- 29 Nisan 2016
- 2.859
- 11.185
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.961
Ay evet guneydogu mutfagi unlu canim malum, bir de asiri el oyalayan seyler var, gerci hepsinde var da. Tarhana tursu bulgur pilavi, et ayran, ustune de bir tatliAklina ilk yemek mi geldidiyarbakirdayiz ama icanadoluluyuz bulgur pilavi bi de tarhana yeter
Cok sagol cnm ben de dun erken yattim, senin menuyu alintilamistim gitmis, bakayim hemen simdi.Geçmiş olsun canım inşallah rahat atlatırlar.
Akşam alıntılamışım yazmışım ama göndermemişim
Gunaydin cnmGünaydın kızlaaar
Sporun cok güzel cnm, dukan birasını ben de cok severim. Lor kurabiye ne bilemedim cok kalorili bir sey mi. Bana iyi göründü, yani varsa da gitmiştir bence o sporla.8 mart
13.00
3 lor kurabiye 1 kk süzme peynir
Arada
1lt dukan birası
18.30
4 5 yk beşamel soslu karnabahar
3 kaşık çorba
21.00
Slim fit form çayı
Su:yarım lt
Spor: 10000 adım 100p
15dk zumba 45p
Cherry Mom Arc-en-ciel
Nikinik 1 ve 7 yapıldı
Polonyada yasiyorum canim. Oyle tabii haklisin, aslinda emziren anneye iygun 2000 kalori. 500 kaloriden fazla harcaniyor dedi dun emzirirken, 500 diye bilinir ama cok daha fazla kalori harcanir emzirirken dedi.Ben de diyetisyene gittiğimde ayni sey oldu cok yediriyor diyette degilim hissi olustu. Sonra zaten tasinmistik devam edemedim.
Yani bana da cok geldi okuyunca ama cesit cok sanirim miktardan ziyade. Totalde zaten 2000 caloriyse emziren icin gayet normal. Spor yapiyorsun merak etme, az kilo da versen siki durursun.
Hey masallah, 14 kisi ne yemek yer simdi. Memleket neresi fogu tarafi mi. Icli kofte, kuru dolma fln ne yapacaksiniz menüde ne var
Hic bozma moralini regl yaklastigi icindir o bol su ic, kaldigin yerden devam et cnm, belin icin de kafana takip uzulme, pers ye iyi almissin, burada olsa 1 hafta en az surer.
Canim nerede yasiyorsunuz?
Oyle canim insan alisiyor.Canım menün gayet iyi sporunda
Listene uygun beslenmişsin tebrikler
Büyük evler güzelde temizliği dert gerçekten
Kullanmadığımız bir sürü alana hizmet ediyoruz
Aslında alğımızla alakalı büyük ev evet ferah ama temizliği bitmiyor
Ben de lojmanda kaldım 47 metre kare idi üstelik kaynımda bizimle kaldı üç yıl küçüktü söyleniyordum
Sonra 150 metrekare triblex bir eve çıktık iki en üst katı hiç kullanıyorduk misafir gelince ama her hafta temizliyordum 3 banyo temizliyordum
Şimdiki evim 110 metre gayet kullanışlı
Ayy sagol canim. Keske incelsem o kadar super olur.Saol canim
Super baslamissin canim gercekten
Rakibem suan cok iyi gorunuyo bence yeni dogum yapmana ragmen aynen devam
Ortim canini skma bu 4 gunu iyi degerlendirirsen eksiye bile dusersin
Yaa helal sana ne dyimki ayakta alkisliyorum seni
Aslimda kacamak yapmasak hepimiz 21 gun yapio oluruz zaten yani kendimden yola ckarsam ben bunlari yaptigimda kilo veriyorum yapmadigmda aliyorumama suan ablamdayim dondugumde baslicam insallah
Hadi bakalim 1 aya heryerinden 10 cm incelmis olursun insallah
10 gun ne yapioruz canim ben kacirdim sanirim
Menu guzel canim sporda olsaymis cok gzel olucakmis
Spor da menu de cok iyi olmus ortim08 Mart pazartesi
Sabah 09:00
Sabah 2 yumurta 2 dilim uno denge
Peynir zeytin
Nane domates kapya biber
ara
1 armut
5-6 tane soslu fıstık
akşam 16:30
1 kase nohut yemeği
2 servis kaşığı bulgur pilavı
3-4 tane serçe parmağı kadar kornişon turşu
ara
1 ayva
2,5 TL su
Bolca şekersiz çay
44 dk kardio
Toplam 14.700 adım
Nikinik 1 ve 6 yi yaptım canım
Cherry Mom Mehfam DeryaOnDiet
İyi yolculuklar kaptanımGünaydın kızlar biz yola çıktık
Tüm gün olmayabilirim kendinize mukayet olun
Cok sagol rakibem. Senin masallah baya az kaldi 70i geride birakmanaSaol canim
Super baslamissin canim gercekten
Rakibem suan cok iyi gorunuyo bence yeni dogum yapmana ragmen aynen devam
Ortim canini skma bu 4 gunu iyi degerlendirirsen eksiye bile dusersin
Yaa helal sana ne dyimki ayakta alkisliyorum seni
Aslimda kacamak yapmasak hepimiz 21 gun yapio oluruz zaten yani kendimden yola ckarsam ben bunlari yaptigimda kilo veriyorum yapmadigmda aliyorumama suan ablamdayim dondugumde baslicam insallah
Hadi bakalim 1 aya heryerinden 10 cm incelmis olursun insallah
10 gun ne yapioruz canim ben kacirdim sanirim
Menu guzel canim sporda olsaymis cok gzel olucakmis
Benmde regla 4 gün kaldıGünaydın kızlar. Dün utandım menümü yazamadım . Çok enerjisiz ve hasta hissediyorum reglim yaklaşıyor umarım gecikmezbugün güzel bir başlangıç yaptım akşama kadar kendime hakim olacağım . Tartılmadım bugün hiç çünkü vaktim yoktu umarım çok şişmemişimdir. Hepinize mutlu günler kızlar
Gunaydin canimGünaydııınnn
Superr. Ben de dun adimlari tamamlanak icin yatmadan once bir odadan oburune kosturup durdum.Paylaştım menümü ben dee ve hiç aç hissetmiyorum. Canım bir şeyler atıştırmak da istemiyor.
Spordan dolayı her yerim ağrıyor
Gunaydin canim. Dun iyi beslenmediysrn tartilma zaten bugun. Iyice moralin bozulmasin canim. Cumaya kadar dikkat et dun aksam aldigin gereksiz kalorileei eritirsib. Canin tatli veya sagliksiz gida isteyince yaz buraya kim online ise cevap verir. Belki caydirabiliriz seni o isteginden.Günaydın kızlar. Dün utandım menümü yazamadım . Çok enerjisiz ve hasta hissediyorum reglim yaklaşıyor umarım gecikmezbugün güzel bir başlangıç yaptım akşama kadar kendime hakim olacağım . Tartılmadım bugün hiç çünkü vaktim yoktu umarım çok şişmemişimdir. Hepinize mutlu günler kızlar
Gunaydin. Iyi yolculuklar kaptancimGünaydın kızlar biz yola çıktık
Tabiiki canım. Yaşadığın az bişi değil. Vakit lazım. Zamanla daha iyi olacaksın inşallahListe daha mantıklı galiba gerçekten :)
Daha iyice gibiyim ama hala ruh halim gel-gitli toparlanamadım
Ayy ne güzeel yaaa
Günaydın canım. Hayırlı yolculuklar.Günaydın kızlar biz yola çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?