- 24 Şubat 2021
- 1.622
- 2.264
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.001
Birde şey denee. Tarçınlı yoğurt üstüne keten tohumu ve kabak çekirdeğiYoğurt yulaf hurma 3lüsünü sevdimtavsiye ederm kızlar
Birara ben de yiyordum. Ama simdi yogurt yiyemiyorum ne yazik ki. Yerine badem sutu aldim. Afiyet olsun canim. Iyi oldu hatirlattigin ben de sutlu chiali yulafin icine atayim yarin hurma. Evde vardi.Yoğurt yulaf hurma 3lüsünü sevdimtavsiye ederm kızlar
Tarçın pek sevmem canımBirde şey denee. Tarçınlı yoğurt üstüne keten tohumu ve kabak çekirdeğitercihe göre meyve veya meyve kurusu eklenirse öğle öğünü oluyor
Canım bebeğinin süt alerjisimi var?Birara ben de yiyordum. Ama simdi yogurt yiyemiyorum ne yazik ki. Yerine badem sutu aldim. Afiyet olsun canim. Iyi oldu hatirlattigin ben de sutlu chiali yulafin icine atayim yarin hurma. Evde vardi.
Kuzum + spor var mı tam adım kaç bir de o spor dahil mi hariç miBen yazmayı unuttumgeçmiştim 10 bini, neyse bugün unutmam
Kuzum stres olma yaEllerine sağlık canım
Acaba Perşembe için sadece 10.000 adım mı desek. Cumaya Spor ödemi yaşamamak için
Afiyet olsun cnm ben çiğ yulaf yiyemiyorumYoğurt yulaf hurma 3lüsünü sevdimtavsiye ederm kızlar
Olsun canım bugün başlarsın sen deEvet canım,dün paklafa yidim
TamamdırCanım 72,6 kilom. Kaptanla konuştum ben bu hafta aktif olamayacağım canım beni listeden çıkar canım
Canım adım tamam ama sporlardan listedekilere yetişemedim. Yani 30 dk pilates diyo ben 20 dk yaptım gibi. O yüzden sen sadece adımı yaz :)Kuzum + spor var mı tam adım kaç bir de o spor dahil mi hariç mieklerim kuzum no problem
Kuzum stres olma yaherkes 1 haftada ne yapmış ona bakcak sadece, zevkine yani :) diğer sporları da ekliyorum kırmızı olarak
Afiyet olsun cnm ben çiğ yulaf yiyemiyorum
Evet canim yaa ne yazik kiCanım bebeğinin süt alerjisimi var?
Tamam cnmCanım adım tamam ama sporlardan listedekilere yetişemedim. Yani 30 dk pilates diyo ben 20 dk yaptım gibi. O yüzden sen sadece adımı yaz :)
Haklisin canim spor hem enerji veriyor hem istah kontrolu sagliyir. Umarim vakit bulursunKızlar nasılsınız?? Dersim 1de bitti, oğlumla ödev yaptık,şimdi zoomdan toplantim var sonra çocukları dışarı çıkaracağım, spor yapmak istiyorum artıkspor yapmayınca istahimin arttığını fark ettim
Sağol canım bende aslında pek sevmiyordm ama içine hurma koyunca güzel olduAfiyet olsun cnm ben çiğ yulaf yiyemiyorum
Hemen yazıyorum, canım ben listeden yapmayınca yazmadımkuzum başka spor yok mu? :) program aldık demiştin ismini de yazacaktın :)
Sen bütün sporunu yaz cnm listeye uymasa bile kaptanımız puanını yazıyor en yüksek kişiye de ödül puan veriyorHemen yazıyorum, canım ben listeden yapmayınca yazmadım
Canım benim sporum 3 aylık bir proğram p90x3 1.gün dynamix yani kızım cardio, anne dedi tama 30 Dakka sürüyor her gün değişiyor bundan sonra yürüyüşümüz yanına bununda yazarım8 mart-15 mart 10.000 adım + listeden extra spor tablomuz
isim/tarih 8 mart birsevgi x belmayne 1+5+6 @balpamuk x Deniz ve Kum 1 S Suskunhanim 1 DeryaOnDiet 1+6 @Nikinik 1+6 @hawar 1+6 Hedef60kgolmak 1+6
Tamam canım yazdım sabah 7de bugün yine yürüyüşe gittim 6000 adım olmuş akşam yine çıkacağım 10.000 tamamlayamadı kızı uyandırmak için eve gelmek zorunda kaldımSen bütün sporunu yaz cnm listeye uymasa bile kaptanımız puanını yazıyor en yüksek kişiye de ödül puan veriyor
Dün de yaptın mı yani 30 dk cardio kuzumCanım benim sporum 3 aylık bir proğram p90x3 1.gün dynamix yani kızım cardio, anne dedi tama 30 Dakka sürüyor her gün değişiyor bundan sonra yürüyüşümüz yanına bununda yazarım
Yok kuzu böyle kurallı murallı bişi olunca insan daha bir ciddiye alıyorKuzum + spor var mı tam adım kaç bir de o spor dahil mi hariç mieklerim kuzum no problem
Kuzum stres olma yaherkes 1 haftada ne yapmış ona bakcak sadece, zevkine yani :) diğer sporları da ekliyorum kırmızı olarak
Afiyet olsun cnm ben çiğ yulaf yiyemiyorum
Dukan birasını ilk defa denedim 15 gün yapıp 5 gün ara veriliyormuş. 3 tur olacakmış bu şekilde Bi deniycem bakalım 15 gün sonucu merak ediyorum. Lor kurabiye yi bende urla da duydum canım kalorisi normal kurabiye ye eşdeğer diye düşünüyorum. Bugün de kahvaltı da arkadaşlarım vardı. Yarın ve perşembe oruç tutmayı düşünüyorum inşallah cuma ya istediğim kiloyu görebilirim.Sporun cok güzel cnm, dukan birasını ben de cok severim. Lor kurabiye ne bilemedim cok kalorili bir sey mi. Bana iyi göründü, yani varsa da gitmiştir bence o sporla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?