- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.201
maşallah canım sana doğru söylüyorsun ne güzelKaptanim Turkiyeye gidecegiz ya yazin orda olacagim, herkes bebis biraz iyilessin gelelim diyordu. gitmeden herkesi agirlamaya calisiyorum. Simdi bir komsuyu cagirdim, oburune ayip olur, ee bir arkadas geldi digerine ayip olmasin derken, evim de kucuk herkesi sirayla kabul edebiliyorum. insallah yolculuk zamanina kadar tum bebis gormek isteyenleri agirliycamkimsenin gonlu kalmasin. Hem insan yuzu gormek sohbet etmek de iyi geliyor simdi annelik izninden dolayi hep evdeyim havalar desen hala buzz gibi.
Cok guzel salata tarifleri var canim internette hem hos gorunen hem basit malzemelerle yap 2-3 cesit gotur. Yee durNormalde az yediğim zaman mutlaka eksi görüyorum ama bu hafta bak perşembe geldi daha 200 gr eksi gördüm böyle olunca ister istemez moralim gidiyo
Bide listede olmanın verdiği psikoloji beni strese sokuyor halbuki 1 hafta az versem nolacak demi ama işte takıntılıyım sanırm
Evde toplanılcak kuzm alsında salata yapıp götürme fikri mantıklı
Senide tebrik ederim valla misafire verdiğin cıslardan yemiyomşsn
Ben evde kek poğaça olsa dayanamam herlde azck tırtıklarm
Oyle canim cok haklisin. Ogreniyoruz hep beraber. Benim dedigim gibi burasi 24h online destek hatti gibi , harika biryer. Para versek bulamayiz boyle destek boyle ilgi.Yani aslında hayatta herkes belli bir döneminde fit oluyorda onu koruyabilmek..
Dediğin gibi yaşam tarzıburda bunlarıda öğrenmemiz lazım eş dost arasında tabağımıza neyi ne kadar alacağız. Yoksa dört duvar arasında kendi evimizdeyken diyet yapmak hiç zor değil :))
Bazen çok bazen az verebilirim işte bunu kafama yer etmeliyimCanım regli dönemidesin çok normal rahat bırak kendini geçen hafta fazla kilo verdin bu hafta az olsun ne olacak dahada birşey demem sopa gelir
Biz gayet iyiyizzValla ya hep kötü gidiyorm modundaym çok kötü oluyo psikolojim böyle olunca
Ama bu hafta gerçekten çok üzüldüm kaçamak olmadığı halde saha 200 gr eksideym normalde bu yemeye en az - 1 olmalıydım inşaAllah regl yüzündendir
Yoksa metammı yavaşladı
Ay ben sizinde modunuzu düşürüyomym böyle
EstağfurullahBazen çok bazen az verebilirim işte bunu kafama yer etmeliyimyoksa kendi kendimi bide yetmiyormş gibi sizin başınızın etini yiyorm
Hatırlatma da yapıldıBiz gayet iyiyizz
Sen canını sıkma konuştukca olumsuzu çekme ama yarın menü yazacağını da unutma :))
İyi geceler kaptanımÖpüldünüz kızlar iyi geceler ben çıkayım
Yaa dün ve bugün internet berbattı canım giremedim dün bile bi girdim hiç bişey yazamadan çıktım ama bugün düzeldi şükür. Bugün yoldan çıktım valla yürüyüşte yaptım ama yeterli değil yazmasam daha iyi
Canım eğer istanbuldaysan bir doktor önerebilirim sana, benimde insülin direncim var ama tabii uzun zamandır gitmiyorum doktoraKızlar bilgisi olan bi bakabilir mi acaba ?
En son ölçüldüğümde açken kan verdiğimde insülin 14.82 ymiş
Bugün 13.99 çıktı hala yüksek galiba canan karatay 5 ten yüksek olmamalı demiş. Bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız
Doktorum izne çıkmış yerine başkası bakıyor onu da hiç sevmedim kovaladı resmen odasından
Menun 1 tik karbonhidrat agirlikli ama olsun canim sporun var
Yaa efso spor efso menuu daha ne olsun gelenler kosarak geri gdicek bu gidisleSabah:
-peynir, biber, domates sote
Öğle:
-1 parça somon balığı
-mor lahana salatası
Akşam:
-beyaz peynirli mor lahana salatası
Spor: yarım saat aktif dans, 15 dk sandalye yogası, 1 saat Kundalini Yoga.
@_Reyyan @birsevgi @SanSebastianCheesecakeNikinik Cherry Mom
Sağol ortim sabaha oruç olcam inşaAllah sahursuz tutcam o yüzden ekmek yedm akşam, emzirdşğm için çaylara başlamadım daha bi bakmam lazm artk içebilirmiyimmMenun 1 tik karbonhidrat agirlikli ama olsun canim sporun varsanirim regl yaklasiyomus kendini salma canim sislik olmamasi icin yarin yesil cay ve form cay icersen cok iyi olur ortim
Çok güzel menü ve spor ortim, hergün nescafe neden içiyorsun? Masum değil nescafe10 mart
Sabah
Haslanmis yumurta salatasi
Domates salatalik
Peynir
4 siyah 2 yesil zeytin
Arada
Sutlu nescafe
2 kucuk kare bitter
Aksam
Yarim tabak didiklemmis tavuk
Yarim tabak taze fasulye yemegi
3 kasik yogurt
Arada
Cay
Kucuk kase patlamis misir
Su 2lt
Gun icinde 2 form cay
1yesil cay
Spor 40 dk tempolu yuruyus
Cherry Mom Nikinik @_Reyyan Begonya2
balpamuk
Hayır canım istanbul da yaşamıyorumYaa dün ve bugün internet berbattı canım giremedim dün bile bi girdim hiç bişey yazamadan çıktım ama bugün düzeldi şükür. Bugün yoldan çıktım valla yürüyüşte yaptım ama yeterli değil yazmasam daha iyiYoldan çıktığımızda normal fontta yazıyorum bakın dikkat edin
Canım eğer istanbuldaysan bir doktor önerebilirim sana, benimde insülin direncim var ama tabii uzun zamandır gitmiyorum doktora
Benimde var karnımda ağrıyo ara ara olsaydım iyiydi,Gunaydin hanimlar, regl oncesi şişkinliği var ustumde, dun yeme anlamında çok da iyi gitmedi, o yuzden bugun biraz detoks tarzi beslenecegim, bakalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?