- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.541
Aynen canım kendimizi anlıyoruz artık. Dün limonlu su da denedim ama ağrı geçmedi şükür bugün daha iyiyim. Nisan da yine tahlil istemişti doktor insüline falan bakılacak yine dalgalanma oluyor bu aralar sankiGünaydın canım
aynen şekerde olabilir tansiyonda insan hemen anlıyor kendinde bir garipli olduğunu. Yüks ek tansiyon benim bildiğim baş ağrısı yapar ardındann başım ağrıdı dediğin için belki öyle bir şey olmuş olabilir limonlu su belki iyi gelebilirdi :/
çok geçmiş olsun canım yine olmaz inşallah
Aynen ben de ilk 100 sayfayı okudum cnm, arada da bakıyordum aktif olan var mı davet etsem diyeSayfanın ilk sayfasını okudum da çok duygulandım 2008 de yazılmış sayfa ve bende ozaman lar çok, aktif gruplardaydım ve o zamanlardaki yazan kişilerin adını hatırladım ve hüzün kapladı beni ne günlerdi nasıl güzel, dostluklar kurmuştuk
Evet canım limonluCok gecmis olsun.Maydonoz kürü limonlu mu canim ?
Super canim kilon da masallah cok iyi biraz da kas artirinca wuuwuu manken hibi olacaksinGünaydın hanımlar
Yine geldik bir cuma arefesineyarın bayram olsun inşallah
Ya değil mi canım. Spordan sonra insan nasıl mutlu oluyor. Serotonin hormonunu arttırıyormuş sporBedavadan mutluluk
Evet baya sertleşti canım karnım. Sırtıma da çok iyi geldi
Canım stresten de olabilir. Bir şeye canın sıkıldı mı. Bazen uzun açlık ve bol su mide asit seviyesini düşürüyor ve mide onu dengelemek için fazla asit salgılıyor. Detoksun öyle bir etkisi olmuş olabilir. Yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat karıştırıp içebilirsin. Bende işe yarıyor. Çok geçmiş olsun
tmm canımcımCherry Mom kaptancım ağrılarım devam ediyor dün gece de erkenden uyudum bugün okul var diye. Tamamlamak isterdim ama okul çıkışı evime kadar yürüyeceğim inşAllah bugüne tamamlarım 10.000 e
hani tüyo yoktuSizi bilmem ama ben yarina bomba gibi geliyorum
Mide bosken midede eksime yanma yapabilir canim bi de sogan vardi sanirim menunde o da yapmis olabilir.hamileyken mide yanmasina hep ılık sut icerdik fayda ederdi bi dene istersenEvet canım limonlu
bu bana galiba değil mi :))Sağ ol biraz yoğunum ama iyiyim canım
Sen nasılsın?
Dersim bitti bu günlük biraz evi toplayım ikramlık bir şeyler hazırlıyacam kızımın öğretmeni gelecek biraz fikir alış verişi yapacağız
yani evet bomba gibi bir artı da olabilirTuyo yokki bu meraktan catlatma mesaji
ööfff ne yanmıştı benim midem yaaa gaviskon şurup vardı ya yemin ederim içkiciler gibi kafaya dikip dikip uyuyordumMide bosken midede eksime yanma yapabilir canim bi de sogan vardi sanirim menunde o da yapmis olabilir.hamileyken mide yanmasina hep ılık sut icerdik fayda ederdi bi dene istersen
Aynen ben de ilk 100 sayfayı okudum cnm, arada da bakıyordum aktif olan var mı davet etsem diyeseni gördüm cnm hoşgeldin tekrar, sen 1.sayfadaki formu doldurup burda paylaş, bugün de menü sayfamıza-en üstte konu başlığı altında kısayol var- yediğin içtiğin ve sporun varsa yazmaya başla kuzum
Hanımlar kabak en hafif en lezzetli hali nasıl sizce tarif istiyoruumm
herkes tarihini bilmeliTakımın geçmişine mi indin bitiremedin bir türlü
:))) günaydın canım kaçta yattınBana daha bu saatlerde günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?