Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Önce sadece sabah aç karnına tartılma kuralıyla başlayabilirsin. Mesela 1 bardak su içmiş olsan bile tartılma. Sadece sabah açken tartıl. Sonra iki güne çıkartırsın. Aklıma bu geldi. Belki işine yarar

Yaramaz duramam çok denedim eşime sakla dedim baskülü saklicak bakalım
Ama cumadan sonra saklasn şimdi 2 gün kaldı görmem lazm kilomu daha hiç vermedim

Canım tartıl ama gün sonunda çıkan kilona çok takılma bence. Bende günde kaç kez tartılıyorum bilmiyorum ama sabah aç karna kaç çıktığım önemli. Gün içinde yediğin şeyler şişlik ödem yapabilir. Ya da içinde bulunduğun fiziksel durumda ödem yapabilir. Stres yapma kendine bu şekilde kilo verme sürecin biraz ızdıraplı geçebilir

Valla ızdırap oluyor
Hesap yapıyorum resmen misal verim bak
Kilo gitmesi için bu gece 81.0 ile uyduysam yarın80.6 ile uyumam lazm
Eğer yine 81 ile uyusuysam sabit geliyorum buda moralimi çökertiyo geceden, vs vs vs

Canım işte tartıl ama hesap işine girme. İnan o gün sabit gelirsin ya da artı ertesi gün Bi bakmışsın eksiye geçmişsindir. Benim de gece yatarken 2 kilo bile fazla gördüğüm oluyor ama sabah ki sonuç önemli

Tamam eklicem canımm

Şekersiz 21 günü yapıyoruz ama 10 gün yapcaz ilk aşama olarak. Ben de listeyi tutup menü rakiplerini yapacağım
Cok guzel canim bende eve gectigimde katilirim size
Ayy sagol canim. Keske incelsem o kadar super olur.
Insallah canim ogunlerde gelicek
Cok sagol rakibem. Senin masallah baya az kaldi 70i geride birakmana
Ya birakamiyorumki heo bseyelr ckiyo evde duramiyorum smdide 5 gundur ablamdayim 2 gun sadece spor yapabildim bakalim nolcak
Canim menun guzel spor yaparsan cok guzel olur
Canim bende senin gibiyim daha onceleri benimde canim sklirdi hesap yapardim ama smdi canimi skmıyorum artik verdigim 100 gramada aldigim 100 gramada sukrediyorum biraz rahat brak bence kendini tartil yine ama moral bozma ben sırf ipin ucumu kacirmamk icin tartiliyorum mesela ablamdayim suan onun tartisiyla sadece sabahlari tartiliyorum gelen gden varmi ktrol amacli ama arada benim tartimla 1.5 kilo farki var nerdeyse cokda takilmamaya calis bence

Spora enerjim kalmıyor ya çok istiyorum ama yok olmuyor

Evet aslında takmamaya çalışmam lazm yoksa bunun önüne geçişm yok ciddi anlamda moralimi bozuyor

Spora enerjim kalmıyor ya çok istiyorum ama yok olmuyor

Evet aslında takmamaya çalışmam lazm yoksa bunun önüne geçişm yok ciddi anlamda moralimi bozuyor
Canim ilk zamanlar bende oleydim leslie yarim saat zor yapiyodum ama zamanla alisiyo insan biraz zorla kendini sarkmalar olmasin
Didem'cim yarın sebze + sp günümüz unutma. sabah ona göre başla!
azaydidem
Canim ben bugunde sebze protein tarzi yaptim yatinda sebzeprotein yapalim insallah persembe saf protein gunu

Ay kizlar cok yoruldum buraya da bakamadım malum azcik kalabaligiz ya 6 aydir gormuyorlardi beni kapidan girer girmez inanmıyorum noldu sana cok guzel zayiflamissin sozlerini duymak cok iyi geldi azcik diyeti bozmus olabilirim

O da doğru olsun aileni görmek ne iyi gelmiştir sana
Ay kizlar cok yoruldum buraya da bakamadım malum azcik kalabaligiz ya 6 aydir gormuyorlardi beni kapidan girer girmez inanmıyorum noldu sana cok guzel zayiflamissin sozlerini duymak cok iyi geldi azcik diyeti bozmus olabilirim
Bak bak nasıl da minik yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…