası sohbet sayfası
Çok sagol canım çok kötüyüm okulda kötü bir zamanda açıldıCok gecmis olsun canim. Git tabi allah gostermesin onemli birsey olabilir
Hosgeldin canim ilk sayfayi okursan orda butun kurallarimiz var aklina takilan olursa sorabilirsin. bir de orda form var onu da doldurursan seni daha yakindan tanirizMerhaba sitede yeniyim grubunuza katılmak kilo vermek istiyorum yaşım 30 kilom 93 boyum 160 evliyim bir çocuğum var şuan doğum iznindeyim 5 ayım var bitmesine bu süreçte kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç uyguluyorum ve hergün 40-60 dk yürüme bandında yürüyorum gidemezsem leslie yapıyorum. Henüz bir kilo verebildim. Grupta Ne yapmam gerekiyor acaba beni bilgilendirebilir misiniz?
Fotoğrafli canim yaninda kagit ustunde nickin ve tarih yazılı sekildeBen yarın sadece kilo mu bildireceğim yoksa tartının fotoğrafını çekeyim mi
Merhaba hoşgeldinMerhaba sitede yeniyim grubunuza katılmak kilo vermek istiyorum yaşım 30 kilom 93 boyum 160 evliyim bir çocuğum var şuan doğum iznindeyim 5 ayım var bitmesine bu süreçte kilo vermek istiyorum. Aralıklı oruç uyguluyorum ve hergün 40-60 dk yürüme bandında yürüyorum gidemezsem leslie yapıyorum. Henüz bir kilo verebildim. Grupta Ne yapmam gerekiyor acaba beni bilgilendirebilir misiniz?
Teşekkür ederiz Edacım,Esra bendeADINIZ: ( isteğe bağlı )EDA
Bu sefer ben geç kaldımHosgeldin canim ilk sayfayi okursan orda butun kurallarimiz var aklina takilan olursa sorabilirsin. bir de orda form var onu da doldurursan seni daha yakindan taniriz
Aynen hep ben mi gec kalcam kaptanimBu sefer ben geç kaldım
Ayyy Mehmet emrede hep öyle yaaaaAhahahaah yeğenimin adı ali emre geceleri uyumamak için hep acıktım numarasına gidip bir şeyler yemek istiyor eniştem de vermiyor o uyuyunca bu şarkıyı söylüyor
Oldun sen oldunAynen hep ben mi gec kalcam kaptanim
Benim yeğenle senin oğlun aynı yaştalar galiba kaptanım ikisi de emreAyyy Mehmet emrede hep öyle yaaaa
Anne bir şey söyliiiiim mi ben çok acıktım
Bende hemen patlıyorum kapaa şuuu gözünüüü oğlummm
Arada yeme ataklarım oluyor özellikle akşamları gündüz hiç istemezken akşam yemek istiyor canım duygusal yeme diye düşünüyorum çünkü iki yaş sendromunda bir bebem varMerhaba hoşgeldin
Aralıklı oruç ve 1 saate varan spor ile istikrarlı gidersen hedefine ulaşman kaçınılmaz olur
1. Sayfada kurallarımız var hem genel işleyişinde görmüş olursun orayı okumanı tavsiye ederim. Ardından buradan okuyup kabul ettiğini dönmen gerekecek
Birde yine orada katılım formumuz var onuda doldurabilirsen seni yakından tanımış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?