Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabahın 9unda öldürseler et balık yemem değişik bir listeymiş ben yapamam
Omega 3 olsun diye dedi canim. Normal kızarmış balık değil de kahvaltılık tütsülenmiş somon var ondan yedim. Bayaa uzun konuştuk bugün. Tek tek anlattı ve dedi acele etme az gitsin bebeğinin sağlığı daha önemli filan diye. Sanki ben çok az yiyor durumuna düştüm. Sakin sakin az yeme yazanı ye diye defalarca tekrarladı. Bakayım bir hafta yiyeyim yazan miktarları ne olacak.

Tuh kötü olmuş canim. Ama üzülme yarın yeni birgün. Birgün de 3 kiloyu alman imkansız zaten. Iyice dikkat et cumaya kadar ekşi görmek ıyi gelir

Allah kolaylık versin canım. Misafirin çeşidine göre kalabalığın hissiyatı değişiyor tabi ama sizin ev kaç dönümdü
Esimin amcalari onlarin cocuklari onlarin esleri ve cocuklari neyseki sevdigim insanlar. Ev 196metre kare ama biz buyuk salonu kullanmiyoruz esya falan koymadik ivir zivirla doldurduk. Bize buyuk geldigi icin oturma odasini salon yaptik yani aslinda suan 2+1iz

Iki günlük ara öğün yemeklerimi hazırlayıp koydum dolaba. Cilalı yulaflı badem sütlü meyveli pudinglerim. Iyi oldu chia bir köşede duruyordu evde. Eşime de yaptım benim diyet ara öğünlerden o da ben de yerim çok sağlıklı görünüyor dedi. Onununun içine 1tk bal ekledim. Bende pekmez filan yasak yüksek glisemik indeksli olduğundan.

Heyy maşallah amma büyükmüş eviniz canim. Mübarek koşu yap evde 5 kere koş 1 km. :)

K
Cok sagol ortim. Hele sumdi 1 hafta hergun spor var, baya fark olur. Bir ara 21 gun jillian yapmistim, inanilmaz etki etti. Ama simdi o kadar zorlamak istemiyorum. 65e filan disunce insallah.
Yaa bu jillianı önceden çok duyardım bir iki denemişliğim vardı ama ben o kadar zor sporları yapamıyorum hele öyle yatmalı kalkmalı olanları hiç beceremiyorum belim falan ağrıyor ama yapanlar çok faydasını görüyor
Bu alerji işi zor ya benimde Dr bir ara bebeğin süt alerjisi olmasından şüphelendi hiç bir şey yiyemiyordum bol bol ekmek yedim o ara kiloların çoğu o zamandan
Ama sen daha bilinçli hareket ediyorsun diyetisyen falan çok iyi
Yarin yatili misafirim geliyormus yeni ogrendim 11 kisi 3te biz 14 kisi 3-4 gun ayni evde
Oo çokmuş yatılı olarak sevdiğin insanlarsa sıkıntı olmazda insan idare eder ama zorunlu misafirse kolaylıklar dilerim canım
Ben çok yaşarım bu durumu eşimden dolayı

Canım yedin gitti üzülme ama şu andan sonrada nasıl olsa bu gün gitti battı balık yan gider deyip büyün gününü heba etme
Bu gün sporu biraz fazla yap hallolur sıkma canını

Şükür canım. Burası gerçekten çok iyi geldi bana kendi kendime bu kadar iradeli olamazdım sanırım
Al bendende o kadar valla coktan bozardim valla
Harika harika harika

kuzum 30 dk workout cardio mu leslie mi pilates mi :)
Nikinik kuşum belmayne ye 1, 5 ve 6 yazıyorum leslie boosted ı adıma ekleyip doğru mudur :)
Yarın sabah ben de menüleri kontrol edip 1. Gününüze tik atacağım kızlar menülerinize beni etiketleseniz mi napsanız
ay ben unuttum , ayrıca bak artık
Bu gün sporu biraz fazla yap hallolur sıkma canını
kuzum geliyor musun 10 bin artı listeden 1 spor daha yapmaya? ekleyim mi :)

Ben eklemiyorum canim 2-5-6

Hadi insallah az ama yağdan gider omega 3 demişken normal takviye olarak alınanlar kilo yapıyor mu bilgisi olan var mı?

Jilianla inceldigim kadar hic ince olmadim diyeyim. Super etki ediyor. 21 günde kilo vermesen bile vucut çok fit görünüyor. Şuanda bana da çok zor oyle jilian. 2-3 ay sonra ancak.
Oyle canim ya o kadar çok gıdaya alerjim cikti ki kızımin da süte var. Vitaminsiz kalip ilerki yaslarda hastalanmaktan ve bebegimi vitaminsiz birakmaktan korktum. Insallah bu listeyle verebilirim. Bunlari ye cok kilo vermek istersen sporu artir dedi. Hakli yani haklidir herhalde sonucta bunun egitimini almış diye düşündüm.

bence en az 1 ay dene canım ,dediğin gibi birsürü alerjin varmış belki kolesterol için hergün kırmızı et tüketmezsin sadece

Cardio canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…