- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.401
Tamamdır kaptanım ben de bakmıştım tabloya halbüsü o da benim gözümden kaçmışA öylemi arada bazı kişileri kaçırmışım sana özel değil
Stepper tabloda vardı ama 3 puan canım
Bisikletle yanyana canım ondandırTamamdır kaptanım ben de bakmıştım tabloya halbüsü o da benim gözümden kaçmış
Baktım şimdi kaptanım aynen az önce 35 dk stepper yaptım indim üzerinden her gün yapmaya çalışacağımBisikletle yanyana canım ondandır
Stepper olması güzel ama
Sagol kaptancim. Yaktim gittiÇok güzel videolar buluyorsun deryacım45 dakikada harika kalori yakarsın
Bacım sen de leslie neyin yapsan ya sonra sana uyuyoz heryerimiz ağrıyor
İyiyim ben deeOo bu hafta hırsa diyorsun
Hamd olsun canım,sen nasılsın?
Açlıkla leptin hormonu salgılanıyor,tok hissediyoruz aynı şeyi ben de yaşıyorum.Doymayan midemiz değil gözümüz ne yazık ki
O uyuşukluğu atcaz bi şekilde üstümüzdenEvet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum
75. 0 diyeyim benHaftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar
@azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))
@Just a perfect day
birsevgi
@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım
@karabiber01
@balpamukdönüşlerinizi beklerim
Buralardayımm ara öğün yapıyorum, bi iki saate spor yapcam
Kaptancim vurmadan kirmasan gitmiyor benim kilolar yahuu. Benisin hic gunduz uykusu yok olsa daha sIk yaparim da. Haftasonu esim bakiyor vaktim oluyor. Haftaici arada diyorum calismayiver bir yarim saat
Aynen kaptancim benim kizlari da verelimAh ahhh salıcaz çocuklari senin başına doyasıya spor yapacağız ne güzel fırsatın varken yapsan yAaa
Bugünü boş geçirmek yok
Tmmdır yazdım gitti ama 75 lerde çok çok çok oyalandık bu hafta sıkı menüler ve sporlar bekliyorm75. 0 diyeyim ben
Valla yaa hak ediyorAynen kaptancim benim kizlari da verelim
Hahahahaha iki üşengeci eşledin şimdi ikimiz de yuvarlanıroz cumaya kadar hshshsbshsbsbsTmmdır yazdım gitti ama 75 lerde çok çok çok oyalandık bu hafta sıkı menüler ve sporlar bekliyormmuhursuzpusula yı da yalnız bırakma onada üşengeç adam lazım zaten bir birinizi dürtün durun olur mu ballarımmmm
Masallah canim cok guzel planBaktım şimdi kaptanım aynen az önce 35 dk stepper yaptım indim üzerinden her gün yapmaya çalışacağım
Zor canim ya. Ben de birara dusunmustum ama yok dayanamam diye hic baslamadim.Yok canım apadan yeni çıktım ilk açlık orucunun ertesi günü patladım
89.9 diyelim o bile yeter banaHaftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar
@azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))
@Just a perfect day
birsevgi
@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım
@karabiber01
@balpamukdönüşlerinizi beklerim
Buraya menü yazmak baya frenliyor insanıBugün pikniğe gittik ailecek. O kadar şeyden yemedim ki herkes şaşırdı
Yazmayacak olsam hepsinden tadayım derdim diyette bile olsam. Gerçekten bana çok faydası oluyorlokma bile yemedim ki en sevdiğim şeydir
Ay hadi İnşallah bekliyoruzzzHahahahaha iki üşengeci eşledin şimdi ikimiz de yuvarlanıroz cumaya kadar hshshsbshsbsbs
Şaka maka ilk hedefim en geç 3. Cumada izne ayrıldığım kiloyu da geride bırakıp listeye girmek
çok gülme korkuyorumÇok gülme korkuyorum
Hedef 71.5 unutma
Tamam tamam çok ciddiyimÇok gülme korkuyorum
Hedef 71.5 unutma
Evet bir zamanlarAaa 72lerdesin gibi kalmis aklimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?