- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.321
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.381
Ay kuzum bende Instagram yok diye açılmıyor maalesef daha iyisindir inşallahCherry Mom kaptancım işte bunu yaparken incittim kendimi
Milla V on Instagram: "Aika moni arvas että koukkuunhan sitä jäädään 😂 Mut nää on hei hauskoja! Koklaa säkin 👊🏻 Tää napattu @kipatiivola inspiroimana 🤩 #punnerrus #punnerrushaaste #pushupflow #pushupchallenge #homeworkout #kotitreeni #kotijumppa #mi
26K likes, 414 comments - millavmv on February 24, 2021: "Aika moni arvas että koukkuunhan sitä jäädään 😂 Mut nää on hei hauskoja! Koklaa säkin 👊🏻 Tää napattu @kipatiivola inspiroimana 🤩 #punnerrus #punnerrushaaste #pushupflow #pushupchallenge #homeworkout #kotitreeni #kotijumppa #millasmoves...www.instagram.com
Hiç içmedim canım bilmiyorum inan kicanım bişey sorcam meyveli aromalı çaylar açlığını bastırıyor mu normal zamanda? bugün su orucu tutamadım tek öğün yaptım ama perşembe denersen ben yeme penceresinde meyveli çay içmeyi düşünüyorum
Zeynepcimmm yeter artık kaçaklkYapacağım inşallah yapmam da lazım ama bakalık hayırlısı
Hayır kaptancım dün biraz zorladım kendimi daha çok ayrımaya başladı bende 1000 zıp yaptım bu hafta randevu aldım bi film çektiricemKendinin en iyi hali ol geçti mi ağrıların canım
Ahh kuzum yaa hiç olmayacak şeyi yapmışsın amaHayır kaptancım dün biraz zorladım kendimi daha çok ayrımaya başladı bende 1000 zıp yaptım bu hafta randevu aldım bi film çektiricemsagol kaptancım sorduğun için
Kaptanım ablamdayım bu ay sonuna kadar yeğen bakıyorumZeynepcimmm yeter artık kaçaklk
Ablanda mısın hâlâ sen dönüş ne zaman oralarda iyi adapte olamazsın dön dön
Kadının gözlüğü bile düşmüyorAy kuzum bende Instagram yok diye açılmıyor maalesef daha iyisindir inşallah
Senin takvimdeki kilon beni geçmiş zaten
Aaa 72lerdesin gibi kalmis aklimdaSenin takvimdeki kilon beni geçmiş zaten
tamam cnm sade sudan daha çekici geldi deHiç içmedim canım bilmiyorum inan ki
Canım kaptanım aslında belli bi spor döngüm vardı bu sefer yeni hareketler ekledim elimde patladıAhh kuzum yaa hiç olmayacak şeyi yapmışsın amaen fazla yürüyüş Leslie bölgesel hareketler gibi şeyler yapmalıydın dikkat et
E öyle oluyor maalesef üzücü zamnla bazı kilolara alışıyoruz ama beyin olarak bile kabul etmemek lazımŞu an net 65 kiloyum bu kiloya sevinceğimi söyleseler inanmazdım eskiden
Kaptanim bende tersi oldu ya. Suan cikarken gordugum kilolara indim yani yilllaaarrrdiir gormedigim kiloE öyle oluyor maalesef üzücü zamnla bazı kilolara alışıyoruz ama beyin olarak bile kabul etmemek lazım
Evlenmeden önce kaç kiloydun canım ?
A öylemi arada bazı kişileri kaçırmışım sana özel değilCherry Mom kaptanım geçende de sormuştum gözünden kaçtı galiba stepper yaptığım zaman kaç puan üzerinden hesaplayayım
Oo baya kalacakmışsın tamm canımKaptanım ablamdayım bu ay sonuna kadar yeğen bakıyorumablamlar falan okuldayken kendin pişir kendin ye misali olacak artık ilk başladığımda da burdaydım sıkıntı olmayacak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?