Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok sevindim incelmene canım 1 seansta bu kadar görünür şekildeyse 10 seans bitince incecik kalıcaksın demektir .

şu diadaki kalemin markasını alabilirmiyim canım ben sürekli kalem kullanıyorum hiç görmemiştim diada öyle makyaj malzemesi falan bir bakayım dünyanın parasını veriyorum o göz kalemlerine güzelse ve uygunsa alayım hemen bir tanede oradan :1:

canım markası inan aklıma gelmiyor. eve gidince bakmam lazım. ama tek bi marka var zaten. genelde kasanın yanında falan duruyor onlar. başka kalemler akar bende, bu sabit kalıyor.. 1-2 tl bişi. al dene valla..

kızlar,
ancak şimdi oturuyorum. sayfayı açtım ama başında duramadım ki. sabah bilet kriziyle güne başladım. asker sevkiyatı varmış, ıspartaya bilet bulamadım. zor zahmet burdura buldum da gidiyorumm. eve gidip hazırlanıp çıkarım. yarın ordayım. gece yolda ve yarın kaçamak yapıp girmeye çalışırım. cuma sabahı istanbulda olucam kısmetse.. bildirimimi de geciktirmemeye çalışıcam. yol sersemi unutmam inşallah..

bu sabah
nesfit

öğlen etli kaşarlı mantar sote

akşam bilmiyorumm, eve gidince bakıcam artık..

gece yolda olucam..

kahvaltım kesin sakata gelcek.. otogara yakın hiç kahvaltı mekanı yok diyebilirim..

geçmişe yorum yazamıyorum bugün.. fırsat bulunca dönüp bakıcam..

iyi bakın kendinize.. şimdilik bana müsaade.. öpüldünüzz..

canım markası inan aklıma gelmiyor. eve gidince bakmam lazım. ama tek bi marka var zaten. genelde kasanın yanında falan duruyor onlar. başka kalemler akar bende, bu sabit kalıyor.. 1-2 tl bişi. al dene valla..

valla canım her çeşit kalem alıyorum ya çok yumuşak olup akıyor ya çok sert olup gözümü tahriş ediyor o yüzden birsürü alıyorum kullanmadan çantamda yer kaplıyorlar yine var olan küçücük kalmış kalemleri kullanıyorum birde bu dediğini alayım inşallah o güzeldir hem fiyatıda bişiy değilmiş ne güzel :29:

kızlar,
ancak şimdi oturuyorum. sayfayı açtım ama başında duramadım ki. sabah bilet kriziyle güne başladım. asker sevkiyatı varmış, ıspartaya bilet bulamadım. zor zahmet burdura buldum da gidiyorumm. eve gidip hazırlanıp çıkarım. yarın ordayım. gece yolda ve yarın kaçamak yapıp girmeye çalışırım. cuma sabahı istanbulda olucam kısmetse.. bildirimimi de geciktirmemeye çalışıcam. yol sersemi unutmam inşallah..

bu sabah
nesfit

gece yolda olucam..

kahvaltım kesin sakata gelcek.. otogara yakın hiç kahvaltı mekanı yok diyebilirim..

kolay gelsin canım işlerinde kolaylıklar dilerim ... :16:

kızlar,

bu sabah
nesfit

gece yolda olucam..

iyi yolculuklar sana tatlım,bende çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar

1 çaybardağı pirinç tek öğünde yeniyor toplamda bütün gün 3 çaybardağı pirinç yemiş oluyorsun 1 çay bardağı pirinci 1 su bardağı su ile haşlıyorsun su az gelirse eklersin yine biraz daha yağsız ve tuzsuz kahvaltıda kötü oluyor ama 3 günde 2 kilo vericem ümidiyle zevkle yemiştim ilk gün sonraki günler mecburen yedim :18:

tuz vücutta su tutar canım zaten bu diyetin amacı vücuttaki tuz yüzünden tutulan suyun atılması tuzsuz yenecek yani :19:

o zaman ben almiim salataya katarak deneyebilirim belki bol yeşillikli limonlu:56:

kızlar eve geldim nihayet akşam yemeği için
karnıbahar haşlıyorum
domates ve biberle fırına vercem
az bişey kaşar rendeleyebilirim üstüne
yanında da 1 dilim ekmek yerim
ben bugün hiç ekmek yemedim aferin bana
akşam da yemicem vazgeçtim:21:

iyi yolculuklar sana tatlım,bende çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar

Bende çıkıyorum kızlar.herkese iyi aksamlar

sizlerede iyi akşamlar ...

o zaman ben almiim salataya katarak deneyebilirim belki bol yeşillikli limonlu:56:

oda olur canım nasıl rahat yiyebilirsen pirinç yağsız tuzsuz çok faydalı bir besin yoğurtla yiyemediysen diğer türlü salatasını dene faydası olur muhakkak sanada iyi akşamlar canım ...

kızlar eve geldim nihayet akşam yemeği için
karnıbahar haşlıyorum
domates ve biberle fırına vercem
az bişey kaşar rendeleyebilirim üstüne
yanında da 1 dilim ekmek yerim
ben bugün hiç ekmek yemedim aferin bana
akşam da yemicem vazgeçtim:21:

hımm çok lezzetli geldi bir anda sen böyle anlatınca bende yapayım karnıbahar alıp tarif isterim şekerim :56:

İyi akşamlar kızlar 1 saat uyudum geldim:)Kendimi çok bitkin hissediyorum bugün neden anlamadım..
Akşam:Bol salata ve 1 dilim ekmek yicem
gecede 12 çilek...
off ya şu kiloları alırken nasıl yiyoruz kolayca verirken ne bu eziyet:58:

İyi akşamlar kızlar 1 saat uyudum geldim:)Kendimi çok bitkin hissediyorum bugün neden anlamadım..
gecede 12 çilek...

şimdiden böyle düşüncelere dalma lütfen yiyerek aldığımız kiloları yemeyerek vericez ama yapamıyorzu çoğu kez eziyet görünüyor bize aslında sağlıklı uzun bir ömür istiyorsak hep dengeli beslenmeliyiz değilmi böyle düşünmek daha kolay olacak galiba :56: akşam mönün güzel sebze seven biriyim çok severim salatayı afiyet olsun sanada canım . :16:

hımm çok lezzetli geldi bir anda sen böyle anlatınca bende yapayım karnıbahar alıp tarif isterim şekerim :56:

canım hemen vereyim karnabaharı kaynayan suda 15 dk haşladım süzdüm yıkadım
borcama dizdim
üzerine iri iri sivri biber çarliston doğradım aynı şekilde
domatesleri de
üzerine 3 diş sarımsak dilimledim ince ince
sonra az tuz karabiber pulbiber serptim
1 bardak suda 1 tatlı kaşığı salçayı eritip döktüm üstüne
200 derece de sebzeler kızarana kadar pişicek
fırından almaya yakın kaşar dilimleri koycam üstüne
sonra onların eriyip hafif kızarmasını beklicem
fırından çıkınca foto eklerim tatlım

ben bunu aslında kıymalı ve başemel sosla yapıyorum ama
diyete uygun değil başemel sos diye böyle uyduruk yaptım bu sefer:9:

Son düzenleme:
gecede 12 çilek...

mevsim geçisinden sanırım ben de öyle
hergün de bi baş ağrısı akşam üzeri havalardan sanırım canım
sorma kilo alması az keyifle yemeğe bakar
ama vermesi ızdıraplı yarı aç günler:59:

şimdiden böyle düşüncelere dalma lütfen yiyerek aldığımız kiloları yemeyerek vericez ama yapamıyorzu çoğu kez eziyet görünüyor bize aslında sağlıklı uzun bir ömür istiyorsak hep dengeli beslenmeliyiz değilmi böyle düşünmek daha kolay olacak galiba :56: akşam mönün güzel sebze seven biriyim çok severim salatayı afiyet olsun sanada canım . :16:

polyannam benim yirin ben seni:27:
züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş:19:

canım hemen vereyim karnabaharı kaynayan suda 15 dk haşladım süzdüm yıkadım
borcama dizdim
üzerine iri iri sivri biber çarliston doğradım aynı şekilde
domatesleri de
üzerine 3 diş sarımsak dilimledim ince ince
sonra az tuz karabiber pulbiber serptim
1 bardak suda 1 tatlı kaşığı salçayı eritip döktüm üstüne
200 derece de sebzeler kızarana kadar pişicek
fırından almaya yakın kaşar dilimleri koycam üstüne
sonra onların eriyip hafif kızarmasını beklicem
fırından çıkınca foto eklerim tatlım

ben bunu aslında kıymalı ve başemel sosla yapıyorum ama
diyete uygun değil başemel sos diye böyle uyduruk yaptım bu sefer:9:

$IMG_0372.webp
$IMG_0374.webp

taze taze fotalar
hepsini yicem:56:

Son düzenleme:

Canım ben 96 kilodan 63 kiloya düştüm yani tamı tamına 33 kilo verdim o zaman salata yemek eziyet geliyor işteakşamları...Ben yeni başlamadığım için rejime bu düşüncelere dalıyorum malesef...
Ben salatadan nefret edicek duruma geldim artık ama çok az kaldığı için normal yemek yediğim zaman kilo veremez hale geldim...Artık kendimi teselli edemiyorum bile:(
mevsim geçisinden sanırım ben de öyle
hergün de bi baş ağrısı akşam üzeri havalardan sanırım canım
sorma kilo alması az keyifle yemeğe bakar
ama vermesi ızdıraplı yarı aç günler:59:
Aynen canım aynen ızdıraplı ve aç günler...Valla eşim ve oğlum salçalı köfte yerken ben salata yiyince kendime çok kızıyorum bu kiloları alırken aklın nerdeydi diye:26:
polyannam benim yirin ben seni:27:
züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş:19:
Benimde kuzenim öyle makarnayla ekmek yiyen bir tip 1.63 boyu 50 51 kilo.bir tek hamileyken gördü 68 i 6 ay sonra 50 oldu yine şanslı insanlar diyorum ben onlara...

Yemeğin çok güzel görünüyor canım afiyet bal şeker olsun:16:

Son düzenleme:
selam takımım
dün pat die bi çıktm btn gn de girmedm sebepmi?

internetim gtti....:47:
neyseki şimdi sorun yok:34:
bağlantıdan düştğm için forum da açık kalmış online görünmşmdr..:9:

neyse sbh tartıldm 61,8 im yani 500 grlık bi fazlalığım var izmir sonrasnda onun da ödem olduğunu düşünüorm şahsen,ciddi şişim yaaa:50:

bgn oğlumun ve benm dr.larımıza gttik,benm şikayetlerm vardı,ayyyyyyy çıktm o çatala yine gınaa geldi artık yaa offfffff,normal doğurmuş biri olarak çataldan ciddi bööö geldi:35::37::27::47:

ayhhh neyse geçti gtti de vajinitmişim fitil verdi:27: doğumdan kaynaklı hafif bi tahriş varmş,azck ama hemen kendni hissettryo yine de:26:

ayyy oğlum da bir huyszdu ki bgn sormayın,doktoru bu hep bölemiydi yaa dio,acır gbi bakıo yüzüme,huyszluğu geçmezse tekrar geln ddi,ama hakikaten bgn ağzıma ıçtı yani:27:
he bi de temzlik de vardı bgn,ohh miss oldu evim.:32:

menülerimi de yazayım bu arada.
dün sbh:
3 yk müsli+3 yk nesfit

akşam üzeri:
1 kuşbaşılı pide:33::26::50:

ama erken yidim wallaha,sonra da yürüdüm üstüne,eritmişimdir:35:

akşam otururkene 1 kupa yeşil çay
yarım avuç da karışık çerez yedim

bgn:
sbh.
3yk müsli+3 yk nesfit

ara:
4 kuru kayısı

öğlen:
4 yk pilav:50:
3 yk patlıcanlı patates yemeği
1 bardak ayran

ara:
1 küçük hobby:27:

akşam:

4 adet sarma(sarmalar küçüktü serçe parmak kdr fln)
1 adet cızdırma(yöresel bi yemek bol bulgurlu dövme etli değişik bi köfte,avuç içi büyüklüğnde)
2 yk pilav
2 yk patlıcanlı patates yimee
1/2 kadeh kırmızı şarap:27:

iveet bol kaçamaklı bi günün daha sonuna geldiiiimm,bana ceza vermelisnz bence,ben bnu hakettm,yooook şaka diil ciddiyimm.
ne bu rehavet bu sorumszluk canımm!!!

Back
X