Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağ ol biraz yoğunum ama iyiyim canım
Sen nasılsın?
Dersim bitti bu günlük biraz evi toplayım ikramlık bir şeyler hazırlıyacam kızımın öğretmeni gelecek biraz fikir alış verişi yapacağız

Aynen canım kendimizi anlıyoruz artık. Dün limonlu su da denedim ama ağrı geçmedi şükür bugün daha iyiyim. Nisan da yine tahlil istemişti doktor insüline falan bakılacak yine dalgalanma oluyor bu aralar sanki

Aynen ben de ilk 100 sayfayı okudum cnm, arada da bakıyordum aktif olan var mı davet etsem diye seni gördüm cnm hoşgeldin tekrar, sen 1.sayfadaki formu doldurup burda paylaş, bugün de menü sayfamıza-en üstte konu başlığı altında kısayol var- yediğin içtiğin ve sporun varsa yazmaya başla kuzum

Super canim kilon da masallah cok iyi biraz da kas artirinca wuuwuu manken hibi olacaksin

Cherry Mom kaptancım ağrılarım devam ediyor dün gece de erkenden uyudum bugün okul var diye. Tamamlamak isterdim ama okul çıkışı evime kadar yürüyeceğim inşAllah bugüne tamamlarım 10.000 e
tmm canımcım
spor kaynaklıdır umarım gerçi onun ağrısı da 3 4 gün sürüyor çivi çivi söküyor spor yapmaktan çokta kaçınma derim :)

bu bana galiba değil mi :))
bende iyiyim canım haftaya istanbula gideceğm ailemin yanına nikahlar sünnet düğünleri flaan var ufak ufak merasimler başkan izin veerince hemen organize oldu bizim akrabalar
yüz yüze eğitimin var mı yoksa yine online mı canım ? kolay gelsin

Mide bosken midede eksime yanma yapabilir canim bi de sogan vardi sanirim menunde o da yapmis olabilir.hamileyken mide yanmasina hep ılık sut icerdik fayda ederdi bi dene istersen
ööfff ne yanmıştı benim midem yaaa gaviskon şurup vardı ya yemin ederim içkiciler gibi kafaya dikip dikip uyuyordum ölçek mölçek hakgetiree

Takımın geçmişine mi indin bitiremedin bir türlü

Hanımlar kabak en hafif en lezzetli hali nasıl sizce tarif istiyoruumm

en hafif hali tabi rende yapıp tavada hafif pişirip yoğurtlayıp yemek

ama biraz daha doyurucu olsun dersen soğan kavurup üstüne küp küp kabak üstüne küp küp domates yarım avuç kadar bulgur çok az su ile pişirebilirsin. böylede hafif doyurucu bir yemek oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…