- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.161
Insallah bir dahaki testine cikmayacak canim insulin direnci.Çok teşekkür ederim canım
Once bennnBakalim kim once 70i geride birakacak
Insallah diyetine sporuna devam et duser canim.
Öyle mi diyorsun canım geçer mi ama eşime de ders oldu. Kimse inanmıyordu ben pasta tatlı falan yemeyince artık hiç kimse karışmaz daha kolay diyet yaparımInsallah bir dahaki testine cikmayacak canim insulin direnci.
Hiç bilmiyorum canım ,niye Dr öyle yaptı kiKızlar bilgisi olan bi bakabilir mi acaba ?
En son ölçüldüğümde açken kan verdiğimde insülin 14.82 ymiş
Bugün 13.99 çıktı hala yüksek galiba canan karatay 5 ten yüksek olmamalı demiş. Bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız
Doktorum izne çıkmış yerine başkası bakıyor onu da hiç sevmedim kovaladı resmen odasından
Kendi hastası degilim ya canımHiç bilmiyorum canım ,niye Dr öyle yaptı ki
Menün güzelmiş canım afiyet olsun. Adımı da 10.000 e tamamlasaydın süper olurdu. Bugün spor günü yaSabah şekersiz nescafe
15:00 hurma pestil
16:00 çay bardagi nesfit
18:00 küçük mandalina
20:00 yarım kase şehriye çorbası 1 tabak patlıcanlı kıymalı yemek 2 3 kasık salata
1 litre su spor yok 5000 adim
Ay inşallah ya pekte gaza geldim ama fıs, diye sönmez inşallah hevesimHarikasın canım
Yani öyle bile olsa tahlil sonucunu bı degerlendirseydi.Kendi hastası değilse almayacak odaya da.O odaya girebiliyorsan bakilabilmelisinKendi hastası degilim ya canımpazartesi günü doktorum gelirse gidecegim yanına
yok canımm bırakmazsıın hareketler çok yorarsa dinlenerek yap arada, sonra molasız bile yaparsın alışıncaAy inşallah ya pekte gaza geldim ama fıs, diye sönmez inşallah hevesim
Canım inan işleri de çok yoğun degildiYani öyle bile olsa tahlil sonucunu bı degerlendirseydi.Kendi hastası değilse almayacak odaya da.O odaya girebiliyorsan bakilabilmelisinCovid sürecinin yorgunluğuna ve yoğunluğuna bağlıdır inşallah bu durum yoksa hiç insanı değil
kuzum başka spor da var mı?Carsba menüsü
(Sabaha güvenmektwnse şimdi yazayım dedim)
Sahur mercimek çorbası 2 kepçe, roka, 1 yumurta, sütten yapılan ağız var ya onu pekmezleyip yedim tatlı niyetineçok faydalı diye biliyorum umarım öyledir
İftar
2 kepçe tavuk çorbası, bı tabak karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt,
Tatlı niyetine yine pekmez ve ağız
Sis hissediyorum kendimi,belki şimdi bı soda içerimadimim da 10500(artarsa yazarım)
Şu icemedim sistigim için
Hedef60kgolmak
Nikinik Cherry Mom @_Reyyan @Anka birsevgi
isim/tarih | 8 mart | 9 mart | 10 mart | ||||
| 1 | 1 | |||||
| 1+5+6 | 1+5 | 1+5 | ||||
| x | x | |||||
| 1+6 | 1+4 | 1+6 | ||||
S Suskunhanim | 1 | x | |||||
| 1+6 | 1+4 | 1+6 | ||||
| 1+6 | x | |||||
| 1+6 | 1+5 | 1+6 | ||||
| 1+6 | 1+6 | 1+4 |
Canım menüde sporda gayet güzelBugunku menum
08:00- karabugday unubdan ve 2 yumurtadan1 krep, 100gr taze biber marul, maydonoz, 10 zeytin.
12:00- 40gr karabugday haslama 120gr somon, 1 tabak sebze.
16:30- 250gr badem sutu, 20gr chia, 40gr yulaf, 200gr meyve karisimi.(1 gun once yapip beklettim dolapta).
Su:4lt
Spor:30dk cardio - 150p
10000 adim- 100p
Toplam: 250puan
Cherry Mom hawar birsevgi Hedef60kgolmak
Canım yokkuzum başka spor da var mı?
Tamam kuşum 1 noyu eklerim bugüneCanım yokiftar öncesi yapayım demiştim ama olmadı
Kendinin en iyi hali ol canım o zaman kendi Dr unu beklemekten başka yapacak bir şey yok Rabbim hep hayırlı ve halden anlar insanlarla karşılaştırsın, kandilin mübarek ola
Ben iptal canim misafirlerim var aktif olamıyorum
Sagolasin canim bakamiyorum malesefNikinik hiç uğramamışsın canım misafirler vardı demi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?