Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canim yarin kilo bildiriminde sekersize katilacak olanlar seni etiketlesin
Tamamdır yarın 1.gün, şekersize katılacak olanlar kilosunu yazarken beni de etiketlesin liste yapacağım
Burada aktif olmanın tek yolu bir şeylerin listesini tutuyor olmak benim için Cherry Mom cim bilir walk yarışmalarını böyle başlatmıştık

Tamamdır canım. Aslında ben 21 güne de tamam derim de 26 sında ablamlar gelecek ve onlar gelince muhakkak olur bir şekerli kaçamak. O yüzden 10 gün iyi oldu. Hatta 26 sına kadar kaçamaksız gitmeme vesile olur belki
Bugün akşam 60 Dakka yürüyüş yaptım
Ohh maşallah canım. Süpersin

Ben varım ortim sende var mısın? yarimuhendis

Nice guzel saglikli yillari olsun canim oglusunun
Cook tesekkur ederim cnm bnm
Bende dun biraz kacirdim dogum gununden dolayi bugun toparladim. Salma sakin yarin toparla cumaya kadar eksi gelelim yoksa bolee bole yapisacak kalacak kilolar

cnm hergün spor challenge da istiyor musun 10.000 adım artı bir spor daha :) 1 haftalık

Ortim menun guzel olmus aslibda. Ama su kek bir dilim bile olsa olmasaymis da yerine mesela 1 tabak yogurt/ayran ve 1 findik olabilirdi. Hem daha saglikli olurdu hem sislik yapmazdi. Adimlarin cok iyi. Senin bebisin de pek uykusu yok anlasilan. Benimki butun gun en uzun uyudugu 15-20 dk. Ama sukur gece cok kotu degil. Duzenli 2-3 saatte bir uyaniyir emip uyuyor genrlde 5e kadar. Senin bebis kac aylik?

Cook tesekkur ederim cnm bnm

Bende dun biraz kacirdim dogum gununden dolayi bugun toparladim. Salma sakin yarin toparla cumaya kadar eksi gelelim yoksa bolee bole yapisacak kalacak kilolar
Yok canım salmak yok
Ama biraz iradesizleştim yaaa. Ben çok kolay elimi eteğimi çekerdim yemeden ama şimdi kendime kırk defa talimat veriyorum.
Yarın tam gaz başlayalım inşallah

7 mart pazar

15:00 1 adet greyfurt
19:00 3 adet kanat bikac parmak firin patates 3 4 catal salata mis gibi kapattim gunu dunun telafisi ceza verdim kendime.
Cherry Mom belmayne (darisi basina ortim)
Oo maşallah ortim. Ben de yarından cumaya tek öğün yapacağım inşallah
şey gibi oldu pazarda patlıcan alırsın ya 1 kg,satıcı abla kabak da süper vereyim mi der e hadi ondan da versin
Ayy tam öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…