- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.941
Ordumu geliyo o ne öyle kaç aileYarin yatili misafirim geliyormus yeni ogrendim11 kisi 3te biz 14 kisi 3-4 gun ayni evde
Ahhh tirşik nasıl özledim nasılllSabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 tane üçgen peynir
3 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek kepekli ekmek
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase tırşik çorbası osmaniyeli arkadaşlar bu çorbayı çok iyi bilir
1 kase yoğurt
2 litre su
Ve yürüyüşCherry Mom birsevgi
Canım menün gayet iyi sporundaBugunku menum
08:30- karabugday unundan 1 krep, 75 gr tutsulenmis somon, 5 zeytin.
12:00- 100 gr firinda tavuk, 1 koca tabak salata, 1 haslanmis patates.
15:00- 1 kase meyve (200gr), 1 bardak badem sutu, 1 avuc aycekirdegi.
18:00- 1 kase sebze haslamasi ustune 1 yk zeytinyagi, 80 gr tavuk cigeri, 40 gr basmati pirinc.
Su;4 lt
Spor; 30 dakika workout: 75p
50 ziplama: 5 puan
10 000 adim: 100 puan
100 mekik: 10 p
Toplam:190 puan
Cherry Mom birsevgi hawar Hedef60kgolmak
Büyük evler güzelde temizliği dert gerçektenOyyynasil sigiyorsunuz. Gerci biz istanbulda lojmandaydik orasi da 96 metrekareydi gayet sigdik. Gecen sene 3 kere lojman cikti asagi yukari metrekareleri o civarda biz sigamayiz diye kabul etmedik Insan buyuk eve alisinca kucuge sigamayacakmis gibi geliyor.ama ben sevmiyorum bu kadar buyuk evi temizlik falan cok uzun suruyor.
Aslında alğımızla alakalı büyük ev evet ferah ama temizliği bitmiyorArtik orda da yeni evler kuculmeye baslamis canim. Yeni binalarda 55m2 den başlıyor genelde. Şaşırdım gecen sene anneme ev bakınca gördüm. Ama dediğin gibi Türkiye için küçük metraz. Temizliği kolay oluyor o ayrı:)
110 ideal bence de kullanmadigimiz koca bi salon var koridor ve holü birlestirsek bi salon da ordan cikar temizle temizle bitmiyor halilarim da kucuk evi silmek bir ömürCanım menün gayet iyi sporunda
Listene uygun beslenmişsin tebrikler
Büyük evler güzelde temizliği dert gerçekten
Kullanmadığımız bir sürü alana hizmet ediyoruz
Aslında alğımızla alakalı büyük ev evet ferah ama temizliği bitmiyor
Ben de lojmanda kaldım 47 metre kare idi üstelik kaynımda bizimle kaldı üç yıl küçüktü söyleniyordum
Sonra 150 metrekare triblex bir eve çıktık iki en üst katı hiç kullanıyorduk misafir gelince ama her hafta temizliyordum 3 banyo temizliyordum
Şimdiki evim 110 metre gayet kullanışlı
Yaa öyle deme canım. Bu kadar suçluluk daha çok yemene sebep olur. Hemencecik bir küçük spor yap ve yarın kaldığın yedin devam inşallahBugün yok olmak istiyorum kızlaryok olmak.hiç yemem yemem bugün eşim biskolata mini almış zorla bi iki yedirmeye çalıştı küsmesin diye attım agzıma sonra 1 avuca dönüştü halbuki birde bugün çok kuruyemiş yemiştim kızlar reglim yaklaşıyor saçmalıyorum of çok kötüyüm belim feci agrıyor en erken perşembeye randevu alabildim her şey üst üste geliyor tam 3 kilo verdim diye sevinirken çok kötü hissediyorum
Tamam canım etiketleyelim inş.Yarın sabah ben de menüleri kontrol edip 1. Gününüze tik atacağım kızlarmenülerinize beni etiketleseniz mi napsanız
Ay şaka yapmıştım ama gerçekten dönümlükmüş evinizEsimin amcalari onlarin cocuklari onlarin esleri ve cocuklarineyseki sevdigim insanlar. Ev 196metre kare ama biz buyuk salonu kullanmiyoruz esya falan koymadik ivir zivirla doldurduk. Bize buyuk geldigi icin oturma odasini salon yaptik yani aslinda suan 2+1iz
Ayy ortalık karıştıkuzum 30 dk workout cardio mu leslie mi pilates mi :)
Nikinik kuşum belmayne ye 1, 5 ve 6 yazıyorum leslie boosted ı adıma ekleyip doğru mudur :)
ay ben unuttum , ayrıca bak artık
kuzum geliyor musun 10 bin artı listeden 1 spor daha yapmaya? ekleyim mi :)
Maşallah canım. Süpersin. Normalde çok az yemişsin derdim ama ben de tek öğün yapıyorumSabah kahve
Aclik gelince leblebi
18:00 1 adet kornison tursu cok canm cekmisti
Aksam corba 2 3 catal patates yemegi salata
1 litre su
Cherry Mom belmayne
Aslında onuda düşündüm sonra hep ya veremezsem ya bişey olursa endişesiyle girmeyeyim ya falan diye düşünüyordum. Ama dediğin doğru aslında bu endişeyle daha fazla dikkat ederimCanim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da
ah kuzum iyiyiz şükür babam biraz rayına girdi kızım da bi süredir boğuşmuyoruz yanımda yatıyor artık ses edecek halimiz kalmadı okul açılıp yorulmasına temennimiz
Anladım canım o yüzden çeşit fazla ilk, başta okuduğumda karışık gelmişti1900-2000 kalori civarı canim. Benim bebiş sadece anne sütü içiyor ya o yüzden böyle çeşitli.
oh çok sevindim cnmah kuzum iyiyiz şükür babam biraz rayına girdi kızım da bi süredir boğuşmuyoruz yanımda yatıyor artık ses edecek halimiz kalmadı okul açılıp yorulmasına temennimizSiz napıyorsunuz şekoşlar kilolar veriliyor mu yüzümde yok buralara bakmaya
Ahhh tirşik nasıl özledim nasılllafiyet olsun canım
Liste daha mantıklı galiba gerçekten :)Süpersin kuzum. Hadi bakalım birlikten dirlik doğar
Ayy ayy kuzum gaza geldim çok pisverelim şu son kiloları da geçelim artık korumaya
muhursuzpusula canım katılıyorum nikiye. Liste candır
Bu arada nasılsın kuzu. Daha iyi oldun mu
Türk kahvemi yudumluyorum ve fincanımı sana kaldırıyorum orticim
Ayy ne güzeel yaaaCuma Zayıflama Yarışması Mezunları
Tempus ikinci mezuniyet karnende hazırlanmış tekrardan hayırlı olsun canım resmen yeni bir ''sen'' oldun harika bir örneksin
kuzum başka spor yok mu? :) program aldık demiştin ismini de yazacaktın :)Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 tane üçgen peynir
3 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek kepekli ekmek
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase tırşik çorbası osmaniyeli arkadaşlar bu çorbayı çok iyi bilir
1 kase yoğurt
2 litre su
Ve yürüyüşCherry Mom birsevgi
Biliyorm tabi bilmem mi Osmaniye de meşhurBiliyorsun değilmi sende ben bilmiyordum ama Kahramanmaraş komşudan öğrendim
Canim yavas verebilirsin ya da veremeyebilirsin bu onemli degil sen cuma arti gelmemeye calis yeter zaten arti gelmemeye calismisken bi bakmissin gidiyor kilolarAslında onuda düşündüm sonra hep ya veremezsem ya bişey olursa endişesiyle girmeyeyim ya falan diye düşünüyordum. Ama dediğin doğru aslında bu endişeyle daha fazla dikkat ederim
Saol canimHarika menü harika spor canm
Super baslamissin canim gercekten
Rakibem suan cok iyi gorunuyo bence yeni dogum yapmana ragmen aynen devamCanim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
Ortim canini skma bu 4 gunu iyi degerlendirirsen eksiye bile dusersin
Yaa helal sana ne dyimki ayakta alkisliyorum seni
Aslimda kacamak yapmasak hepimiz 21 gun yapio oluruz zaten yani kendimden yola ckarsam ben bunlari yaptigimda kilo veriyorum yapmadigmda aliyorumKızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )
Yanlışsa düzeltin lütfen
birsevgi
@DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak
belmayne
@yarimuhendis
Begonya2
@balpamuk
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim10 gün başlarız
Eki Görüntüle 2797469
Hadi bakalim 1 aya heryerinden 10 cm incelmis olursun insallahBugunku olculerim: Tarih-8Mart-2021
Kilo:75,50
Gogus:101
Bel:83,5
Kalca:115
Sag bacak: 67
Sol bacak: 66,5
Sol kol:34,5
Sag kol: 36
Gobek:105
Sirt: 64,5
Telefona hatirlatma ekleyii 1 ay sonra bakayim.
10 gun ne yapioruz canim ben kacirdim sanirimHaydi kızlar kiloları alayım bugünkü
@DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak
belmayne
@yarimuhendis
Begonya2
@balpamuk
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim10 gün başlarız
Menu guzel canim sporda olsaymis cok gzel olucakmisSabah 11.00
2 haşlama yumurta
Kaşar peyniri
1 tk bal
1 tk sütümün kaymağı
Çookk az ekmek
Ara 15.00
1 muz
Biraz soslu fıstık
Akşam 19.00
1 yemek tabağı bezelye
Bulgur pilavı
Bol salata
2 3 salatalık turşusu
Ayran
Cherry Mom azaydidem @_Reyyan
Tamam eklicem canımm
Şekersiz 21 günü yapıyoruz ama 10 gün yapcaz ilk aşama olarak. Ben de listeyi tutup menü rakiplerini yapacağımSaol canim
Super baslamissin canim gercekten
Rakibem suan cok iyi gorunuyo bence yeni dogum yapmana ragmen aynen devam
Ortim canini skma bu 4 gunu iyi degerlendirirsen eksiye bile dusersin
Yaa helal sana ne dyimki ayakta alkisliyorum seni
Aslimda kacamak yapmasak hepimiz 21 gun yapio oluruz zaten yani kendimden yola ckarsam ben bunlari yaptigimda kilo veriyorum yapmadigmda aliyorumama suan ablamdayim dondugumde baslicam insallah
Hadi bakalim 1 aya heryerinden 10 cm incelmis olursun insallah
10 gun ne yapioruz canim ben kacirdim sanirim
Menu guzel canim sporda olsaymis cok gzel olucakmis
Geçmiş olsun canım inşallah rahat atlatırlar.Yettim gariyemek pisir cocugu okuldan al simdi de mutfagi topladim, bu aradaeltim covid olmus onunla telefon trafigi fln. Bugun yememde sikinti yoktu ama tatlı yiyemedim icin sanki, aksam porsiyonum biraz buyuktu. Simdi adimlarimi tamamlayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?