- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.841
canım hemen vereyim karnabaharı kaynayan suda 15 dk haşladım süzdüm yıkadım
borcama dizdim
üzerine iri iri sivri biber çarliston doğradım aynı şekilde
domatesleri de
üzerine 3 diş sarımsak dilimledim ince ince
sonra az tuz karabiber pulbiber serptim
1 bardak suda 1 tatlı kaşığı salçayı eritip döktüm üstüne
200 derece de sebzeler kızarana kadar pişicek
fırından almaya yakın kaşar dilimleri koycam üstüne
sonra onların eriyip hafif kızarmasını beklicem
fırından çıkınca foto eklerim tatlım
ben bunu aslında kıymalı ve başemel sosla yapıyorum ama
diyete uygun değil başemel sos diye böyle uyduruk yaptım bu sefer![]()
ayyy cok lezzetlı gorunuyor benıde cagır yemeye hemen gelıyorum bende yapacagım bundan

polyannam benim yirin ben seni
züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş![]()
ewet ya benımde arkaasım var 36 beden bol gelıyor kesın saglık problemı vardır yedıklerıne bakarsam ama gıtmıyor doktora bır oturusta 9 cıkulata yıyor 2-3 tabak pıla yer doymaz sınır oluyorum
Canım ben 96 kilodan 63 kiloya düştüm yani tamı tamına 33 kilo verdim o zaman salata yemek eziyet geliyor işteakşamları...Ben yeni başlamadığım için rejime bu düşüncelere dalıyorum malesef...
Ben salatadan nefret edicek duruma geldim artık ama çok az kaldığı için normal yemek yediğim zaman kilo veremez hale geldim...Artık kendimi teselli edemiyorum bile
Aynen canım aynen ızdıraplı ve aç günler...Valla eşim ve oğlum salçalı köfte yerken ben salata yiyince kendime çok kızıyorum bu kiloları alırken aklın nerdeydi diye:26:
Benimde kuzenim öyle makarnayla ekmek yiyen bir tip 1.63 boyu 50 51 kilo.bir tek hamileyken gördü 68 i 6 ay sonra 50 oldu yine şanslı insanlar diyorum ben onlara...
Yemeğin çok güzel görünüyor canım afiyet bal şeker olsun![]()
vayyyy nasıl verdın canım o kadar masallah

selam takımım
dün pat die bi çıktm btn gn de girmedm sebepmi?
internetim gtti....
neyseki şimdi sorun yok
bağlantıdan düştğm için forum da açık kalmış online görünmşmdr..
neyse sbh tartıldm 61,8 im yani 500 grlık bi fazlalığım var izmir sonrasnda onun da ödem olduğunu düşünüorm şahsen,ciddi şişim yaaa
bgn oğlumun ve benm dr.larımıza gttik,benm şikayetlerm vardı,ayyyyyyy çıktm o çatala yine gınaa geldi artık yaa offfffff,normal doğurmuş biri olarak çataldan ciddi bööö geldi
ayhhh neyse geçti gtti de vajinitmişim fitil verdidoğumdan kaynaklı hafif bi tahriş varmş,azck ama hemen kendni hissettryo yine de:26:
ayyy oğlum da bir huyszdu ki bgn sormayın,doktoru bu hep bölemiydi yaa dio,acır gbi bakıo yüzüme,huyszluğu geçmezse tekrar geln ddi,ama hakikaten bgn ağzıma ıçtı yani
he bi de temzlik de vardı bgn,ohh miss oldu evim.![]()
gecmıs olsun canım
canım benim iyi olmuş gezmiş gelmişsin yarasın arkadaşıma bende henüz inemedim canım ikili rakamlara 2 hafta önce bir indim gibi sonra nişanlım gelince yine aldım kilo ama haziran sonuna kadar ikimizde ineriz diye düşünüyorum bu bizim hedefimiz olsun ne dersin haziran sonuna kadar 95 olalım ikimizde hatta dahada verebiliyorsak verelim . ben geçen hafta ölçümelerimi yaptırdm 1 ayda yağdan 5 kilo vermişim bu güzel en azından bu şekilde dikkat ederek beslenince veriliyor biz abartmadığımız takdirde yapılmayacak şey yok canım .![]()
ewet canım hedefımız 95 olsun

afiyet olsun cnm, falcı gacı bulursan banada haber werrr![]()
valla olsa ne güzel olur fincanın fotosunu çekip hemen koyarım buraya yorumları da buraya alırız heheheheheheh![]()
gecenlerde albumlerde boyle fal fotoları gormustum kım bakıyorsa artık
bende ıst da bı fal kafeye gıdıyorum ıst gıttıkce bakalım cıkacakmı soyledıklerı
açılıyor hemde açılınca okadar güzel bi renk oluyorki.ilk boyamada tam tutmaz ama 3. de falan akmaya başlayınca süper oluyor.yolda çevirip ne renk bu diye soruyolardı.akmış halini okadar sevmiştimki aylarca sadece diplerini boyattım.çok doğal oluyor.memnun kalıcağına eminim.ama taydinin dediği doğru.makyaj gerektiren bir renk.makyajsız soluk gösterebilir.gerçi fotolarda güzel çıkmış ama o senin güzelliğin![]()
hangı renk merak ettım su sıra boyatmayı dusunuyorumda
Kavitasyon ve 8 seans Lenf Drenaj 1000 TL yerine %94 grupfoni fırsatıyla sadece 69 TL!
bunu ben de mi alsam acaba ya
aaa super nerde bu
hoşgeldin canım..
merak ettim valla seni bu kadar motive eden diyetisyen kim.. her gidişinde baya mutlu dönüyorsun..
.
taydıncım ozelden msj attım