- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.181
Tamamlayamadim cnm ya istede baya kosturdum tel yanimda degildi belkide 10.00p olmusturMenün güzelmiş canım afiyet olsun. Adımı da 10.000 e tamamlasaydın süper olurdu. Bugün spor günü ya
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Nikinik | | | | 650 | 340 | 365 | 250 |
yarimuhendis | | | 180 | 525 | | 409 | 180 |
S Suskunhanim | 90 | 290 | 120 | 595 | 215 | 210 | 335 |
@Just a perfect day | 126 | 590 | 175 | | 146 | | |
L O L | 125 | 145 | 120 | 81 | | | 250 |
| 20 | | | 145 | 75 | 213 | 270 |
@SanSebastianCheesecake | | 190 | | 295 | 117 | 205 | 105 |
| | | | 465 | | 364 | |
| 90 | | 323 | | | 145 | 183 |
@whitetea | 75 | 88 | 38 | 488 | 125 | 220 | 488 |
| | | | | | | 35 |
| | | | | | | |
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| | 318 | | | | | |
@belmayne | 112 | 300 | | 200 | 100 | 195 | 95 |
| 121 | 215 | 105 | 201 | 140 | 318 | 100 |
| | | | 300 | | | |
@Tempus | 200 | 500 | 400 | 500 | | | |
| | | | | | 160 | |
@birsevgi | | | | 60 | 65 | | |
K Kendinin en iyi hali ol | | 200 | 125 | 210 | 265 | 70 | 90 |
| 35 | 340 | 41 | 390 | | 711 | 120 |
| | | | | 120 | 90 | |
| | | | | | |
Canım bu ara sen devamlı ekipte ağlama modunda mısın ben mi takip edemediğim için öyle denk geliyorum kendine güven biraz canlan mutlu ol lütfenOf ama yaaaaa
Yarın arkadaşlar toplaşckmış benide çağırıyolar çokta özledim ama yarın perşembebissürü cıs olur şimdi
Ama gitmesemde çok üzülürm çok özledim
Ya yeme düzeni yada sporu değiştirin kızlar bünye artık daha fazla spor istiyor olabilirBende aynı durumdayım Kilo vermem resmen durdu Bu gün canım çok sıkkın Her gün tartılıyorum Bu alışkanlığımı sevmiyorum
Hadi bakalim gorelimOnce bennn
Eline sağlık burcummmmm8 mart-15 mart 10.000 adım + listeden extra spor tablomuz
isim/tarih 8 mart 9 mart 10 mart @birsevgi 1 1 @belmayne 1+5+6 1+5 1+5 balpamuk x x @karabiber01 1+6 1+4 1+6 S Suskunhanim 1 x DeryaOnDiet 1+6 1+4 1+6 Nikinik 1+6 x hawar 1+6 1+5 1+6 @SanSebastianCheesecake 1+6 1+6 1+4
Sagol ortim. Inan surekli yerimde zipladim kostum yine. Hala zorkaniyirum 10000 adimi tamamlamaya ama ibsallah zamanla kolaylasacak.Canım menüde sporda gayet güzel
Ben bu gün çerezi kaçırdım yine
Valla bu aralar ağlama modundayım regla 2 gün kaldı kaptanım, ama ben sanki genel anlamdada biraz karamsarımCanım bu ara sen devamlı ekipte ağlama modunda mısın ben mi takip edemediğim için öyle denk geliyorum kendine güven biraz canlan mutlu ol lütfenbu ne bayrakları indirme
Yarın için bir sürü cıs seni ilgilendirmesin oraya gideceksen tok karnına git artık salata meze tarzı birşey ye yada yerim duramam diyorsan aç karnına git öğün yerine artık 1 dilim bir karbonhidrat yeme hakkın olsun.. limitini aşacağını düşünüyorsanda ekibi hatırla
Sporun harika ortim. Aslinda gun icinde yedigin kuruyemis cok olmamis ama aksamki leblebi olmasaymis daha iyiydi.10 Mart çarşamba
Sabah 09:00
2 dilim uno denge
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin domates yeşillik
3 çatal çemen
ara
1 armut
5 çiğ fıstık- 5 kuru üzüm
3 kayısı 2 ceviz
1 patlıcan dolma
Akşam 17:30
1 büyük tabak pırasa
1 kase yoğurt
Ara
1 ayva
1 avuç leblebi
2 fincan yeşil çay
2,5 lt su
Bolca çay
11.000
adım
44 dk kardio @SanSebastianCheesecake
Nikinik 1ve 6 yı yaptım canım
@_ReyyanDeryaOnDiet
Canim ne guzel kilo veriyorsun karamsar olmaya hic gerek yok. Reglide canin tatli istiyorsa bak sen de ben gibi yulafi seviyorsun. Benim diyetisyenin ara ogun yazdigi yulafli karisimi deneyebilirsin cook doyurucu ve sekersiz. Hergun 1 porsiyon yiyorum ben ondan.Valla bu aralar ağlama modundayım regla 2 gün kaldı kaptanım, ama ben sanki genel anlamdada biraz karamsarım
Tamam inşaAllah yarın gidicem oruç olcam iftardan önce toplanılcak sınırı aşmadan yiyeceğm inşaAllah
Canim benim evde her haftasonu bebis ziyaretine geliyirlar. Bu haftasonu da taa universiteden arkadaslar gelecek. Ee ne yapayim onlar tatli cis yerken ben de salatalari hopluycemOf ama yaaaaa
Yarın arkadaşlar toplaşckmış benide çağırıyolar çokta özledim ama yarın perşembebissürü cıs olur şimdi
Ama gitmesemde çok üzülürm çok özledim
Katılıyorum istersek heryerde her şeye çözüm var. Yeterki baştan kafamızı 1-0 yenik yönlendirmeyelim ehvah bir sürü hamur işi olacak kaçamak yapabilirim yerine orda bol bol salata yiyeceğim çay kahve geçiştirip eve gelip çorba ile günü huzurla bitereceğim önemli olan ordaki muhabbet diyebilmeliyiz.Canim benim evde her haftasonu bebis ziyaretine geliyirlar. Bu haftasonu da taa universiteden arkadaslar gelecek. Ee ne yapayim onlar tatli cis yerken ben de salatalari hopluycemohh miss onlar yesin sagliksiz gida istiyorlarsa ki gerci ben misafire de sekersiz tatli, unsuz biskuvi kek filan yapiyorum ama onlari bile yemiyirum artik. Bosuna kalori almaya gerek yok.
Arkadaslarin birinin evinde toplanacaksa yoyebilecegin bir iki cesit salata tarzi birseyler hazirla gotur sen de yersin. Yok disarda cafede bulusacajsaniz kahveni soyle ic.restauranfa bulusacajsaniz etini salatani soyle ye, her mekana her toplantiya care varyeterki uzme kendini. Gidecek o kilolar tikir tikir gifiyor da zaten
Senin yerinde başkası olsa zatem mümkün değil her hafta artıydı o kadar çok misafirin geliyorki maşallahCanim benim evde her haftasonu bebis ziyaretine geliyirlar. Bu haftasonu da taa universiteden arkadaslar gelecek. Ee ne yapayim onlar tatli cis yerken ben de salatalari hopluycemohh miss onlar yesin sagliksiz gida istiyorlarsa ki gerci ben misafire de sekersiz tatli, unsuz biskuvi kek filan yapiyorum ama onlari bile yemiyirum artik. Bosuna kalori almaya gerek yok.
Arkadaslarin birinin evinde toplanacaksa yoyebilecegin bir iki cesit salata tarzi birseyler hazirla gotur sen de yersin. Yok disarda cafede bulusacajsaniz kahveni soyle ic.restauranfa bulusacajsaniz etini salatani soyle ye, her mekana her toplantiya care varyeterki uzme kendini. Gidecek o kilolar tikir tikir gifiyor da zaten
oyle kaptancimKatılıyorum istersek heryerde her şeye çözüm var. Yeterki baştan kafamızı 1-0 yenik yönlendirmeyelim ehvah bir sürü hamur işi olacak kaçamak yapabilirim yerine orda bol bol salata yiyeceğim çay kahve geçiştirip eve gelip çorba ile günü huzurla bitereceğim önemli olan ordaki muhabbet diyebilmeliyiz.
Regli dönemlerinde olur öyle gelgitler ama genel modunu düşürme çok şükür iyi gidiyorsun ama sana hep kötü gidiyormuşsun gibi geliyor kendine eziyet valla :)Valla bu aralar ağlama modundayım regla 2 gün kaldı kaptanım, ama ben sanki genel anlamdada biraz karamsarım
Tamam inşaAllah yarın gidicem oruç olcam iftardan önce toplanılcak sınırı aşmadan yiyeceğm inşaAllah
Normalde az yediğim zaman mutlaka eksi görüyorum ama bu hafta bak perşembe geldi daha 200 gr eksi gördüm böyle olunca ister istemez moralim gidiyoCanim ne guzel kilo veriyorsun karamsar olmaya hic gerek yok. Reglide canin tatli istiyorsa bak sen de ben gibi yulafi seviyorsun. Benim diyetisyenin ara ogun yazdigi yulafli karisimi deneyebilirsin cook doyurucu ve sekersiz. Hergun 1 porsiyon yiyorum ben ondan.
Evde toplanılcak kuzm alsında salata yapıp götürme fikri mantıklıCanim benim evde her haftasonu bebis ziyaretine geliyirlar. Bu haftasonu da taa universiteden arkadaslar gelecek. Ee ne yapayim onlar tatli cis yerken ben de salatalari hopluycemohh miss onlar yesin sagliksiz gida istiyorlarsa ki gerci ben misafire de sekersiz tatli, unsuz biskuvi kek filan yapiyorum ama onlari bile yemiyirum artik. Bosuna kalori almaya gerek yok.
Yani aslında hayatta herkes belli bir döneminde fit oluyorda onu koruyabilmek..oyle kaptanciminsallah ogrenecegiz yememeyi. Bunu hayat tarzi hakine getirmemiz gerekir, degilse simdi mezun olur 1 sene sonra yine geliriz Gecen spor yaparken videodaki hoca dedi ki “fit olmak kolay olsaydi herkes fit olurdu”. Bayildim bu soze.
Kaptanim Turkiyeye gidecegiz ya yazin orda olacagim, herkes bebis biraz iyilessin gelelim diyordu. gitmeden herkesi agirlamaya calisiyorum. Simdi bir komsuyu cagirdim, oburune ayip olur, ee bir arkadas geldi digerine ayip olmasin derken, evim de kucuk herkesi sirayla kabul edebiliyorum. insallah yolculuk zamanina kadar tum bebis gormek isteyenleri agirliycamSenin yerinde başkası olsa zatem mümkün değil her hafta artıydı o kadar çok misafirin geliyorki maşallah
Valla ya hep kötü gidiyorm modundaym çok kötü oluyo psikolojim böyle oluncaRegli dönemlerinde olur öyle gelgitler ama genel modunu düşürme çok şükür iyi gidiyorsun ama sana hep kötü gidiyormuşsun gibi geliyor kendine eziyet valla :)
Canım regli dönemidesin çok normal rahat bırak kendini geçen hafta fazla kilo verdin bu hafta az olsun ne olacak dahada birşey demem sopa gelirNormalde az yediğim zaman mutlaka eksi görüyorum ama bu hafta bak perşembe geldi daha 200 gr eksi gördüm böyle olunca ister istemez moralim gidiyo
Bide listede olmanın verdiği psikoloji beni strese sokuyor halbuki 1 hafta az versem nolacak demi ama işte takıntılıyım sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?