Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 2. Matilda mı oldum simdi
Sen bekar matilda oldun
3 kisilik dev kadro hos buldum kilo durumlarımızda benzermis
Hatta S Suskunhanim ile birlikte 4 kişiyiz :)))
Cherry Mom kaptancım bizim grup belli gibi bu cumadan itibaren yürürlüğe koyalım bence gruplar arası yarış işini
Ayneeen kuzumm bizim grup belli
Korkun benden
Hedefini tutturamayan ağlayacak mı muhursuzpusula ceza ne düşündün benimde aklıma birşeyler geliyor
Benim aklıma ilk gelen şu oldu aslında. Normalde spor günlerimiz pazartesi çarşamba zorunlu ama cumartesi zorunlu değil. Ceza olarak cumarteside o kişiye zorunlu olabilir

Oyyy oyyy oyyy şu gazla yazdıklarıma bi dur deseniz ya bana 3 gün açlığa mı niyetlensem 69 için şu an çok mantıklı geldi valla karnım tok olunca

Afiyet olsun ortim allah kabul etsin

Tuzlu smothie olmuş sana tatlı smothie Çok acayip bir menü olmuş ama susuz olur mu susuzz

Oyyy oyyy oyyy şu gazla yazdıklarıma bi dur deseniz ya bana 3 gün açlığa mı niyetlensem 69 için şu an çok mantıklı geldi valla karnım tok olunca
Ddduuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

maşallah sana sporlarına imreniyorumm canım benim oruçlu yapabilmek büyük cesaret ister
Zıp zorladı ama bölerek yaptım
Amaniiinn iki çocukla ayak uydurabilir miyim acaba

Çok güzel bir menü ortim ama beni etiketle menülere e mi

Çok güzel bir menü ortim ama beni etiketle menülere e mi
Bilgisayardan menü yazınca etiketleme yapamıyorum akşam bilgisayarı kaptım çocuklardan etiketleme işaretini yapamadım bir türlü o yüzden yapamıyorum csnım ama bugün telefondan menü yazayım telefondanda çoklu alıntı yapamıyorum biraz teknoloji özürlüyüm

Günaydın kızlar
Güya spor yapabilirim belki diye erken kalktım en küçük oğlan da istifra ederek uyandı sıra ona geldi
Ya kıyamamçok geçmiş olsun Ankam
Haaa öyle desene ben de unutuyorsun sandım canım çocuklar biliyordur @ nasıl yazılıyor de gösterirler.Bilmiyorlarsa ben sana klavye fotosu atıp gösteririm, telefonla uğraşıp zorlanma e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…