Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birde şey denee. Tarçınlı yoğurt üstüne keten tohumu ve kabak çekirdeği tercihe göre meyve veya meyve kurusu eklenirse öğle öğünü oluyor
Tarçın pek sevmem canım
Keten tohumu hiç görmedim daha önce yemedim de tadı nasıl bilmiyorum

Ben yazmayı unuttum geçmiştim 10 bini, neyse bugün unutmam
Kuzum + spor var mı tam adım kaç bir de o spor dahil mi hariç mi eklerim kuzum no problem
Ellerine sağlık canım
Acaba Perşembe için sadece 10.000 adım mı desek. Cumaya Spor ödemi yaşamamak için
Kuzum stres olma ya herkes 1 haftada ne yapmış ona bakcak sadece, zevkine yani :) diğer sporları da ekliyorum kırmızı olarak
Yoğurt yulaf hurma 3lüsünü sevdim tavsiye ederm kızlar
Afiyet olsun cnm ben çiğ yulaf yiyemiyorum

Canım adım tamam ama sporlardan listedekilere yetişemedim. Yani 30 dk pilates diyo ben 20 dk yaptım gibi. O yüzden sen sadece adımı yaz :)

Haklisin canim spor hem enerji veriyor hem istah kontrolu sagliyir. Umarim vakit bulursun

Sen bütün sporunu yaz cnm listeye uymasa bile kaptanımız puanını yazıyor en yüksek kişiye de ödül puan veriyor
Tamam canım yazdım sabah 7de bugün yine yürüyüşe gittim 6000 adım olmuş akşam yine çıkacağım 10.000 tamamlayamadı kızı uyandırmak için eve gelmek zorunda kaldım

Canım benim sporum 3 aylık bir proğram p90x3 1.gün dynamix yani kızım cardio, anne dedi tama 30 Dakka sürüyor her gün değişiyor bundan sonra yürüyüşümüz yanına bununda yazarım
Dün de yaptın mı yani 30 dk cardio kuzum
Ayy o program bayağı zor diye biliyorum ama güzel şekle sokar bence

Yok kuzu böyle kurallı murallı bişi olunca insan daha bir ciddiye alıyor
Tamam o zaman ben kendime göre ayarlarım

Sporun cok güzel cnm, dukan birasını ben de cok severim. Lor kurabiye ne bilemedim cok kalorili bir sey mi. Bana iyi göründü, yani varsa da gitmiştir bence o sporla.
Dukan birasını ilk defa denedim 15 gün yapıp 5 gün ara veriliyormuş. 3 tur olacakmış bu şekilde Bi deniycem bakalım 15 gün sonucu merak ediyorum. Lor kurabiye yi bende urla da duydum canım kalorisi normal kurabiye ye eşdeğer diye düşünüyorum. Bugün de kahvaltı da arkadaşlarım vardı. Yarın ve perşembe oruç tutmayı düşünüyorum inşallah cuma ya istediğim kiloyu görebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…