Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar

Gunaydin hanimlar, regl oncesi şişkinliği var ustumde, dun yeme anlamında çok da iyi gitmedi, o yuzden bugun biraz detoks tarzi beslenecegim, bakalim artik

Günaydın kızlar
Anka çok sevindim canım

Kolay gelsin tatlım tamamdır hiç sorun değil

Tabi canim baya kalabalik misafirlerin eminim hic oturamamissindir. Sen ordan oraya kostura kostura baya kalori yakmissindir

Kendinin en iyi hali ol canım geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur ben hiç anlamıyorum insanın başına gelmeden pek ilgisi olamıyor herhalde bu konularla :/
Çok teşekkür ederim kaptancım biraz fazla evham yaptım galiba artık daha çok dikkat edicem

Bu salı içindi di mi cnm
Sagol ortim. Inan surekli yerimde zipladim kostum yine. Hala zorkaniyirum 10000 adimi tamamlamaya ama ibsallah zamanla kolaylasacak.

Çok çok güzel tavsiyeler kuzum
Acaba benim tabatalarım, yürüyüşlerim hiç spordan sayılmıyor mu ?@SanSebastianCheesecake Cherry Mom
Bi daha bakıcam akşam cnm
Tmm cnm çarşamba için no 1 eklerim, salı günü yok ama di mi?

Bu salı içindi di mi cnm

Çok çok güzel tavsiyeler kuzum

Bi daha bakıcam akşam cnm

Tmm cnm çarşamba için no 1 eklerim, salı günü yok ama di mi?
Dün yürüyemedim Yoga yapmaktan, işten güçten Ama önceki akşam gece 11 de kalktım yürüdüm valla vicdan azabından. Her ne kadar 10.000 i yakalayamasam da da 5000 adım yürüdüm o saatte iyi performans bence

S Suskunhanim
Suskun’cum spor 1. Si olmuşsun tebrik ederiiimmmm Çok güzel gelişmeler var sende biz ayrılalı Olsun yine de kalben ekürim sayılırsın. Sen eridikçe ben mutlu oluyorum
Nasılsın, nasıl gidiyor? Bu aralar listelerine hiç bakamadım. Nasıl durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…