Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hemen vereyim karnabaharı kaynayan suda 15 dk haşladım süzdüm yıkadım
borcama dizdim
üzerine iri iri sivri biber çarliston doğradım aynı şekilde
domatesleri de
üzerine 3 diş sarımsak dilimledim ince ince
sonra az tuz karabiber pulbiber serptim
1 bardak suda 1 tatlı kaşığı salçayı eritip döktüm üstüne
200 derece de sebzeler kızarana kadar pişicek
fırından almaya yakın kaşar dilimleri koycam üstüne
sonra onların eriyip hafif kızarmasını beklicem
fırından çıkınca foto eklerim tatlım

ben bunu aslında kıymalı ve başemel sosla yapıyorum ama
diyete uygun değil başemel sos diye böyle uyduruk yaptım bu sefer:9:

ayyy cok lezzetlı gorunuyor benıde cagır yemeye hemen gelıyorum bende yapacagım bundan:56:

polyannam benim yirin ben seni:27:
züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş:19:

ewet ya benımde arkaasım var 36 beden bol gelıyor kesın saglık problemı vardır yedıklerıne bakarsam ama gıtmıyor doktora bır oturusta 9 cıkulata yıyor 2-3 tabak pıla yer doymaz sınır oluyorum

Canım ben 96 kilodan 63 kiloya düştüm yani tamı tamına 33 kilo verdim o zaman salata yemek eziyet geliyor işteakşamları...Ben yeni başlamadığım için rejime bu düşüncelere dalıyorum malesef...
Ben salatadan nefret edicek duruma geldim artık ama çok az kaldığı için normal yemek yediğim zaman kilo veremez hale geldim...Artık kendimi teselli edemiyorum bile:(

Aynen canım aynen ızdıraplı ve aç günler...Valla eşim ve oğlum salçalı köfte yerken ben salata yiyince kendime çok kızıyorum bu kiloları alırken aklın nerdeydi diye:26:

Benimde kuzenim öyle makarnayla ekmek yiyen bir tip 1.63 boyu 50 51 kilo.bir tek hamileyken gördü 68 i 6 ay sonra 50 oldu yine şanslı insanlar diyorum ben onlara...

Yemeğin çok güzel görünüyor canım afiyet bal şeker olsun:16:

vayyyy nasıl verdın canım o kadar masallah :nazar: bendemı acaba vermekte zorluk cekecegım kılo azaldıkca

selam takımım
dün pat die bi çıktm btn gn de girmedm sebepmi?

internetim gtti....:47:
neyseki şimdi sorun yok:34:
bağlantıdan düştğm için forum da açık kalmış online görünmşmdr..:9:

neyse sbh tartıldm 61,8 im yani 500 grlık bi fazlalığım var izmir sonrasnda onun da ödem olduğunu düşünüorm şahsen,ciddi şişim yaaa:50:

bgn oğlumun ve benm dr.larımıza gttik,benm şikayetlerm vardı,ayyyyyyy çıktm o çatala yine gınaa geldi artık yaa offfffff,normal doğurmuş biri olarak çataldan ciddi bööö geldi:35::37::27::47:

ayhhh neyse geçti gtti de vajinitmişim fitil verdi:27: doğumdan kaynaklı hafif bi tahriş varmş,azck ama hemen kendni hissettryo yine de:26:

ayyy oğlum da bir huyszdu ki bgn sormayın,doktoru bu hep bölemiydi yaa dio,acır gbi bakıo yüzüme,huyszluğu geçmezse tekrar geln ddi,ama hakikaten bgn ağzıma ıçtı yani:27:
he bi de temzlik de vardı bgn,ohh miss oldu evim.:32:

gecmıs olsun canım

canım benim iyi olmuş gezmiş gelmişsin yarasın arkadaşıma bende henüz inemedim canım ikili rakamlara 2 hafta önce bir indim gibi sonra nişanlım gelince yine aldım kilo ama haziran sonuna kadar ikimizde ineriz diye düşünüyorum bu bizim hedefimiz olsun ne dersin haziran sonuna kadar 95 olalım ikimizde hatta dahada verebiliyorsak verelim . ben geçen hafta ölçümelerimi yaptırdm 1 ayda yağdan 5 kilo vermişim bu güzel en azından bu şekilde dikkat ederek beslenince veriliyor biz abartmadığımız takdirde yapılmayacak şey yok canım .:16:

ewet canım hedefımız 95 olsun :70:beraberce verırız ıyısallah takıp edıyorum senı

afiyet olsun cnm, falcı gacı bulursan banada haber werrr :52:

valla olsa ne güzel olur fincanın fotosunu çekip hemen koyarım buraya yorumları da buraya alırız heheheheheheh:1::1::1::1:

gecenlerde albumlerde boyle fal fotoları gormustum kım bakıyorsa artık
bende ıst da bı fal kafeye gıdıyorum ıst gıttıkce bakalım cıkacakmı soyledıklerı

açılıyor hemde açılınca okadar güzel bi renk oluyorki.ilk boyamada tam tutmaz ama 3. de falan akmaya başlayınca süper oluyor.yolda çevirip ne renk bu diye soruyolardı.akmış halini okadar sevmiştimki aylarca sadece diplerini boyattım.çok doğal oluyor.memnun kalıcağına eminim.ama taydinin dediği doğru.makyaj gerektiren bir renk.makyajsız soluk gösterebilir.gerçi fotolarda güzel çıkmış ama o senin güzelliğin :52:

hangı renk merak ettım su sıra boyatmayı dusunuyorumda

Kavitasyon ve 8 seans Lenf Drenaj 1000 TL yerine %94 grupfoni fırsatıyla sadece 69 TL!
bunu ben de mi alsam acaba ya

aaa super nerde bu

hoşgeldin canım..
merak ettim valla seni bu kadar motive eden diyetisyen kim.. her gidişinde baya mutlu dönüyorsun..

.

taydıncım ozelden msj attım

arkadaslar bu sefer dıyetısyenımden guzel bısı ogrendım sızınlede paylasmak ıstedım daha uzun sure tok kalmayı ogrettı karbonhıdratlar ıkıye ayrılıyormus sekerı hemen yukseltıp hemen dusuren kı bu grup
acıktırıyormus hemen ıkıncısı ıse sekerı cok ekılemeyen ıkıncı grupmus bu ıyı grupta kepek ekmegı sıyah unlu mamuller bulgur ve kurubaklagıller varmıs yersek daha uzun sure tok tutarlarmıs
kotu grupta ıse beyaz undan yapılanlar muz ıncır dut gıbı sekerlı meyveler pırınc varmıs bunları yerken ya yanında yogurt yıyıp yada sut ıçecegız yada eksı seyler yıyecekmısız mesela lımon gıbı boyle olunca kan sekerı cok oynamaz bızde hemen acıkmazmısız
dr um ben 1 dılım baklava ıle sutlu kahve ıcıyorum sekersız dedı hemen acıktırmıyor dedı benım rejımımde baklava serbest ama cok degıl o yuzden ben zaten baklava yemem dıyebılırsınız mesela muz ıle sut ıç dedı bunun gıbı

bırde bısey sormak ıstıyorum arkadaslarla yurtdısı seyehatı dusunuyoruz en ucuzu yunanıstan onu sectık ama gıden varsa bılgı verebılırmı cok mu ekstra ucret alıyorlar ıvıra zıvıra normalı 500 tl ama ekstralar ne kadar tutar blemıyorum arkadaslarıda kırmak ıstemıyorum bılgısı olan varsa bılgı verebılırmı

ok yasafatçım, merakımı giderdimm :1:

sabaha kadar otobüsteyimmm.. şarjım bitene kadar takılayım bari:1:

akşam yemeğinde sapıttım

2 dilim börek
2 biber dolması
yedim. tek tesellim saat erkendii..

ayyy cok lezzetlı gorunuyor benıde cagır yemeye hemen gelıyorum bende yapacagım bundan:56:

ewet ya benımde arkaasım var 36 beden bol gelıyor kesın saglık problemı vardır yedıklerıne bakarsam ama gıtmıyor doktora bır oturusta 9 cıkulata yıyor 2-3 tabak pıla yer doymaz sınır oluyorum

vayyyy nasıl verdın canım o kadar masallah :nazar: bendemı acaba vermekte zorluk cekecegım kılo azaldıkca

gecmıs olsun canım

ewet canım hedefımız 95 olsun :70:beraberce verırız ıyısallah takıp edıyorum senı

gecenlerde albumlerde boyle fal fotoları gormustum kım bakıyorsa artık
bende ıst da bı fal kafeye gıdıyorum ıst gıttıkce bakalım cıkacakmı soyledıklerı

hangı renk merak ettım su sıra boyatmayı dusunuyorumda

aaa super nerde bu

taydıncım ozelden msj attım

Tatlım kilon azaldıkça bu yeme şekline alıştıkça vucut belli bir zaman sonra yavaşlıyor tabi..Mesela ben 96 kilodan 67 68 kiloya 6 ayda düştüm ama 59 a düşemedim gitti:58::58:

Son düzenleme:
ok yasafatçım, merakımı giderdimm :1:

sabaha kadar otobüsteyimmm.. şarjım bitene kadar takılayım bari:1:

akşam yemeğinde sapıttım

2 dilim börek
2 biber dolması
yedim. tek tesellim saat erkendii..

cok degıl canım ya bırde erken yemıssın erır sabaha kadar bende yarın gunubırlıgıne sehır dısına cıkacagım bakalım nolacak korkuyorum kendımden valla:1:yok ya dıkkat etmelıyım ferıhanla bırlıkte 95 olacagız hazıran sonunda

Tatlım kilon azaldıkça bu yeme şekline alıştıkça vucut belli bir zaman sonra yavaşlıyor tabi..Mesela ben 96 kilodan 67 68 kiloya 6 ayda düştüm ama 59 a düşemedim gitti:58::58:

bende o yuzden vucudumu ayda bır sasırtıyorum kfc ye gıdıyorum 2 gun cok abartmadan yıyorum ıst la gıdınce 1-2 kılo alıyorum ama gelınce daha azımlı ve ıstedıgını yemıs bırı olarak baslıyorum ve verıyorum hemen daha fazlasını ıyısallah bende senın gıbı ınebılırım 60 lara ama ben herseyı yıyorum cıdden tabı kılo azalınca bunlar fazla gelebılır banada

bende o yuzden vucudumu ayda bır sasırtıyorum kfc ye gıdıyorum 2 gun cok abartmadan yıyorum ıst la gıdınce 1-2 kılo alıyorum ama gelınce daha azımlı ve ıstedıgını yemıs bırı olarak baslıyorum ve verıyorum hemen daha fazlasını ıyısallah bende senın gıbı ınebılırım 60 lara ama ben herseyı yıyorum cıdden tabı kılo azalınca bunlar fazla gelebılır banada

İstedikten sonra oluyor canım ben hamilelikte çıktım o kilolara şuan doğumdan önceki halimden daha zayıfım herşey kafada bitiyor..İnanıyorum sende yapıcaksın..
Bu arada avatardaki resim sanamı ait?

[
İstedikten sonra oluyor canım ben hamilelikte çıktım o kilolara şuan doğumdan önceki halimden daha zayıfım herşey kafada bitiyor..İnanıyorum sende yapıcaksın..
Bu arada avatardaki resim sanamı ait?

ıyısallah canım ya guzel dıleklerın ıcın tesekkurler:71:yok ben degılım beyendım koydum zayıflayınca boyle olacagım:1:ben ankaradayım bu arada

günaydın kızlar. yarın regl olacam herhalde her yerlerim ağrıyor uffff.karnım acaip şişti.

dün akşam yediklerim 2 kaşık müsli,2 kaşık nesfit meyveli, form çay, yeşil çay,elma sirkesi

bu hafta müsli haftam. bi hafta müsli bi hafta yemek yiyom ben

cerenim hoşgeldin regl oldun mu merak ettim ben de yarın olacam inşallah belirti var ama ses yok:1: bomba gibiyim bugün çatacak yer arıyom

elif alıcağın olsun kızzzzzzz harika gözüküyooo bende istiyooom ben şimdi nerden bulceem büüyle güzel yimeek :19::19:

cerenim hoşgeldin regl oldun mu merak ettim ben de yarın olacam inşallah belirti var ama ses yok:1: bomba gibiyim bugün çatacak yer arıyom

hoşbulduk bebekim yaa, daha olamadıımmm :59:
bende cok fenayımm ağlamak istiyoruuummmmmmmmmm :14::14:

açmışın gene tükkanı :1:

elif alıcağın olsun kızzzzzzz harika gözüküyooo bende istiyooom ben şimdi nerden bulceem büüyle güzel yimeek :19::19:

relax relax relax olmamız lazım senin regl olmamandan bişi olmaz da benim olmamamdan bebiş olurrrr:emir_bebek::18::18::18::18::18::18:

relax relax relax olmamız lazım senin regl olmamandan bişi olmaz da benim olmamamdan bebiş olurrrr:emir_bebek::18::18::18::18::18::18:

kız senin daha 1 günün war strese girmişinnn :60:
benim 35.günüm hala bekliyorrruuuuummmm :59::59:

kızz geçen cumaya göre eksi 1200 deyiiim beeenn :52::52: 65,9 çıktım bu sabahhh :52::52: ödemler de gidince hayırlısıylaaa yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu :21::21::8:

geçen haftaların acısı çıkıyoooo :60:

kız senin daha 1 günün war strese girmişinnn :60:
benim 35.günüm hala bekliyorrruuuuummmm :59::59:

kızz geçen cumaya göre eksi 1200 deyiiim beeenn :52::52: 65,9 çıktım bu sabahhh :52::52: ödemler de gidince hayırlısıylaaa yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu :21::21::8:

geçen haftaların acısı çıkıyoooo :60:

yuppi ne güzel bakalım ben yarına ne olcam ben şu an 65.3üm yaaaaa. şişlik var bende acaip öle aman aman da yemedim ama bilmiyom canım sıkıldı. benim kilo verimi duruyor galiba anlamadım:59::59::59::59: sadece 200 gram eksideyim bu hafta yarına allah kerim:14:

yuppi ne güzel bakalım ben yarına ne olcam ben şu an 65.3üm yaaaaa. şişlik var bende acaip öle aman aman da yemedim ama bilmiyom canım sıkıldı. benim kilo verimi duruyor galiba anlamadım:59::59::59::59: sadece 200 gram eksideyim bu hafta yarına allah kerim:14:

işte bebekim ben 2 haftada 400 gr werince neler yaşadım anladın mı :1:
herkesin metabolizması farklı, her hafta 1er 1er wrsek kiloları 2 ayda çıtır oluruz ama yok öleee :19:

ben artık haftalık werrdiğim kiloya çok takılmıyorum... 1 ayda 3-4 arası werdiysem süper mutlu oluyorum... :52:

ki regl dönemin, ödem de war hala aynı hızla gitsen anormal olurdu zatii :60:
takma kafanı bi reglol temizlen ozmn bakaruuk :70:

işte bebekim ben 2 haftada 400 gr werince neler yaşadım anladın mı :1:
herkesin metabolizması farklı, her hafta 1er 1er wrsek kiloları 2 ayda çıtır oluruz ama yok öleee :19:

ben artık haftalık werrdiğim kiloya çok takılmıyorum... 1 ayda 3-4 arası werdiysem süper mutlu oluyorum... :52:

ki regl dönemin, ödem de war hala aynı hızla gitsen anormal olurdu zatii :60:
takma kafanı bi reglol temizlen ozmn bakaruuk :70:

şimdi defterime baktım ,

28 mart - 30 nisan arasında 6,8 kilo :66::66:
1 -26 mayıs arasında şu ana kadar 2,3 kilo wermişim.. :62:

yawaşlaması gayet normal.. :61: 31ine kadar 3 kilo wermiş olursam degmeyin keyfimee :52::52:

Son düzenleme:
inşallah gider azcık şişliğe bilem tahammülüm yok valla. kız eskiden 74ken felan nasıl dayanıyormuşum ben o kadar şişkinliğe ya ne salakmışım yawwww iyiki başladım :1:

Senin nerende havan, kara kaşların olmalı çıltırtan'' dedim kaşarlı açmaya.öylece çektim gittim.
-SON-

günaydın kızler
Sabah
altın çörek + yeşil çay.
Ara
şekersiz nescafe
Öğlen
Erik üzüm şeftalı gibi birsürü meyveden salata
Akşam
(bamya mevsimi geldimi ya canım çok istiyo)

yaparım sana da kuzu sen yeter ki bana gel
ya kızlar sabah bi tartılayım dedim
1,8 fazla geldim halbuki bu hafta çok dikkat ettim
ne güzel 3 haftadır kilo veriyodum
regl dönemi şişidir de mi:59:

Back
X