Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım yaaa yedikçe daha çok yiyesim geliyor ama açken iştah falan olmuyor yediğin zaman tıkanıyorsun falan. Bu cumaya kadar bunu denicem verdiğim kiloya göre apaya geçmeyi bile düşünüyorum
Ama apa yaparken iyi hoş sonra aşırı iştah oluyor onun önüne geçebilirsen başla derim
Bende sürdürülebilir olan herzman iyidir bu menüye tam bir uyda bozmadan etkilerini bir görelim ama arada kaçamaklar olursa anlayamaz

E kuzum senin girişin her şekilde artı olacaktı o yüzden o bakımdan kayıp olarak görmüyorum ben ileriye yatırım yaptım
Borsa gibi dibe vurmayız inşallah

Yoookkk sen bizim kilomuza gelince yarışırız dedin ben de bekleme o zamana kadar hemen takıl peşimize dedim laydline sen ben yani 2 haftadır laydline a yeniliyorum bu hafta çok hırs yaptım bak ona göre
Süpermiş.. O halde LAydLiNe ve senle de yarıştayım

Bugün dışarıdaydık çok sağlıklı beslendiğim söylenemez ama yine de yazayım
Sabah
1 gözleme

Akşam
Karışık ızgara
Çeyrek lavaş

İrmik helvası
Ama 10000 adım

Evet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum

Çok teşekkür ederim İnşallah hep birlikte veririz Takımı uzun süredir takip ediyorum Başarısı büyük Buna benimde katkım olmasını çok istiyorum

rica ederim tatlım

Evet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum
Ah ahhh salıcaz çocuklari senin başına doyasıya spor yapacağız ne güzel fırsatın varken yapsan yAaa
Bugünü boş geçirmek yok

hadi kalk gızzzz
Yok canım apadan yeni çıktım ilk açlık orucunun ertesi günü patladım
canım bişey sorcam meyveli aromalı çaylar açlığını bastırıyor mu normal zamanda? bugün su orucu tutamadım tek öğün yaptım ama perşembe denersen ben yeme penceresinde meyveli çay içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…