- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.101
Cok sagol canim, simdilik halsizlik, istahsizlik koku kaybi ama basta apandistini tetikledi sanirim, apandist ameliyati oldu.Çok geçmiş olsun canım. Kolayca atlatır inşallah. Durumu nasıl
Sen minik yazına karşılık benim minik sopammAy kizlar cok yoruldum buraya da bakamadım malum azcik kalabaligizya 6 aydir gormuyorlardi beni kapidan girer girmez inanmıyorum noldu sana cok guzel zayiflamissin sozlerini duymak cok iyi geldi azcik diyeti bozmus olabilirim
Çok geçmiş olsun koviden dolayı değil o halde yatışı öyle mi apandist olsun en azından o takip edilebilir bilindik bir hastalık artıkCok sagol canim, simdilik halsizlik, istahsizlik koku kaybi ama basta apandistini tetikledi sanirim, apandist ameliyati oldu.
Büyüteçle okuduk ama okuduk yaniAy kizlar cok yoruldum buraya da bakamadım malum azcik kalabaligizya 6 aydir gormuyorlardi beni kapidan girer girmez inanmıyorum noldu sana cok guzel zayiflamissin sozlerini duymak cok iyi geldi azcik diyeti bozmus olabilirim
Günaydınadımları tutan kişinin nickini doğru yazamadım ya 10 b yaptım dün, haberi olsun
Aaa geçmiş olsun. Tüh ya ikisi bir arada. Allah kolaylık ve şifa versin canım.Cok sagol canim, simdilik halsizlik, istahsizlik koku kaybi ama basta apandistini tetikledi sanirim, apandist ameliyati oldu.
Teşekkür ederiz. AminMiraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin
Cok iyi yapmissin canim ziplamaklaCanım menün de sporunda çok iyi
dünkü kardiyodan sonra benim bacaklar ağrıyordu bu gün ama bu hissi seviyorum
bu günde yapacaktım ama ev internetinde sorun var o yüzden zıpladım bende
Ahahaaha
Gecmis olsun canim.Ay kizlar covid olan eltim hastanede tek yatiyor telefon yanında, moral olsun kafasi dağılsın diye yazısiyoruz cok gelemedim, hemen menu yazayim yoksa arada kaynayacak ama once sporumu tamamlayayim
Bakalim kim once 70i geride birakacakCok guzel canim bende eve gectigimde katilirim size
Insallah canim ogunlerde gelicek
Ya birakamiyorumki heo bseyelr ckiyo evde duramiyorum smdide 5 gundur ablamdayim 2 gun sadece spor yapabildim bakalim nolcak
Canim menun guzel spor yaparsan cok guzel olur
Canim bende senin gibiyim daha onceleri benimde canim sklirdi hesap yapardim ama smdi canimi skmıyorum artik verdigim 100 gramada aldigim 100 gramada sukrediyorum biraz rahat brak bence kendini tartil yine ama moral bozma ben sırf ipin ucumu kacirmamk icin tartiliyorum mesela ablamdayim suan onun tartisiyla sadece sabahlari tartiliyorum gelen gden varmi ktrol amacli ama arada benim tartimla 1.5 kilo farki var nerdeysecokda takilmamaya calis bence
Çok geçmiş olsun canımCok sagol canim, simdilik halsizlik, istahsizlik koku kaybi ama basta apandistini tetikledi sanirim, apandist ameliyati oldu.
hayır unutulcak bi isim de değilGünaydın kızlar
Hayırlı kandiller
Büyüteçle okuduk ama okuduk yani
Bak o incelmişsin sözleri çok güzel motivasyon oluyor yaaa
Ama Çok kaçırma kuzu. Sonu iyi olmuyor. Tecrübeyle sabit
Hedef60kgolmak
Aaa geçmiş olsun. Tüh ya ikisi bir arada. Allah kolaylık ve şifa versin canım.
Teşekkür ederiz. Amin
ayy Allah acil şifa versin kuzumCok sagol canim, simdilik halsizlik, istahsizlik koku kaybi ama basta apandistini tetikledi sanirim, apandist ameliyati oldu.
olsun kuzum spor spordurUyuyakalmisim, misafir vardı.Sahura kalkıp tekrar yatınca(aslında kızımı uyutacaktim,onu uyuturken yine uyuyakalmisim), sabah da uyanamadim derse on dk geç girdi oğlum ilk carpm vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Hedef60kgolmak adımı da tamamlayamadim 7000 de kaldi
Canim apandisit diye aniden gitti kan testinde covid cikiyor, covid 40 yas ustu kadinda apandisit tetikleyebiliyormus ama bagintili da degil ikisi tesaduf etmis de olabilirmiş. Ameliyat sonrası taburcu olacaktı covid çıkınca birakmadi hastane.Çok geçmiş olsun koviden dolayı değil o halde yatışı öyle mi apandist olsun en azından o takip edilebilir bilindik bir hastalık artık
Sagol canim, cok temiz titiz ve neredeyse 1 yıldır disari cikmiyor. Kocası da inşaat isinde, bir gün bile evde durmadı, o negatif. Allahtan başkalarına bulaştırmayın farkedildi.Çok geçmiş olsun canım
Sagol canim insallah.ayy Allah acil şifa versin kuzumçok amin
olsun kuzum spor spordur
Canım menün ve adımların çok iyi ama ikimizin De su az kalıyor biraz daha artırabilsek süper olacak.9 mart sali
Sabah 7.30
2 yumurtadan omlet, 1 kk peynir sade cay
Ogle 13.30 gibi
1 tabak nohut, tursu
Aksam 18.30
3 tavuk baget, 1 kase salata
Su 1 lt
Spor 12.800 adim
ummhnisa
Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?