Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa meleğim benim afiyet olsun minik kuşa
Sagol canim. O da slisti benim ilginc saglikli tatli deneyimlerime. Cocuga sekersiz muzlu chiali puding yapiyorum severek yiyor. Veya dunku gibi sekersiz cheesecake himm guEl tatli diyetek yiyir 1 tepside sadece 1 yk bal var iyi diyorum yaa simdiden saglikli yemeye alissin buyuyunce kilo sorunu olmasin insallah.

kız orduları doyurcak kadar tatlı yapmışın arada da yapıyosun analar yemez yedirir hesaabı
Valla oyle canim. Canim ne istediyse yaptim. Ama sadece kokladim kizim yeyince cok sevindim saglikli tatlilari da seviyir diye. Dur bak cheesecakei de cocoyu da herkes cok sevdi yazayim tarifini. Gercekten icerikleri cok iyi.

Bazanin altina koyuyorum. Kim koca bazayi kaldiracak tartiyi alacak da tartilacak diye usenip tartilmayim diye gecen sefer ise yaramisti
Iyi yaparsin canim. Baskule cok takintili olunca da stres yapiyir. Ben i yuzden hic tartilmiyorum aralarda. Istiyorum tabii ama kendimi tutmaya calisiyorum

Iyi yaparsin canim. Baskule cok takintili olunca da stres yapiyir. Ben i yuzden hic tartilmiyorum aralarda. Istiyorum tabii ama kendimi tutmaya calisiyorum
Ben bu hafta yerde durdugumdan cok tartida durmus olabilirim

Sekersiz cheesecake tarifi:
250 gr yogurt
250 gr az yagli peynir (burda cheesecake icin cok kullanilab bir oeynir tury var romicotta gibi)
40gr nisasta
1-2 yk bal tatli istegine gore
2 yumurta

Yumurtalarin beyazlarini ayirip cirpiciyla bembeyaz olana kadar cirpiyoruz. Geri kalan malzemeleri basja bir kapta karistiralim. En son ustune iyuce cirpilan yumurta beyazini da ekliyoruz ama yavasca kasikla karistiralim ki beyazinin kopukleri sonmesin. Istege gore kakao da rklenebilir 1-2 yk. Sonra onceden isitilkis firinda 40dk 180 derecede pisiriyotuz. Iyice soguyubcaya kadar balkona veya odaya koyun dursun. Iyice soguyunca dilimlemeden once en az 2 saat buzdolabinda beklemesi lazim. Sonra dilimlenip yenebilir

Benim bebis uyudu kizimi da esim yuzme kursuna goturdu. Gozumu kapatii uzanayim biraz belki uyurum. Gecemiz uzuuun daha kimbilir kac kere uyanacagim

1 hafta da olabilir cnm ya da 21 günde 5 kez bozma haklı mesela
Hahahah istersen 3 gün şekersiz 3 gün şekerli beslenelim daha kolay olur shshahshshsh
Yok canim yaa tutuverelim azcik su bogazimizi. Iyidir 21gun. Acima bize hem gunluk 1 tatli kasigi pekmez var neyimize yetmiyor, ‘eyve, 2-3 dilim ekmrk miktari daha ne olsun

Bak bu olur 5 cok sanki de 2 kez yeterli olabilir

10 gün olarak başlayalım takip için en az 5 kişi olsun bence
10 gün sonunda tamam yada 21 güne devam deriz
Daha ekip kalabalık 10 gün dişini sıkacak nice cesurr askerlerimiz var
TAMAM KIZLAR OY BİRLİĞİ İLE 10 GÜNE KARAR VERDİLDİ. SONRA BİR ÖDÜL VERİR 2. AŞAMANIN 10 MU 21 MÜ OLDUĞUNA KARAR VERİRİZ.
ŞİMDİ KAFAM ÇOK KARIŞTI, RİCA ETSEM KATILACAK OLANLAR BU MESAJIMI BEĞENEBİLİR Mİ? BİR DE BANA ÖZELDEN BAŞLANGIÇ KİLOSUNU YAZABİLİR Mİ? LİSTE YAPCAM. YARINA 1. GÜN DİCEM VE 10. GÜN VERİLEN KİLO MİKTARLARINA BAKARIZ
NASIL OLUR Cherry Mom

Canim yarin sabah kilo bildirimiyle yapalim onu.baslangic kilomuz da tam olur hem nedersin?

benimki %25 ti sen %50 yaptın ama aşkoll benim gibi şeker düşmanı bi insana tı tı tı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…