Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımımın hoş bayanları nasılsnız ben iyiyim sabah 30 dk yürüyüşümü yaptım 7 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt karışımıyla kahvaltımıda yaptım mutluym şimdi işlerimi yapayım biraz tekrar gelirim öpüyorum hepinizi ...:16:

Senin nerende havan, kara kaşların olmalı çıltırtan'' dedim kaşarlı açmaya.öylece çektim gittim.
-SON-

günaydın kızler
Sabah
altın çörek + yeşil çay.
Ara
şekersiz nescafe
Öğlen
Erik üzüm şeftalı gibi birsürü meyveden salata
Akşam
(bamya mevsimi geldimi ya canım çok istiyo)

:60::60: açmayla acıklı i vedan olmuş kuzu
bu altın çörek kalorisi yüksek haberin var mı tatlım
bamya ben de istiyorum kıymalı ekşili olsa şöyle ekmeği bana bana
yesek tabi meseladan:1:

Senin nerende havan, kara kaşların olmalı çıltırtan'' dedim kaşarlı açmaya.öylece çektim gittim.
-SON-

günaydın kızler
Sabah
altın çörek + yeşil çay.
Ara
şekersiz nescafe
Öğlen
Erik üzüm şeftalı gibi birsürü meyveden salata
Akşam

tatlım senin meülerr cok azzz yaaaaaaaaaaaaa :19:

günaydın takımımın hoş bayanları nasılsnız ben iyiyim sabah 30 dk yürüyüşümü yaptım 7 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt karışımıyla kahvaltımıda yaptım mutluym şimdi işlerimi yapayım biraz tekrar gelirim öpüyorum hepinizi ...:16:

hey maşalllah pınarımaaa kızz sabah sabah bu ne enerji büüyle :nazar::nazar:
gözümüz yollarda bekliyozz senii :52::52:

tamam canım kolay gelsin beklioruz
ben de her an kaçabilirim idarelik bi pc buldum kendime
kışkışlanmam an meselesi:63:

kızlar eve geldim nihayet akşam yemeği için
karnıbahar haşlıyorum
domates ve biberle fırına vercem
az bişey kaşar rendeleyebilirim üstüne
yanında da 1 dilim ekmek yerim
ben bugün hiç ekmek yemedim aferin bana
akşam da yemicem vazgeçtim:21:

afiyet olsun kuzu,ekmek yememem de süper olmuş

iyi akşamlar kızlar 1 saat uyudum geldim:)kendimi çok bitkin hissediyorum bugün neden anlamadım..
Akşam:bol salata ve 1 dilim ekmek yicem
gecede 12 çilek...
Off ya şu kiloları alırken nasıl yiyoruz kolayca verirken ne bu eziyet:58:

sorma şeker ya valla öle alırken 2 gün verirken 20 gün :(

mevsim geçisinden sanırım ben de öyle
hergün de bi baş ağrısı akşam üzeri havalardan sanırım canım
sorma kilo alması az keyifle yemeğe bakar
ama vermesi ızdıraplı yarı aç günler:59:

hemde ne ızdırap.canın çekiyo yiyomuyosun millet götürürken.hakmı bu şimdi ?

polyannam benim yirin ben seni:27:
Züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş:19:

ölesi daha kötü be kuzu.bizim aile de tam tersi herkes tombik.benim zayıf olmam zaten olanaksız yaneee:))

selam takımım
dün pat die bi çıktm btn gn de girmedm sebepmi?

Internetim gtti....:47:
Neyseki şimdi sorun yok:34:
Bağlantıdan düştğm için forum da açık kalmış online görünmşmdr..:9:

Neyse sbh tartıldm 61,8 im yani 500 grlık bi fazlalığım var izmir sonrasnda onun da ödem olduğunu düşünüorm şahsen,ciddi şişim yaaa:50:

Bgn oğlumun ve benm dr.larımıza gttik,benm şikayetlerm vardı,ayyyyyyy çıktm o çatala yine gınaa geldi artık yaa offfffff,normal doğurmuş biri olarak çataldan ciddi bööö geldi:35::37::27::47:

Ayhhh neyse geçti gtti de vajinitmişim fitil verdi:27: Doğumdan kaynaklı hafif bi tahriş varmş,azck ama hemen kendni hissettryo yine de:26:

Ayyy oğlum da bir huyszdu ki bgn sormayın,doktoru bu hep bölemiydi yaa dio,acır gbi bakıo yüzüme,huyszluğu geçmezse tekrar geln ddi,ama hakikaten bgn ağzıma ıçtı yani:27:
He bi de temzlik de vardı bgn,ohh miss oldu evim.:32:

çatal neymiş be tatlım,anlamadım ben ?

menülerimi de yazayım bu arada.
Dün sbh:
3 yk müsli+3 yk nesfit

akşam üzeri:
1 kuşbaşılı pide:33::26::50:

Ama erken yidim wallaha,sonra da yürüdüm üstüne,eritmişimdir:35:

Akşam otururkene 1 kupa yeşil çay
yarım avuç da karışık çerez yedim

bgn:
Sbh.
3yk müsli+3 yk nesfit

ara:
4 kuru kayısı

öğlen:
4 yk pilav:50:
3 yk patlıcanlı patates yemeği
1 bardak ayran

ara:
1 küçük hobby:27:

Akşam:

4 adet sarma(sarmalar küçüktü serçe parmak kdr fln)
1 adet cızdırma(yöresel bi yemek bol bulgurlu dövme etli değişik bi köfte,avuç içi büyüklüğnde)
2 yk pilav
2 yk patlıcanlı patates yimee
1/2 kadeh kırmızı şarap:27:

Iveet bol kaçamaklı bi günün daha sonuna geldiiiimm,bana ceza vermelisnz bence,ben bnu hakettm,yooook şaka diil ciddiyimm.
Ne bu rehavet bu sorumszluk canımm!!!

evet biraz bol kaçanaklı olmuş ama bugün hemen bi detoksla halledersin telafi edersin umuyorum.sana en güzel ceza bol bol yürü tatlım :1:

arkadaslar bu sefer dıyetısyenımden guzel bısı ogrendım sızınlede paylasmak ıstedım daha uzun sure tok kalmayı ogrettı karbonhıdratlar ıkıye ayrılıyormus sekerı hemen yukseltıp hemen dusuren kı bu grup
acıktırıyormus hemen ıkıncısı ıse sekerı cok ekılemeyen ıkıncı grupmus bu ıyı grupta kepek ekmegı sıyah unlu mamuller bulgur ve kurubaklagıller varmıs yersek daha uzun sure tok tutarlarmıs
kotu grupta ıse beyaz undan yapılanlar muz ıncır dut gıbı sekerlı meyveler pırınc varmıs bunları yerken ya yanında yogurt yıyıp yada sut ıçecegız yada eksı seyler yıyecekmısız mesela lımon gıbı boyle olunca kan sekerı cok oynamaz bızde hemen acıkmazmısız
dr um ben 1 dılım baklava ıle sutlu kahve ıcıyorum sekersız dedı hemen acıktırmıyor dedı benım rejımımde baklava serbest ama cok degıl o yuzden ben zaten baklava yemem dıyebılırsınız mesela muz ıle sut ıç dedı bunun gıbı

bırde bısey sormak ıstıyorum arkadaslarla yurtdısı seyehatı dusunuyoruz en ucuzu yunanıstan onu sectık ama gıden varsa bılgı verebılırmı cok mu ekstra ucret alıyorlar ıvıra zıvıra normalı 500 tl ama ekstralar ne kadar tutar blemıyorum arkadaslarıda kırmak ıstemıyorum bılgısı olan varsa bılgı verebılırmı

teşekkürler paylaşım için tatlım.doktorları dinlemek lazım.denemk lazım.yurtdışı gezileri hakkında hiçbir bilgim yok tatlım.

ok yasafatçım, merakımı giderdimm :1:

Sabaha kadar otobüsteyimmm.. şarjım bitene kadar takılayım bari:1:

Akşam yemeğinde sapıttım

2 dilim börek
2 biber dolması
yedim. Tek tesellim saat erkendii..

o kadar fazla değil ki tatlım.hem saatte erkenmiş madem

senin nerende havan, kara kaşların olmalı çıltırtan'' dedim kaşarlı açmaya.öylece çektim gittim.
-son-

günaydın kızler
sabah
altın çörek + yeşil çay.
Ara
şekersiz nescafe
öğlen
erik üzüm şeftalı gibi birsürü meyveden salata
akşam

daha gelmedi kız bamya mevsimi azcık daha yokmu bamya çıkmasına.
Ben daha hiç pazarda görmedim.

yaparım sana da kuzu sen yeter ki bana gel
ya kızlar sabah bi tartılayım dedim
1,8 fazla geldim halbuki bu hafta çok dikkat ettim
ne güzel 3 haftadır kilo veriyodum
regl dönemi şişidir de mi:59:

kızzzz gel dimeee gelirim wallaaah bak :1:

ödemdir o bebekim yaaaaa herkes mi regl olmayı bekliyo :60::60:
hem arada öyle durulmalar olur canikooom :34:

ben mesela 2 haftada 400 gr werdim, şu an şiş olmama we reglimin gecikmesine ragmen 1200 gr gitmiş bileee :53::53::52:

vücudumuz robot değil sonucta her wücudun kendi dili war.. onları 1 haftada gönderirsin sen bebekiiim merak etme, mesela ben regl olmadan hemen önce dönemlerinde herkesin aksine 1 kilo ciwarında weriyorum ilginc bişee :60:

olabilir canım.bende geçenlerde tartıldım 200 grcık az çıktım moralim bozuldu hemen.
Koca hafta o kadar dikkkat ediyoz nie böle anlamıyom bazen :27:

:60::60: açmayla acıklı i vedan olmuş kuzu
bu altın çörek kalorisi yüksek haberin var mı tatlım
bamya ben de istiyorum kıymalı ekşili olsa şöyle ekmeği bana bana
yesek tabi meseladan:1:

evet biliyorum kalorisinin maşallahı var.çok tok tutuyor ama.ben bunu yemesem sabahları nesfit falan yesem günlük aldığım toplam kalori 500- 600 fln oluyo.insan işi deil :D normalde müsli yiyorumda.sabah halsiz kalkıyorsam enerji amaçlı yiyorum bitane. :56:
olmazmıki.yemiyimmi.yeme diyosan yemem patron :D
(bide müslim bitmiş.sabah sabah açık müslici bulamadım :D )

kızzzz gel dimeee gelirim wallaaah bak :1:

ödemdir o bebekim yaaaaa herkes mi regl olmayı bekliyo :60::60:
hem arada öyle durulmalar olur canikooom :34:

ben mesela 2 haftada 400 gr werdim, şu an şiş olmama we reglimin gecikmesine ragmen 1200 gr gitmiş bileee :53::53::52:

vücudumuz robot değil sonucta her wücudun kendi dili war.. onları 1 haftada gönderirsin sen bebekiiim merak etme, mesela ben regl olmadan hemen önce dönemlerinde herkesin aksine 1 kilo ciwarında weriyorum ilginc bişee :60:

olabilir canım.bende geçenlerde tartıldım 200 grcık az çıktım moralim bozuldu hemen.
Koca hafta o kadar dikkkat ediyoz nie böle anlamıyom bazen :27:

ben dün regl oldum ama çok sancılı ve şiş geçiyo
böyle karnım kocaman olmuş
iş yerinede epeydir beni görmeyen bi arkadaş ay hamile misin dedi sabah
gıcık oldum hiç hamile gibi halim var mı sigara içiyorum diye tersledim kızı:41:
1,8 fazlalık da baya fazla geldi bana hem de resmen yarı aç yarı tok gezdim bu hafta
neyse belki regl bitimi birden gidicektir bunlar

tatlım senin meülerr cok azzz yaaaaaaaaaaaaa :19:

hey maşalllah pınarımaaa kızz sabah sabah bu ne enerji büüyle :nazar::nazar:
gözümüz yollarda bekliyozz senii :52::52:

cerenim 3 sabahtır maşallah :nazar: 7,30 da kakkıp kahvaltımı yapıp düşüyorum yollara 30 dk yürüyüş oluyr işe gelene kadar kardeşimide yürütüyorum hemde dinç oluyorum akşamlarıda yürüyorum eve geç gidiyorum biraz ama olsun yürüyüşle inceliriz belki biraz ama benim bir sorunum var akşam yemeklerinde cozutuyorum :18:

evet biliyorum kalorisinin maşallahı var.çok tok tutuyor ama.ben bunu yemesem sabahları nesfit falan yesem günlük aldığım toplam kalori 500- 600 fln oluyo.insan işi deil :D normalde müsli yiyorumda.sabah halsiz kalkıyorsam enerji amaçlı yiyorum bitane. :56:
olmazmıki.yemiyimmi.yeme diyosan yemem patron :D
(bide müslim bitmiş.sabah sabah açık müslici bulamadım :D )

ye kuzum afiyet olsun ben de sverim altın çöreği de hep yerken ya bu kadar çok kaloriyi şuncacık lokmaya nasıl sığdırmışlar diye düşünürüm:59:
ara da sıra yemek lazım lezzetli şeyleri:56:

ben dün regl oldum ama çok sancılı ve şiş geçiyo
böyle karnım kocaman olmuş
iş yerinede epeydir beni görmeyen bi arkadaş ay hamile misin dedi sabah
gıcık oldum hiç hamile gibi halim var mı sigara içiyorum diye tersledim kızı:41:
1,8 fazlalık da baya fazla geldi bana hem de resmen yarı aç yarı tok gezdim bu hafta
neyse belki regl bitimi birden gidicektir bunlar

reglin pisliğidir bebekim, takma kafanaa hiç :70:,gidicek hepsi kısmetseee :1:
bendee oliiim artıkınnn noluyyyyy :59:

kızlar menümü yazıp çıkıyorum komşu kahveye çağırdı. gidim az fal baktırayım:1:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: yağsız menemen(yumurta, domates, biber, mantar, light üçgen peynir, maydonoz), 1 salatalık, 2 dilim buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

öptüm sizi şekerler öğlene dönerim mucxxxxxxxxxx:54::54::54:

canım hemen vereyim karnabaharı kaynayan suda 15 dk haşladım süzdüm yıkadım
borcama dizdim
üzerine iri iri sivri biber çarliston doğradım aynı şekilde
domatesleri de
üzerine 3 diş sarımsak dilimledim ince ince
sonra az tuz karabiber pulbiber serptim
1 bardak suda 1 tatlı kaşığı salçayı eritip döktüm üstüne
200 derece de sebzeler kızarana kadar pişicek
fırından almaya yakın kaşar dilimleri koycam üstüne
sonra onların eriyip hafif kızarmasını beklicem
fırından çıkınca foto eklerim tatlım

ben bunu aslında kıymalı ve başemel sosla yapıyorum ama
diyete uygun değil başemel sos diye böyle uyduruk yaptım bu sefer:9:

teşekkür ederim canım tarifi hemen ilk fırsatta yapıcam çok lezzetli geldi gözüme ben karnıbahar namı diyar çiçek yemeği herzaman bayılarak yerim herçeşidini bunuda yapayım :16:

polyannam benim yirin ben seni:27:
züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş:19:

haklısın canım yiyip kilo almayanlar benimde gözümün önünde var ne güzel ne rahatlar ne çok isterdim onlar gibi bir metabolizmaya sahip olmayı mesella bana sürekli pasta börek getiren bir ablam vardı bahsetmiştim şimdi arada görüştüğümüzde mahvoluyor bana ikramda bulunamıyor diye o öyle hamilelik boyunca yalnızca 6 kilo aldı oda doğumdan sonra gitti zaten şimdide emziriyorum diye yedikçe yiyor ve kilo almıyor genelde almayan bir yapısı var kıskanmıyorum ama keşke benimde öyle olsaydı :59: bense akşam yemeğini fazla kaçırsam 1 kg fazla çıkıyorum :63:

offfff offff ne lezzetli duruyor öyle ellerine sağlık canım afiyet olsun yok yok cumartesi ilk işim karnıbahar alıp yapmak :56:

Canım ben 96 kilodan 63 kiloya düştüm yani tamı tamına 33 kilo verdim o zaman salata yemek eziyet geliyor işteakşamları...Ben yeni başlamadığım için rejime bu düşüncelere dalıyorum malesef...
Ben salatadan nefret edicek duruma geldim artık ama çok az kaldığı için normal yemek yediğim zaman kilo veremez hale geldim...Artık kendimi teselli edemiyorum bile:(

Aynen canım aynen ızdıraplı ve aç günler...Valla eşim ve oğlum salçalı köfte yerken ben salata yiyince kendime çok kızıyorum bu kiloları alırken aklın nerdeydi diye:26:

Benimde kuzenim öyle makarnayla ekmek yiyen bir tip 1.63 boyu 50 51 kilo.bir tek hamileyken gördü 68 i 6 ay sonra 50 oldu yine şanslı insanlar diyorum ben onlara...

Yemeğin çok güzel görünüyor canım afiyet bal şeker olsun:16:

maşallah ne güzel vermişsin 33 kilo az kaldı o zaman verilecek kilolar haklısın o zaman bıkkınlık gelmekte ama o kadar kiloyu veren azimle geri kalan birkaç kilocuğuda verir diye düşünüyorum sabır biraz daha arkadaşım salatayı çok seviyoruz :56:

selam takımım
dün pat die bi çıktm btn gn de girmedm sebepmi?

internetim gtti....:47:
neyseki şimdi sorun yok:34:
bağlantıdan düştğm için forum da açık kalmış online görünmşmdr..:9:

neyse sbh tartıldm 61,8 im yani 500 grlık bi fazlalığım var izmir sonrasnda onun da ödem olduğunu düşünüorm şahsen,ciddi şişim yaaa:50:

bgn oğlumun ve benm dr.larımıza gttik,benm şikayetlerm vardı,ayyyyyyy çıktm o çatala yine gınaa geldi artık yaa offfffff,normal doğurmuş biri olarak çataldan ciddi bööö geldi:35::37::27::47:

ayhhh neyse geçti gtti de vajinitmişim fitil verdi:27: doğumdan kaynaklı hafif bi tahriş varmş,azck ama hemen kendni hissettryo yine de:26:

ayyy oğlum da bir huyszdu ki bgn sormayın,doktoru bu hep bölemiydi yaa dio,acır gbi bakıo yüzüme,huyszluğu geçmezse tekrar geln ddi,ama hakikaten bgn ağzıma ıçtı yani:27:
he bi de temzlik de vardı bgn,ohh miss oldu evim.:32:

geçmiş olsun canım bebişinede sanada inşallah çabuk iyileşirsiniz .:16:

Günaydın kızlar:)
Dün gece benim oğlan hiç uyutmadı sebepsiz gece bağırıp bağırıp durdu gece yatmadan bir ton şey yerse olcağına bak:63:

[

ıyısallah canım ya guzel dıleklerın ıcın tesekkurler:71:yok ben degılım beyendım koydum zayıflayınca boyle olacagım:1:ben ankaradayım bu arada

Allah gönlüne göre versin canım inşallahh:16:

Canım hatırlarsan bir kaç gün önce aynı şeyi bende yazmıştım..Dün bitti reglim bitti sayılır hemen kilo vermeye başladım..Ne desemde insan takıyor kafasına ister istemez ama 4 5 gün sonra hepsi gidiyor görceksin bak moralini bozma..Alabilirsen slim çay al maydanoz var içinde ben 200 300 gram kadar şiştim sonra fazlasıyla attım..

Henüz kahvaltı yapmadım sadece ılık limonlu su 2 kayısı ve yarım litre su içtim canım hiç birşey yemek istemiyor yine çok uykum var:14:

Back
X