Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh tirşik nasıl özledim nasılll afiyet olsun canım

Canım menün gayet iyi sporunda
Listene uygun beslenmişsin tebrikler

Büyük evler güzelde temizliği dert gerçekten
Kullanmadığımız bir sürü alana hizmet ediyoruz
Aslında alğımızla alakalı büyük ev evet ferah ama temizliği bitmiyor
Ben de lojmanda kaldım 47 metre kare idi üstelik kaynımda bizimle kaldı üç yıl küçüktü söyleniyordum

Sonra 150 metrekare triblex bir eve çıktık iki en üst katı hiç kullanıyorduk misafir gelince ama her hafta temizliyordum 3 banyo temizliyordum
Şimdiki evim 110 metre gayet kullanışlı

110 ideal bence de kullanmadigimiz koca bi salon var koridor ve holü birlestirsek bi salon da ordan cikar temizle temizle bitmiyor halilarim da kucuk evi silmek bir ömür buyuk evin tek iyi yani buyuk mutfak olmasi.

Yaa öyle deme canım. Bu kadar suçluluk daha çok yemene sebep olur. Hemencecik bir küçük spor yap ve yarın kaldığın yedin devam inşallah
Yarın sabah ben de menüleri kontrol edip 1. Gününüze tik atacağım kızlar menülerinize beni etiketleseniz mi napsanız
Tamam canım etiketleyelim inş.
Ay şaka yapmıştım ama gerçekten dönümlükmüş eviniz
Ayy ortalık karıştı
Yarın daha mantıklı olur sanırım

Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da
Aslında onuda düşündüm sonra hep ya veremezsem ya bişey olursa endişesiyle girmeyeyim ya falan diye düşünüyordum. Ama dediğin doğru aslında bu endişeyle daha fazla dikkat ederim

demişken seyrekyagmur napıyosun kuzum ? kızın baban nasıl oldu?
ah kuzum iyiyiz şükür babam biraz rayına girdi kızım da bi süredir boğuşmuyoruz yanımda yatıyor artık ses edecek halimiz kalmadı okul açılıp yorulmasına temennimiz Siz napıyorsunuz şekoşlar kilolar veriliyor mu yüzümde yok buralara bakmaya

oh çok sevindim cnm okula gidiyor mu? ikiniz de rahatlarsınız ,yeğenlerim de öyle bütün gün ablamla baş başa ve dertleri bitmiyor eniştem de para kazanmak için çok çalışıyo napsın
ben bıraktığından çok farklı değilim cnm hergün fikir değiştirmeye devam
aa niye öyle düşünüyorsun değerlimizsin senn aşkoll uğra kız sık sık
Namaria da taşındı geliyor bu hafta sen de gel kızz

Liste daha mantıklı galiba gerçekten :)

Daha iyice gibiyim ama hala ruh halim gel-gitli toparlanamadım
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları

Tempus ikinci mezuniyet karnende hazırlanmış tekrardan hayırlı olsun canım resmen yeni bir ''sen'' oldun harika bir örneksin
Ayy ne güzeel yaaa

kuzum başka spor yok mu? :) program aldık demiştin ismini de yazacaktın :)

Aslında onuda düşündüm sonra hep ya veremezsem ya bişey olursa endişesiyle girmeyeyim ya falan diye düşünüyordum. Ama dediğin doğru aslında bu endişeyle daha fazla dikkat ederim
Canim yavas verebilirsin ya da veremeyebilirsin bu onemli degil sen cuma arti gelmemeye calis yeter zaten arti gelmemeye calismisken bi bakmissin gidiyor kilolar

Harika menü harika spor canm
Saol canim
Cuma:75.5
Pazartesi:75.2
-300 haftaya süper başladım
Cherry Mom @Just a perfect day
Super baslamissin canim gercekten
Canim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
Rakibem suan cok iyi gorunuyo bence yeni dogum yapmana ragmen aynen devam
Cuma 79.8
Bugün 80.2
Fark +400

Çok şükür korktuğum gibi bi artı gelmedi
Cherry Mom azaydidem
Ortim canini skma bu 4 gunu iyi degerlendirirsen eksiye bile dusersin
Yaa helal sana ne dyimki ayakta alkisliyorum seni
Aslimda kacamak yapmasak hepimiz 21 gun yapio oluruz zaten yani kendimden yola ckarsam ben bunlari yaptigimda kilo veriyorum yapmadigmda aliyorum ama suan ablamdayim dondugumde baslicam insallah
Bugunku olculerim: Tarih-8Mart-2021
Kilo:75,50
Gogus:101
Bel:83,5
Kalca:115
Sag bacak: 67
Sol bacak: 66,5
Sol kol:34,5
Sag kol: 36
Gobek:105
Sirt: 64,5
Telefona hatirlatma ekleyii 1 ay sonra bakayim.
Hadi bakalim 1 aya heryerinden 10 cm incelmis olursun insallah
10 gun ne yapioruz canim ben kacirdim sanirim
Menu guzel canim sporda olsaymis cok gzel olucakmis

birsevgi ortim sen şekersiz i takip ediyordun dimii, bende varım beeendeeeee sabah 86,8 çıktım
Tamam eklicem canımm
Şekersiz 21 günü yapıyoruz ama 10 gün yapcaz ilk aşama olarak. Ben de listeyi tutup menü rakiplerini yapacağım

Geçmiş olsun canım inşallah rahat atlatırlar.
Akşam alıntılamışım yazmışım ama göndermemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…