- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.081
Önce sadece sabah aç karnına tartılma kuralıyla başlayabilirsin. Mesela 1 bardak su içmiş olsan bile tartılma. Sadece sabah açken tartıl. Sonra iki güne çıkartırsın. Aklıma bu geldi. Belki işine yararKızlar ya ben bu sürekli tartılma huyunu nasıl bırakacağım
Mesela bu gün az yedim ama - görmedim dün yattığım kilodaym daha az kiloda yatmam lazımdı canım sıkılıyor böyle olunca
Gerçekten bırakmak istiyorum ama tartı evde oldukça çok zornapabilirm??
Çok geçmiş olsun canım. Kolayca atlatır inşallah. Durumu nasılAy kizlar covid olan eltim hastanede tek yatiyor telefon yanında, moral olsun kafasi dağılsın diye yazısiyoruz cok gelemedim, hemen menu yazayim yoksa arada kaynayacak ama once sporumu tamamlayayim
Yaramaz duramam çok denedimÖnce sadece sabah aç karnına tartılma kuralıyla başlayabilirsin. Mesela 1 bardak su içmiş olsan bile tartılma. Sadece sabah açken tartıl. Sonra iki güne çıkartırsın. Aklıma bu geldi. Belki işine yarar
Canım tartıl ama gün sonunda çıkan kilona çok takılma bence. Bende günde kaç kez tartılıyorum bilmiyorum ama sabah aç karna kaç çıktığım önemli. Gün içinde yediğin şeyler şişlik ödem yapabilir. Ya da içinde bulunduğun fiziksel durumda ödem yapabilir. Stres yapma kendine bu şekilde kilo verme sürecin biraz ızdıraplı geçebilirKızlar ya ben bu sürekli tartılma huyunu nasıl bırakacağım
Mesela bu gün az yedim ama - görmedim dün yattığım kilodaym daha az kiloda yatmam lazımdı canım sıkılıyor böyle olunca
Valla ızdırap oluyorCanım tartıl ama gün sonunda çıkan kilona çok takılma bence. Bende günde kaç kez tartılıyorum bilmiyorum ama sabah aç karna kaç çıktığım önemli. Gün içinde yediğin şeyler şişlik ödem yapabilir. Ya da içinde bulunduğun fiziksel durumda ödem yapabilir. Stres yapma kendine bu şekilde kilo verme sürecin biraz ızdıraplı geçebilir
Cok guzel canim bende eve gectigimde katilirim sizeTamam eklicem canımm
Şekersiz 21 günü yapıyoruz ama 10 gün yapcaz ilk aşama olarak. Ben de listeyi tutup menü rakiplerini yapacağım
Insallah canim ogunlerde gelicekAyy sagol canim. Keske incelsem o kadar super olur.
Ya birakamiyorumki heo bseyelr ckiyo evde duramiyorum smdide 5 gundur ablamdayim 2 gun sadece spor yapabildim bakalim nolcakCok sagol rakibem. Senin masallah baya az kaldi 70i geride birakmana
Canim menun guzel spor yaparsan cok guzel olurSabah
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
3 hurma
Ara
Yarım tb ekmek
1 yk ev yapımı çemen(sos)
Akşam
1 tabak bezelye
4 5 tk bulgur pilavı
Ayran
Salatalık turşusu
Spor bu gün yapmaya çalışcam inşaAllah
Cherry Mom azaydidem Mehfam
Canim bende senin gibiyim daha onceleri benimde canim sklirdi hesap yapardim ama smdi canimi skmıyorum artik verdigim 100 gramada aldigim 100 gramada sukrediyorum biraz rahat brak bence kendini tartil yine ama moral bozma ben sırf ipin ucumu kacirmamk icin tartiliyorum mesela ablamdayim suan onun tartisiyla sadece sabahlari tartiliyorum gelen gden varmi ktrol amacli ama arada benim tartimla 1.5 kilo farki var nerdeyseKızlar ya ben bu sürekli tartılma huyunu nasıl bırakacağım
Spora enerjim kalmıyor ya çok istiyorum ama yok olmuyorCanim menun guzel spor yaparsan cok guzel olur
Canim bende senin gibiyim daha onceleri benimde canim sklirdi hesap yapardim ama smdi canimi skmıyorum artik verdigim 100 gramada aldigim 100 gramada sukrediyorum biraz rahat brak bence kendini tartil yine ama moral bozma ben sırf ipin ucumu kacirmamk icin tartiliyorum mesela ablamdayim suan onun tartisiyla sadece sabahlari tartiliyorum gelen gden varmi ktrol amacli ama arada benim tartimla 1.5 kilo farki var nerdeysecokda takilmamaya calis bence
Canim ilk zamanlar bende oleydim leslie yarim saat zor yapiyodum ama zamanla alisiyo insan biraz zorla kendini sarkmalar olmasinSpora enerjim kalmıyor ya çok istiyorum ama yok olmuyor
Evet aslında takmamaya çalışmam lazm yoksa bunun önüne geçişm yok ciddi anlamda moralimi bozuyor
Canim ben bugunde sebze protein tarzi yaptim yatinda sebzeprotein yapalim insallah persembe saf protein gunu
O da doğruSağolun kızlarbelmayne herhalde ay sonuna kadar buralardayım
Ayy sevgi nasıl alıntıladıysamİstanbulun tadı mı kalmış kuzum virüs almış başını gitmiş çok birşey yapabileceğimizi sanmıyorumda işte annemi babamı ablamı gördüm
Bak bak nasıl da minik yazıyorAy kizlar cok yoruldum buraya da bakamadım malum azcik kalabaligizya 6 aydir gormuyorlardi beni kapidan girer girmez inanmıyorum noldu sana cok guzel zayiflamissin sozlerini duymak cok iyi geldi azcik diyeti bozmus olabilirim
Hayırlı kandiller kızlarrrr
Sana da canım hayırlı kandiller herkeseHayırlı kandiller kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?