Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

26 ŞUBAT - 4 MART SPOR SONUÇ TABLOSU

Ekstra gecikmeli tablo

Çok ilginç geçen hafta rakiplerde +250 puanların hepsini no kilo kızları almış yes fit kızlarına hiç oradan ekstra puan gelemedi ve bu sebeplerle artı puanlarıda kapan no kilo toplam 11.274 puan ile kazanmış oluyor tebriklerr

Bireyselde spor birincisi ise 1855 puan ile S Suskunhanim tebriklerrr

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik
650​
340​
365​
250​
yarimuhendis
180​
525​
409​
180​
S Suskunhanim
90​
290​
120​
595​
215​
210​
335​
@Just a perfect day
126​
590​
175​
146​
L O L
125​
145​
120​
81​
250​
DeryaOnDiet
20​
145​
75​
213​
270​
@SanSebastianCheesecake
190​
295​
117​
205​
105​
Cherry Mom
465​
364​
azaydidem
90​
323​
145​
183​
@whitetea
75​
88​
38​
488​
125​
220​
488​
balpamuk
35​
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka
318​
@belmayne
112​
300​
200​
100​
195​
95​
hawar
121​
215​
105​
201​
140​
318​
100​
Mathilda03
300​
@Tempus
200​
500​
400​
500​
muhursuzpusula
160​
@birsevgi
60​
65​
K Kendinin en iyi hali ol
200​
125​
210​
265​
70​
90​
ummhnisa
35​
340​
41​
390​
711​
120​
Amor-a
120​
90​

Of ama yaaaaa
Yarın arkadaşlar toplaşckmış benide çağırıyolar çokta özledim ama yarın perşembe bissürü cıs olur şimdi
Ama gitmesemde çok üzülürm çok özledim
Canım bu ara sen devamlı ekipte ağlama modunda mısın ben mi takip edemediğim için öyle denk geliyorum kendine güven biraz canlan mutlu ol lütfen bu ne bayrakları indirme
Yarın için bir sürü cıs seni ilgilendirmesin oraya gideceksen tok karnına git artık salata meze tarzı birşey ye yada yerim duramam diyorsan aç karnına git öğün yerine artık 1 dilim bir karbonhidrat yeme hakkın olsun.. limitini aşacağını düşünüyorsanda ekibi hatırla

Son düzenleme:
Bende aynı durumdayım Kilo vermem resmen durdu Bu gün canım çok sıkkın Her gün tartılıyorum Bu alışkanlığımı sevmiyorum
Ya yeme düzeni yada sporu değiştirin kızlar bünye artık daha fazla spor istiyor olabilir
Baskülleri baza içine koyun Nikinik yapmış geçen sene bende öyle yapmıştım hiç tartılmadım :)
Düzenli yeşil çay içmeyi de ihmal etmeyin

Valla bu aralar ağlama modundayım regla 2 gün kaldı kaptanım, ama ben sanki genel anlamdada biraz karamsarım

Tamam inşaAllah yarın gidicem oruç olcam iftardan önce toplanılcak sınırı aşmadan yiyeceğm inşaAllah

Sporun harika ortim. Aslinda gun icinde yedigin kuruyemis cok olmamis ama aksamki leblebi olmasaymis daha iyiydi.

Canim ne guzel kilo veriyorsun karamsar olmaya hic gerek yok. Reglide canin tatli istiyorsa bak sen de ben gibi yulafi seviyorsun. Benim diyetisyenin ara ogun yazdigi yulafli karisimi deneyebilirsin cook doyurucu ve sekersiz. Hergun 1 porsiyon yiyorum ben ondan.

Of ama yaaaaa
Yarın arkadaşlar toplaşckmış benide çağırıyolar çokta özledim ama yarın perşembe bissürü cıs olur şimdi
Ama gitmesemde çok üzülürm çok özledim
Canim benim evde her haftasonu bebis ziyaretine geliyirlar. Bu haftasonu da taa universiteden arkadaslar gelecek. Ee ne yapayim onlar tatli cis yerken ben de salatalari hopluycem ohh miss onlar yesin sagliksiz gida istiyorlarsa ki gerci ben misafire de sekersiz tatli, unsuz biskuvi kek filan yapiyorum ama onlari bile yemiyirum artik. Bosuna kalori almaya gerek yok.
Arkadaslarin birinin evinde toplanacaksa yoyebilecegin bir iki cesit salata tarzi birseyler hazirla gotur sen de yersin. Yok disarda cafede bulusacajsaniz kahveni soyle ic.restauranfa bulusacajsaniz etini salatani soyle ye, her mekana her toplantiya care var yeterki uzme kendini. Gidecek o kilolar tikir tikir gifiyor da zaten

Katılıyorum istersek heryerde her şeye çözüm var. Yeterki baştan kafamızı 1-0 yenik yönlendirmeyelim ehvah bir sürü hamur işi olacak kaçamak yapabilirim yerine orda bol bol salata yiyeceğim çay kahve geçiştirip eve gelip çorba ile günü huzurla bitereceğim önemli olan ordaki muhabbet diyebilmeliyiz.

Senin yerinde başkası olsa zatem mümkün değil her hafta artıydı o kadar çok misafirin geliyorki maşallah

oyle kaptancim insallah ogrenecegiz yememeyi. Bunu hayat tarzi hakine getirmemiz gerekir, degilse simdi mezun olur 1 sene sonra yine geliriz Gecen spor yaparken videodaki hoca dedi ki “fit olmak kolay olsaydi herkes fit olurdu”. Bayildim bu soze.

Regli dönemlerinde olur öyle gelgitler ama genel modunu düşürme çok şükür iyi gidiyorsun ama sana hep kötü gidiyormuşsun gibi geliyor kendine eziyet valla :)

Normalde az yediğim zaman mutlaka eksi görüyorum ama bu hafta bak perşembe geldi daha 200 gr eksi gördüm böyle olunca ister istemez moralim gidiyo
Bide listede olmanın verdiği psikoloji beni strese sokuyor halbuki 1 hafta az versem nolacak demi ama işte takıntılıyım sanırm
Evde toplanılcak kuzm alsında salata yapıp götürme fikri mantıklı

Senide tebrik ederim valla misafire verdiğin cıslardan yemiyomşsn
Ben evde kek poğaça olsa dayanamam herlde azck tırtıklarm

Yani aslında hayatta herkes belli bir döneminde fit oluyorda onu koruyabilmek..
Dediğin gibi yaşam tarzı burda bunlarıda öğrenmemiz lazım eş dost arasında tabağımıza neyi ne kadar alacağız. Yoksa dört duvar arasında kendi evimizdeyken diyet yapmak hiç zor değil :))

Senin yerinde başkası olsa zatem mümkün değil her hafta artıydı o kadar çok misafirin geliyorki maşallah
Kaptanim Turkiyeye gidecegiz ya yazin orda olacagim, herkes bebis biraz iyilessin gelelim diyordu. gitmeden herkesi agirlamaya calisiyorum. Simdi bir komsuyu cagirdim, oburune ayip olur, ee bir arkadas geldi digerine ayip olmasin derken, evim de kucuk herkesi sirayla kabul edebiliyorum. insallah yolculuk zamanina kadar tum bebis gormek isteyenleri agirliycam kimsenin gonlu kalmasin. Hem insan yuzu gormek sohbet etmek de iyi geliyor simdi annelik izninden dolayi hep evdeyim havalar desen hala buzz gibi.

Regli dönemlerinde olur öyle gelgitler ama genel modunu düşürme çok şükür iyi gidiyorsun ama sana hep kötü gidiyormuşsun gibi geliyor kendine eziyet valla :)
Valla ya hep kötü gidiyorm modundaym çok kötü oluyo psikolojim böyle olunca
Ama bu hafta gerçekten çok üzüldüm kaçamak olmadığı halde saha 200 gr eksideym normalde bu yemeye en az - 1 olmalıydım inşaAllah regl yüzündendir
Yoksa metammı yavaşladı

Ay ben sizinde modunuzu düşürüyomym böyle

Canım regli dönemidesin çok normal rahat bırak kendini geçen hafta fazla kilo verdin bu hafta az olsun ne olacak dahada birşey demem sopa gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…