Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende tartılıyorum canım akşamları yemekten sonra

Valla ızdırap oluyor
Hesap yapıyorum resmen misal verim bak
Kilo gitmesi için bu gece 81.0 ile uyduysam yarın80.6 ile uyumam lazm
Eğer yine 81 ile uyusuysam sabit geliyorum buda moralimi çökertiyo geceden, vs vs vs
O bendede oluyor hergün farklı olmaz ama bazen iki gün yada 3 günde değişiyor ben uzun zamandır akşamları 77. 7 gelmekten kurtuldum, gündüz yediklerimizle alakalı hiç kaçamak yapmazsak dediğin gibi oluyor ama akşam ben çay içsem fazla geliyor o yüzden çay içmeyi bıraktım akşamları

Aynen öyle akşam içtiğin bile kalıyor

Kızlar bilgisi olan bi bakabilir mi acaba ?
En son ölçüldüğümde açken kan verdiğimde insülin 14.82 ymiş
Bugün 13.99 çıktı hala yüksek galiba canan karatay 5 ten yüksek olmamalı demiş. Bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız
Doktorum izne çıkmış yerine başkası bakıyor onu da hiç sevmedim kovaladı resmen odasından

Evet ortim suyum az maalesef. Kursa gittigim gunler ozellikle wc kullanmayalım fln diye kafadan 1lt kadar az oluyor.
Kolay gelsin canim
Bu homa,ir diye bir değer oluyor oysa eger evet yuksek. Benim 2 yil once 11 le 10 arasi bir şeydi, ilac yazmıştı

Ohh masallah ortime , harikasin ben de bugun sabah 30 dakika cardio yaptim. Ama hala tamamlayamadim 10000 adimimi. Bebis uyusun kalkacagim son 4000 adim kaldi aslinda markete gidesim var da bugun cok soguk hava buzzz.

Canim insulin durenci icin soruyirsan onu sadece ibsulinle degil de aclik sekeriyle insulini beraber degerlendiriyorlar.

Bende aynı durumdayım Kilo vermem resmen durdu Bu gün canım çok sıkkın Her gün tartılıyorum Bu alışkanlığımı sevmiyorum

Aclik kannsekerin kac cikti canim? Insulin direncini hesaplak icin : aclik kan şekeri ile açlık insülin düzeyi birbiri ile çarpılarak, 405'e bölünür ve HOMA-IR denilen insülin direnci düzeyi ortaya çıkar. Çıkan sonuç 2.5 üzerinde ise, kişide insülin direnci var demektir.

Canim tartini surekli ulasamayacagin biryere kaldir. Mesela esin gelince ver yuksek bir dokabin ustune koysun. Haftada 2 pazar aksami ve persembe aksami indirt ertesi gun sabah bak kiloba. Veya onu da alirim dersen ver esine saklasin. Ama unutnasin sakladigi yeri

Şu an hesapladım canım 3 ten büyük çıkıyor

Bakalım cuma akşam sakla dicem
Benmde aklıma tek çözüm saklamak geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…