Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah canım sana doğru söylüyorsun ne güzel

Cok guzel salata tarifleri var canim internette hem hos gorunen hem basit malzemelerle yap 2-3 cesit gotur. Yee dur canim her hafta 1-2 kilo vermek zor, arada olacak 300-400gr eksin. Eksi eksidir uzme kendini. Tek gitsin kilolar da yavas gitsin. Ama tek donmemek uzere gitsinler

Oyle canim cok haklisin. Ogreniyoruz hep beraber. Benim dedigim gibi burasi 24h online destek hatti gibi , harika biryer. Para versek bulamayiz boyle destek boyle ilgi.

Canım regli dönemidesin çok normal rahat bırak kendini geçen hafta fazla kilo verdin bu hafta az olsun ne olacak dahada birşey demem sopa gelir
Bazen çok bazen az verebilirim işte bunu kafama yer etmeliyim yoksa kendi kendimi bide yetmiyormş gibi sizin başınızın etini yiyorm

Biz gayet iyiyizz
Sen canını sıkma konuştukca olumsuzu çekme ama yarın menü yazacağını da unutma :))

muhursuzpusula cım menünü göremedim bak bir de ortimsin aaa
Yaa dün ve bugün internet berbattı canım giremedim dün bile bi girdim hiç bişey yazamadan çıktım ama bugün düzeldi şükür. Bugün yoldan çıktım valla yürüyüşte yaptım ama yeterli değil yazmasam daha iyi Yoldan çıktığımızda normal fontta yazıyorum bakın dikkat edin

Canım eğer istanbuldaysan bir doktor önerebilirim sana, benimde insülin direncim var ama tabii uzun zamandır gitmiyorum doktora

Cherry Mom kaptanim ve kizlar yarin cok erken kalkacagim ve tum gun telefona bakabilecegimi sanmiyorum yarin aksam misafirlerim de gidiyor.spor listesinj ancak aksam yapabilecegim.simdiden kusura bakmayin.cok karisik ve ondan bundan tirtiklama modunda yedigim icin menulerimi de yazamadim spor yapmadım ama adimlarim 10bini gecti.ufak tefek kacamaklar oldu ama cok hareketli oldugum icin sanirim vucut tolere etti.kucuk bilgilendirme yapip yatayim dedim. Herkese iyi geceler

Sabah
Tb ekmek sucuklu tost
1 tk bal

Akşam
2 çemenli yumurta
1 tb ekmek
2 3 kaşık makarna

Spor 2 mil leslie

@_Reyyan Nikinik
Menun 1 tik karbonhidrat agirlikli ama olsun canim sporun var sanirim regl yaklasiyomus kendini salma canim sislik olmamasi icin yarin yesil cay ve form cay icersen cok iyi olur ortim
Yaa efso spor efso menuu daha ne olsun gelenler kosarak geri gdicek bu gidisle

Menun 1 tik karbonhidrat agirlikli ama olsun canim sporun var sanirim regl yaklasiyomus kendini salma canim sislik olmamasi icin yarin yesil cay ve form cay icersen cok iyi olur ortim
Sağol ortim sabaha oruç olcam inşaAllah sahursuz tutcam o yüzden ekmek yedm akşam, emzirdşğm için çaylara başlamadım daha bi bakmam lazm artk içebilirmiyimm

Çok güzel menü ve spor ortim, hergün nescafe neden içiyorsun? Masum değil nescafe

Hayır canım istanbul da yaşamıyorum teşekkür ederim umarım kilo verdikçe azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…