Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarından sonra sıkı dikkat başlıyor
bende diyetisyene gittiğim günden beri çok dikkat ediyorum
Bende Osmaniyeliyim
ooo hemşerim sayılırsın ben aslen kozanlıyım adanada
ooooo kaptanımmm hoşgeldinnn evet geri geldim arkadaşlar çağırınce dedim neden olmasın bir al bir ver derken bende çok aldım bu vermiş halim yazın 84 kiloydum bnede şimdiye çoktan vermemiz lazımdı ama dikkt edemedim
Teşekkür ederim hemşehrim
İnşaAllah az kaldı 72ye sonra 68e
inşallah bende 72leri görürüm

Bugün pikniğe gittik ailecek. O kadar şeyden yemedim ki herkes şaşırdı
Yazmayacak olsam hepsinden tadayım derdim diyette bile olsam. Gerçekten bana çok faydası oluyor lokma bile yemedim ki en sevdiğim şeydir
Supersin canim. Cook iyi yapmissin. Bir lokma iki lokma diye yeyince sonra sislik yapiyir seker karbonhidrat. En iyudi hiic yememek

çok geçmiş olsun
Aman Allahımsen akşam sabah mı tartılıyosun
ama bende öyleyim
Sabah uyanınca, yemekten önce yemekten sonra tuvaletten önce tuvaletten sonra yatmadan
bir an ben yazdım sandım
Sabah öğle ikindi akşam gece
bende aynıyım akşam yemekten sonra kaç kez çıkıyorum tartıya her tuvaletten sonra
Aha benim gibi biri daha bu bağımlılığı yaşayan bilir demi
hiç sorma bende öyleyimm ancak öyle frenliyorum kendimi
bende resim çekilemiyorum görüntüyü görünce vazgeçiyorum

Çok dikkat edemedim bu günde yarına artı gelecem Sanırm
İnşaAllah canım inşaAllah hepimiz bian önce hedefe ulaşırız

yaş 42, 3 çocuk,20,18,11 yaşlarında ,bizim de bu sene doğu görevi geldi,

Yazcam söz çenem düşerse rahat bırakmam ama
sen yeterki yaz burda daha motive olunuyor
puanın çok güzelmiş
şırnak bizde yazdık ama çıkarsa diye korkuyorum eğitim nasıl oralarda 5nci sınıf oğlum var benim emeklimize 4 yıl var 2nci şark geldi

Baktım şimdi kaptanım aynen az önce 35 dk stepper yaptım indim üzerinden her gün yapmaya çalışacağım
Oooo stepper çok güzel birşeymiş sen yazınca gördüm bende istiyorum sokağa çıkmaya üşeniyorum bari bundan alayım.Bizim ev öyle küçük ki zor sığıyoruz resmen birde annem aman lazım olur diye diye herşeyi saklıyor, üstüne birde çeyiz çeyiz diye evi dolduruyor. Halbuki farkında değil başına kaldım belki de Ama bu stepper kolayca bir yerlere sıkıştırılabilecek birşeye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…