- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.321
Tesekkur ederim amin insallah kuzumSağlıklı mutlu daha nice güzel yaşları olsun oğluşunun canım
Ins. Kuzum cok tesekkur ederimDogum gunu kutlu olsun oglusunun canim, nice guzel senelere.
Hey masallah cesit cesit spor sec begen al
Canim cok kotu degil de iste sabah 1 dilim eksik olsa daha iyi olabilirdi. Ekmek arasi kofte ceyrek mi yarim mi? Kilo verdirmez de aldirmaz da bu menu. Ben olsam bu menu de hemen arti 500 gelir. Su icsem yariyor arkadas
Tek ogun saat kacta canim, cok da bir sey degil zaten o da. Nasil duruyorsun, halsizlik fln olmuyor mu? Ustune bir de spor
Yoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedimYoo ne korkması.. Sen kabul etmedin sanki.. Ben her daim hazırım yarışa
Anka emin miyizYoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedimlaydline sen ben yani 2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre
Günaydın canımGunaydin kk nin en guclu hatunlari sabah kahvem ve ben buradayim
Ya 4 cocuk zor ama simdi boyle cok eglenceli bir ortam canlandi gozumun onunde. Bizimkinin yanina bir tane en azindan olsun isterdim, hep bizle oynamaktan baska caresi yok kuzucugun.Maşallah canım tek çocuk olmasının da avantajı tabii. Benimkiler birbirini kışkırtıyor kikirdeyip duruyorlar. :)) zaten kızın gecesi gündüzü yok onun kurallarla da işi yok. 2 yaşındaki çocuğa onun neden kuralları olmadığını anlatamıyorsun o yapıyor ben de yapıcam diyor falan filan feşmekan Rabbim sağlık versin büyüdükçe düzelir inşallah.
Ayy dogum gunu ortaminda da tutmak kendini zor. Tek kisilik yas pasta alip yerdim bazen Türkiye deyken, dusunsene kahvaltida cay ve yas pastaEvet canım İzmir deyiz. 11 yaşında kızım var 5 yaşında da oğlum var. Sen yurtdoşındasın sanırım değil mi.
Ben spor yapamadım malesef hep dışarıda olunca bugün de Bi arkadaşım gelecek onun doğum günü sürpriz hazırladım.
Ayy merak etme ben de senin gibiyim canım hemen yansıyor tartıya inşallah bugün arkadaşlarla yemeden durabilirim de pazartesi çok artı çıkmam
Canım menün harika sporunda iyi
Ben kahveye katip icince bagirsaklari guzel calistiriyordu. Oyle kabizlik problemi yoksa, saca kasa surebilirsin.Günaydınnkenarda köşede unuttuğum 2 şişe hindistan cevizi yağı varmış. Neler yapabilirim diye baktım da kahve olayı geldi yine önüme. Kahveyle karıştırıp içince iyi geliyormuş metabolizmaya diyolar.Pek umudum yok ama meraktan deneyeyim bakayım onu da
Kız ben niyet ettim bugün tartılmamak içinGunaydin hanimlar, gece ne muhabbet cevirmissiniz oku oku bitmedi valla
Begonya2 haydi tartiya Ben tartildim hemen dunku sislikten sonra. Bi terslik gorunmuyor simdilik.
GünaydınGünaydın arkadaşlar
Kaptanım dün sabah çocukların online dersleri bitti attık kendimizi dışarıya saat 9a kadar dolandı valla. Aslında 10000 adım olmuştur diye düşünüyorum da adım sayarımı yanıma almamışım telefonda sırtçantamda kalmış saydığı kadarıyla idare ettik. Pazartesi inşallah sporumu telafi edicem kesin
Yaa bende çok seviyorum da işte minicik bir dilimle idare ederim diye düşünüyorum inşallah kaçırmamAyy dogum gunu ortaminda da tutmak kendini zor. Tek kisilik yas pasta alip yerdim bazen Türkiye deyken, dusunsene kahvaltida cay ve yas pastaeskuden cok kola da icerdim. Iste vucut error verdi sonunda.
Ben kahveye katip icince bagirsaklari guzel calistiriyordu. Oyle kabizlik problemi yoksa, saca kasa surebilirsin.
Geçmişe baka baka hedefleri topluyorum :) senide ekleyeyim canım :) liste yapacağım da cuma günü için hedefin nedirSabah tartı : 102 ,5
Diyetime başladım Cuma gününe kadar kaç kilo gidecek bakalım
Unuttur muyum canım işlerin rast gitsin diye dua ettim zordur bu işler ama bundan sonra işin keyifli kısmıOy canim benim Allah razı olsun unutmamissin
Cok sukur canim dun tasindik hataydaki isleri hallettik adanaya da esya geldi dün oglen 2 gibi simdi iste evin bikac sikintisi var onlari halletmeye calisioz onun disinda çok şükür canim hersey yolunda elhamdülillahyerlesme modundayiz Esram yorgunluk oldu annemde de bende de ama az kaldi insallah çok sağol canım benim
Amin nikicim cok sagol insallah hepimiz isimizde gucumuzde hayatimizda mutlu huzurlu saglikli olalim Rabbim dunyada ahirette afiyet nasip etsin hepimize
Oyy Allah razı olsun askkuşumdualar sayesinda isimiz gücümüz rast gitti elhamdülillah
Ben de saç için almıştım asılbir ara ben de ekliyirdum canim kahveye. Guzel oluyor tok tutuyor.
Ama istersen saca ve cilde de cok iyi geliyor. Ben duzenli kullaniyorum sacima. Sacina sur, 1-2 saat bekle. Sonra normal yila sampuanla canlilik veriyor.
Tmm canım o halde eklemeyeyim ama menü ve sporlarını eksik etme ordaki düzeni bozmayalımHahaha grubun astrologları patlamışElimden geldiğince katılmaya çalışıyorum Esra’cım Ne var ki bazen yoğun oluyorum onun için bir şey diyemiyorum mahçup olmamak adına.
Amora’cım bende de demir eksikliği oldu bu atalar baya bitik durumdaydım.Gunaydin herkese. Benim okul scildi nispeten hareket imkanim artti. Bakalim sariyken turuncu olmus tekrar bazi siniflar online olacak mi? Yalniz okullarin acilmasi vs etkisi onumuzdeki hafta belli olur. Diyet ben yemede abartmiyorum ama onceligim su an demir eksikligini gidermek. Baskasinda azalinca kilo verir ben aksine aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?