- 5 Ekim 2020
- 2.687
- 10.501
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.061
Oh ne güzel canım. Hasret gideriyorsunuzSağolun kızlarbelmayne herhalde ay sonuna kadar buralardayım
Ayy sevgi nasıl alıntıladıysamİstanbulun tadı mı kalmış kuzum virüs almış başını gitmiş çok birşey yapabileceğimizi sanmıyorumda işte annemi babamı ablamı gördüm
Selam canımKizlar nasil gidiyor, sessiz mi biraz buralar sanki
Yemekler yenip mutfak toparlanıp çoluk çocuk yatınca görüşelim. Benim bugun yine 10.000 adim oldu, ayri spor olmayacak sanirim. Misafirim oldu, elleri dolu gelmişler sagolsunlar, baklava ve kek getirdilerdun de kursta bir arkadaşın doğum günüydü cikolata dağıttı, oyle iste hayat ne yaparsin benim de tatli yemeyince midemde tuhaf bir bulanma hissi var, açlık var, karnim sırtıma yapışmış hissi var. Su an ağzımı bir degdirsem dibine kadar yiyeceğim, ay hastalik resmen bu seker denen meret.
Cocukta o saatlerde uyumuş oluyor bir rahatlık çöküyor abur cubur çekiyor canın sanırım açlıık değil tamamen boşluk benceKızlar regla son 3 güncanım çok şey istiyor yemekten sonra yarım tb ekmek 1 tk bal yedm doyumsuzluk var
ben geldim cnmneli çikolata dolgulu filan mı?
e 3-7 arası yap o zamanEşim saat 6.30da geliyor kuzm yemekten 7de kalkmış oluyoruz anca
Tek yemeyide sevmiyor ben önce yiyim desem
Zaten akşam yemekten sonra bişe yemiyorum genelde
Ben bunun yüzünden üniversite 1 de obez olmuştum yaaa
Canım regl yaklaşırken de insanda bir karamsarlık, bıkkınlık oluyor. Ama geçici bir dönem olduğunu hatırlat kendine olur mu. Başı sonu yok maalesef ara ara geliyor o bıkkınlık hissi. Hayatımızda çok büyük alışkanlıkları değiştirmeye çalışıyoruz. Kolay değil. Ama çok güzel gidiyorsun. Sakın kendini iradesiz hissedip vaz geçme. Hepimizin oluyor böyle zamanlarıNapcamı şaşırdım ya daha yolun başındayım ama yorulmuş hissediyorum
Hiç aklıma gelmedi ayran aklımda bulunsun inşaAllah
Eşim şuan çayın yanına çok sevdiğim bisküviden koyduzalım kilolar gidin biran önce
P90 harika tebrik ederimCanım benim sporum 3 aylık bir proğram p90x3 1.gün dynamix yani kızım cardio, anne dedi tama 30 Dakka sürüyor her gün değişiyor bundan sonra yürüyüşümüz yanına bununda yazarım
yanında neler yiyodun itiraf ettBen bunun yüzünden üniversite 1 de obez olmuştum yaaa
Yahu kız zor dayanıyorum demiş niye üstüne gidiyorsun korkunun üstüne gitmek gibi bişey mi yaptığınhayal etmek de mi kaloriyle kaptancımmm
Hepimiz düştük o batağa bir zamanlar kaptanımBen bunun yüzünden üniversite 1 de obez olmuştum yaaa
yanında neler yiyodun itiraf ett
ay doğru yaa geçen baktım kalori 10 filandır diyordum 50 kaloriAnlatayımda sen soslarına kadar detay sor ahahaha
Yok baş kahramanı bu çünkü sabah akşam gece içiyordum
Canım menün de sporunda çok iyiBugunku menum
08:00- karabugday unubdan 1 krep, 40 gr tutsulenmis somon, 100gr salatalik.
11:00- 40gr pilav, 120gr tavuk firinda, 1 tabak sebze.
14:30- 250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi.(1 gun once yapip beklettim dolapta).
17:00- 1 buyuk tabak tavuklu karabugdayli salata.
Su:3,5lt
Spor:30dk cardio - 150p
10000 adim- 100p
Toplam: 250puan
Cherry Mom hawar @birsevgi Hedef60kgolmak
kuzum 10 bin olmuştur evdeki diğer adımlarlaSabah
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı melemen
2 yemek kaşığı biberli çökelek
3 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
3 ızgara baget
Bol salata
2 litre su
Ve yürüyüş ve spor hareketim agility x 2. Günün hareketleri tam 30 Dakka ama başka adı ney bilmiyorum proğram da bunu yaptım, yürüyüşte dokuz bin küsürde kaldı
8000 adim 1 litre suCanım hafif bir menü maşallah. Yalnız nugeet yerine Izgara tavuk, patates yerine başka bir sebze tercih edebilirsin. Daha fazla yiyerek daha az kalori almış olursun
Su ve spor u ne yaptın canım
Praline ve marzipan vardiben geldim cnmneli çikolata dolgulu filan mı?
Evet artik ya su ömrü hayatımda bir kere fit olayım ölsem de gam yemeyecegim, adam dogru demiş.hastalik gercekten canim cok haklisin. Ama yememissin bak ne guzelboyle iradeli olursak fit olacagiz. Baska yolu yok. Bugun yaptigim sporda adam diyir fit olmak o kadar kolay olsaydi herkes olurdu diye, cok begrndim bu sozu
Evet katıldım zaten katılmayan kesin yemiştim. Onlari aksam yemegi yerine yerdim muhtemelen.Reglin yakın olduğu içinde zorlanırsın canım. Ne güzel kendini tutmuşsun yememişsin. Bu arada 21 gün şekersize katılmışmıydın sende.
Dogru kelime arindirma, haklisin kaptanim. Odul gibi olunca, ulasilmasi gereken nihai hedef gibi oluyor bilinçaltında. Sonra oruc bitince insan mutlulukla çikolataya saldırıyor, beyin de bunu guzel bir sey olarak algılıyor o zaman da bag kuvvetleniyor.Selam canım
Lütfen kendini bu yoksunluğa sokma kendine yiyebileceğin meyveli kakao soslu tatlılar yap
Onlardan mahrumsun onlara ihtiyacın varmış gibi hissetme vücudumu zararlı şeylerden arındırırıyorum de.
Aslında eşim çayın yanına bişe istemese sıkıntı olmıcak görünce çok canım istiyorCocukta o saatlerde uyumuş oluyor bir rahatlık çöküyor abur cubur çekiyor canın sanırım açlıık değil tamamen boşluk bence
O saatlerde başka şeyler yapsan düzenli takip ettiğin bir dizi kitap film vs sonrada usluca yat uyu
Çok güzel yazmışsınCanım regl yaklaşırken de insanda bir karamsarlık, bıkkınlık oluyor. Ama geçici bir dönem olduğunu hatırlat kendine olur mu. Başı sonu yok maalesef ara ara geliyor o bıkkınlık hissi. Hayatımızda çok büyük alışkanlıkları değiştirmeye çalışıyoruz. Kolay değil. Ama çok güzel gidiyorsun. Sakın kendini iradesiz hissedip vaz geçme. Hepimizin oluyor böyle zamanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?