Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağlıklı mutlu daha nice güzel yaşları olsun oğluşunun canım
Tesekkur ederim amin insallah kuzum
Ins. Kuzum cok tesekkur ederim

Yoo ne korkması.. Sen kabul etmedin sanki.. Ben her daim hazırım yarışa
Yoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedim laydline sen ben yani 2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre

Yoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedim laydline sen ben yani 2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre
Anka emin miyiz
Biz seni tutuyoruz tabiki hadi bakalım arkana al bizi de ama o pişilerle olmaz o iş bozma listeni

Ya 4 cocuk zor ama simdi boyle cok eglenceli bir ortam canlandi gozumun onunde. Bizimkinin yanina bir tane en azindan olsun isterdim, hep bizle oynamaktan baska caresi yok kuzucugun.
Ayy dogum gunu ortaminda da tutmak kendini zor. Tek kisilik yas pasta alip yerdim bazen Türkiye deyken, dusunsene kahvaltida cay ve yas pasta eskuden cok kola da icerdim. Iste vucut error verdi sonunda.
Ben kahveye katip icince bagirsaklari guzel calistiriyordu. Oyle kabizlik problemi yoksa, saca kasa surebilirsin.

Günaydın arkadaşlar
Günaydın
Dönemedim hafta sonu yoğunluğundan ama gördüm menülerin çok güzel gidiyor her gün 35 40 dk yürüyüşte oluyor şahane
Uzun zamandır da günlükte falan görüyorumdum bu işin peşini hiç bırakmıyor olman şahane senin ne kadar istekli ve bu işe odaklandığını gösteriyor umarım bizle birlikte bundan sonra daha kolay olur bu süreç

Eline sağlık canım
Ohooo bende dün bi ben kaçtım sanıyorum
@belmayne @hawar ummhnisa sizde mii yahuuu garanti sporcular
Kaptanım dün sabah çocukların online dersleri bitti attık kendimizi dışarıya saat 9a kadar dolandı valla. Aslında 10000 adım olmuştur diye düşünüyorum da adım sayarımı yanıma almamışım telefonda sırtçantamda kalmış saydığı kadarıyla idare ettik. Pazartesi inşallah sporumu telafi edicem kesin
Yaa bende çok seviyorum da işte minicik bir dilimle idare ederim diye düşünüyorum inşallah kaçırmam

Unuttur muyum canım işlerin rast gitsin diye dua ettim zordur bu işler ama bundan sonra işin keyifli kısmı hiç yorma kendini gerekirse acil olmayan 1 2 koli kalsın bir yerde çok yorulmuşsundur eminim. Yeni evinde sağlıkls sıhhatle otur inşallah

Gunaydin herkese. Benim okul scildi nispeten hareket imkanim artti. Bakalim sariyken turuncu olmus tekrar bazi siniflar online olacak mi? Yalniz okullarin acilmasi vs etkisi onumuzdeki hafta belli olur. Diyet ben yemede abartmiyorum ama onceligim su an demir eksikligini gidermek. Baskasinda azalinca kilo verir ben aksine aldim.

Amora’cım bende de demir eksikliği oldu bu atalar baya bitik durumdaydım.
Şimdi demir için tablet alıyorum ve çok iyi toparladı. Umarım sen de bir an önce toparlanırsın. Ayrıca senin kilo vermem harika bende de yavaşlama oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…