Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aklina ilk yemek mi geldi diyarbakirdayiz ama icanadoluluyuz bulgur pilavi bi de tarhana yeter
Ay evet guneydogu mutfagi unlu canim malum, bir de asiri el oyalayan seyler var, gerci hepsinde var da. Tarhana tursu bulgur pilavi, et ayran, ustune de bir tatli oyle de severim

Geçmiş olsun canım inşallah rahat atlatırlar.
Akşam alıntılamışım yazmışım ama göndermemişim
Cok sagol cnm ben de dun erken yattim, senin menuyu alintilamistim gitmis, bakayim hemen simdi.

Sporun cok güzel cnm, dukan birasını ben de cok severim. Lor kurabiye ne bilemedim cok kalorili bir sey mi. Bana iyi göründü, yani varsa da gitmiştir bence o sporla.

Polonyada yasiyorum canim. Oyle tabii haklisin, aslinda emziren anneye iygun 2000 kalori. 500 kaloriden fazla harcaniyor dedi dun emzirirken, 500 diye bilinir ama cok daha fazla kalori harcanir emzirirken dedi.

Oyle canim insan alisiyor.

Ayy sagol canim. Keske incelsem o kadar super olur.

Spor da menu de cok iyi olmus ortim

Günaydın kızlar. Dün utandım menümü yazamadım . Çok enerjisiz ve hasta hissediyorum reglim yaklaşıyor umarım gecikmez bugün güzel bir başlangıç yaptım akşama kadar kendime hakim olacağım . Tartılmadım bugün hiç çünkü vaktim yoktu umarım çok şişmemişimdir. Hepinize mutlu günler kızlar

Cok sagol rakibem. Senin masallah baya az kaldi 70i geride birakmana

Benmde regla 4 gün kaldı

Paylaştım menümü ben dee ve hiç aç hissetmiyorum. Canım bir şeyler atıştırmak da istemiyor.
Spordan dolayı her yerim ağrıyor
Superr. Ben de dun adimlari tamamlanak icin yatmadan once bir odadan oburune kosturup durdum.

Gunaydin canim. Dun iyi beslenmediysrn tartilma zaten bugun. Iyice moralin bozulmasin canim. Cumaya kadar dikkat et dun aksam aldigin gereksiz kalorileei eritirsib. Canin tatli veya sagliksiz gida isteyince yaz buraya kim online ise cevap verir. Belki caydirabiliriz seni o isteginden.

Günaydın kızlar
Liste daha mantıklı galiba gerçekten :)

Daha iyice gibiyim ama hala ruh halim gel-gitli toparlanamadım

Ayy ne güzeel yaaa
Tabiiki canım. Yaşadığın az bişi değil. Vakit lazım. Zamanla daha iyi olacaksın inşallah
Günaydın kızlar biz yola çıktık
Tüm gün olmayabilirim kendinize mukayet olun
Günaydın canım. Hayırlı yolculuklar.
İstanbulda güzel bir güneş var ama hava buz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…