- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.321
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.341
Anka senin o açlık diyetlerinden sonra bu liiste cennetlik bence kaçamakları kendine ödül olarak cuma cumartesiye ertele ama eksi gelmezsen ödülde verme bir anlamı olsun10.30
Çay
Omlet
1 avuç içi peynir
5 zeytin
Söğüş
1 dilim ekmek
12.00
Yesil cay
14.30 15.00
Yesil elma
2 kasik yogurt
18.00
,5 kasik etli kiymali sulu yemek (sebze veya kurubaklagil)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
21.00
Meyve
1 cay bardagi kefir
Cherry Mom kaptanım listem
Yok canım yaaa yedikçe daha çok yiyesim geliyorAnka senin o açlık diyetlerinden sonra bu liiste cennetlik bence kaçamakları kendine ödül olarak cuma cumartesiye ertele ama eksi gelmezsen ödülde verme bir anlamı olsun
Hedef listesini tutturamazken şurada bari kalp görmek mutluluk sebebi
UYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom Nikinik 1-2-6 ❤ hawar belmayne @yarimuhendis 5 ❤ S Suskunhanim 5-6-7 ❤ DeryaOnDiet @ummhnisa @azaydidem 2-6 ❤ Anka 2 ❤ Hedef60kgolmak 1 ❤ @Kendinin en iyi hali ol 5 ❤ @L O L Mathilda03 @muhursuzpusula @birsevgi 1 ❤ @whitetea 1 ❤ lotuscicegii @karabiber01 @KumsalveDeniz @Just a perfect day 1 ❤
Yaaa daha dün ne ponçik bir kaptan kimseye kızmıyor artı gelenleri bile listeye alıyor dediydimAnka emin miyiz
Biz seni tutuyoruz tabiki hadi bakalım arkana al bizi de ama o pişilerle olmaz o işbozma listeni
Benim 4 yaşındaki de devamlı benle oynamak istiyor ama illaki kendi aralarında da oyun kuruyorlar. Bence kardeş çok önemli ama tabii sorumluluk çok.Ya 4 cocuk zor ama simdi boyle cok eglenceli bir ortam canlandi gozumun onunde. Bizimkinin yanina bir tane en azindan olsun isterdim, hep bizle oynamaktan baska caresi yok kuzucugun.
Oo bu hafta hırsa diyorsunYoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedimlaydline sen ben yani 2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre
Hamd olsun canım,sen nasılsın?Nasılsınız kızlarr
Açlıkla leptin hormonu salgılanıyor,tok hissediyoruz aynı şeyi ben de yaşıyorum.Doymayan midemiz değil gözümüz ne yazık kiYok canım yaaa yedikçe daha çok yiyesim geliyorama açken iştah falan olmuyor yediğin zaman tıkanıyorsun falan. Bu cumaya kadar bunu denicem verdiğim kiloya göre apaya geçmeyi bile düşünüyorum
cnm sade nescafeye hindistan cevizi sütü de çok yakışıyor bak aklıma ne geldi, sen 400 ml liği açarsan 2. günü sonunda kalanı buz kalıplarına doldurup dondur ne dersinbir ara ben de ekliyirdum canim kahveye. Guzel oluyor tok tutuyor.
Ama istersen saca ve cilde de cok iyi geliyor. Ben duzenli kullaniyorum sacima. Sacina sur, 1-2 saat bekle. Sonra normal yila sampuanla canlilik veriyor.
Ay butun 4 yaslar ayni mi gerci benimki konusmayi ogrendiginde uyanir uyanmaz daha yatagindan almadan oynayak oynayak diyorduYaaa daha dün ne ponçik bir kaptan kimseye kızmıyor artı gelenleri bile listeye alıyor dediydimMia- arkadaşıma. Bana gelince bıçak minnacıktı ya tamam kapıya bu evde diyet var 4 ten fazla getirmeyin yazıcam
Benim 4 yaşındaki de devamlı benle oynamak istiyor ama illaki kendi aralarında da oyun kuruyorlar. Bence kardeş çok önemli ama tabii sorumluluk çok.
Ya ben bi hafta ictim o soya sütünücnm sade nescafeye hindistan cevizi sütü de çok yakışıyor bak aklıma ne geldi, sen 400 ml liği açarsan 2. günü sonunda kalanı buz kalıplarına doldurup dondur ne dersin
canım onu denemek istemem sanırımYa ben bi hafta ictim o soya sütünüiyi bari ölmemişim
Supermis canim denemek lazim. Ben begendim soya sütünü. Oglum tadi oyun hamuruna benziyor dedi artik oyun hamurunun tadina ne zaman baktiysacanım onu denemek istemem sanırımgerçi en güzeli şu tarif bak, kavrulmamış istediğin kuruyemişi -ceviz,fıstık badem fındık oyy ne istersen - bir gece önceden suya koyuyosun sabah o suyu süzüyosun kabukları da soyup, temiz su koyup tırrt ve hazır
92 hedefim olsun biraz yavaş veren bir metabolizmam var
Peşpeşe daha mı iyi oluyor ya bütün arkadaşlarım hemen yaptılar bende büyüsün rahatlayayım ikinciye daha iyi bakarım diye düşünüyordumAy butun 4 yaslar ayni mi gerci benimki konusmayi ogrendiginde uyanir uyanmaz daha yatagindan almadan oynayak oynayak diyorducok pismanim 2. Hemen pesine yapmadığıma.
Kizlar aclik konusunda aynisini dusunuyorum yedikce yiyesin geliyor yemeyince mide iyice kuculuyor ve bisey istemiyor ben gunde 1 ogune geceli midem bile guruldamaz oldu normal diyette midem guruldardi gece yatarken falan.
Ay kaptancım dün dışarıdaydık. Yorulduk ıslandık. Eve sekizde falan geldik hiç halim kalmamıştı. Adımlar da on bin olmamıştı. Öyle kaldı yani. Yeme içmenin de ucu azıcık kaçtı
Ya su donemde okullar kapali kresler kapali cocuk evde bi arkadaş es arıyor yanina olmayinca da anneye sariyorPeşpeşe daha mı iyi oluyor ya bütün arkadaşlarım hemen yaptılar bende büyüsün rahatlayayım ikinciye daha iyi bakarım diye düşünüyordum
Ben de saç için almıştım asıl
Badem sutu , yulaf sutu , soya sutu filan aldim canim. Kucuk kutularda. Hem de baya bir aldim toplamda 15 lt kadar. Bana baya gider onlar. Ama soyledigin cok mantiklicnm sade nescafeye hindistan cevizi sütü de çok yakışıyor bak aklıma ne geldi, sen 400 ml liği açarsan 2. günü sonunda kalanı buz kalıplarına doldurup dondur ne dersin
Selamm canım çok naziksin teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?