- 5 Ekim 2020
- 2.595
- 10.015
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.301
Kuzu tez çalışması istediğim hızda değil maalesef. Hafta sonu yetmiyor hem okuyup hem yazmayaaynen
canım nasıl gidiyor tez hazırlıkları osmanlıca filan :)
Piki cumartesi de spor yapıp kaçamak da yapmayıp yine de sabit gelenlere grupça ağlama seçeneği var mı
Canım çok geçmiş olsun. Herkesi yoklamadan geçmeyecek sanırımGünaydın kızlar
Güya spor yapabilirim belki diye erken kalktım en küçük oğlan da istifra ederek uyandısıra ona geldi
Selam ortim. Dun biraz kotu hissettim kendimi aksamustu gittim yataga iyi geldi biraz uyumakUzulme yavrum ya veri eminim -1 kilo geleceksin cuma gunu
Cherry Mom aman kaptanimmm gercekten bulmussunuzz
yok canim cikmadim, baya kotu hissettim. Yataga gittim erkenden. Biraz Dinlenmek iyi geldi.Çıkmak iyi gelir canım çıkabildin mi,şimdi nasılsın?
Ben şimdi hangi gruba giriyorum
Aaa gerçekten mi
İyi yapmışsın canım geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim.Gunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
azaydidem
Cherry Mom
Bende tam gaz devam ortim sabah kahvemi yudumluyorum.Selam ortim. Dun biraz kotu hissettim kendimi aksamustu gittim yataga iyi geldi biraz uyumakbugun tam gaz devam. Sen nasilsin ortim?
Geçmiş olsun canım eve Bi kere girdimi hastalık herkesi yoklamadan gitmiyor malesefGünaydın kızlar
Güya spor yapabilirim belki diye erken kalktım en küçük oğlan da istifra ederek uyandısıra ona geldi
Menün ve sporun şahane canım. Cumaya beklenen eksi gelecek gibi15 Mart Pazartesi
Sabah sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynir, 10 fındık, biber, maydanoz, marul
Ara
1 armut, 1 kaşık nar, Sütlü Türk kahvesi(200ml)
17.30
2 Izgara köfte, yoğurtlu pırasa kavurması, 1 avuç leblebi
Su: 2 lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 1 ve 5 yapıldı
(10000 adım, 1000 zıp toplam 300puan)
Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak ummhnisa
dün çok rahatsızdım bütün akşam yattım anca kendime geldim canım
üye olduğumda başlangıç kilom 77 demiştim ama tartılmamıştım cumartesi sabah 77.4 çıkmıştım sıkıntı olmaz herhalde hedef kilom 76.4
12-19 MART 5.TAKIM HEDEF TABLOSU
Kızlar cuma gününe kadar hedeflerimiz için mücade ediyoruz
kaçamaklı menüleri bırakıyoruz
Haftada en az 3 gün spor yapıyoruz
Yeterli miktarda suyumuzu ve ödem atıcılarımızı içiyoruz
Ve mümkünse cumaya kadar tartılmıyoruzzzz
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 75 74,5 80,5 79,9 65 64,5 65.6 65 Begonya2 79 78 68.8 68,2 74.40 73.75 55.85 55.55 63.6 63,4 72.5 70,5 64.9 64.4 65.3 63.5 Anka 71.8 69,9 87.05 85.8 75.5 ?? 89.7 88,4 54.3 54 @karabiber1 75.2 72.8 98.5 ??? 70.2 69.5 77 ?? 62.2 60.7 95 90
ne demek ben buna her yıl şahit oluyorum emek veren öğrencim her daim başarılı oluyorçok teşekkür ederim ,gerçekten çocukta bitiyor
çok iyi ben bilmiyordum pazartesi tartılmamız gerektiğini artık haftaya
Amin kuzum şekerim düştü biraz ama alışcam :) 1 yıl ara verince tabiiAfiyet olsun ortim allah kabul etsin
Zıp zorladı ama bölerek yaptım
Amaniiinn iki çocukla ayak uydurabilir miyim acaba
Geçmiş olsun canım, önemli birşey yoktur inşallahdün çok rahatsızdım bütün akşam yattım anca kendime geldim canım
Pazartesi günleri tartılıp bildirim yapıyoruz fotoğrafa gerek yok ama cuma günleri bildirimi mutlaka 12den önce yapmamız gerekiyor, tartı fotoğrafıda olacak (üzerinde nick ve o günün tarihi yazacak) ve bir sonraki haftaki hedef kilomuzuda yazıyoruzçok iyi ben bilmiyordum pazartesi tartılmamız gerektiğini artık haftaya
Evet birazcıkta ben şaşırayımAmin kuzum şekerim düştü biraz ama alışcam :) 1 yıl ara verince tabiiama keşke daha vitaminli smoothie yapaydın :) bugün yaparsın belki
muhursuzpusula kız menülerime şaşırma sırası sende mi ama çok uçma bence hala dengesiz olabilirsin
Afiyet olsun ortim. Ben de ictim kahvemi, cocuklar biraz sakinlessin biraz spor yapacagimBende tam gaz devam ortim sabah kahvemi yudumluyorum.
UYE | 16 mart | 18 mart | 20 mart | sonuç |
| 1+6 | |||
| 1+5 | |||
| ------- | |||
| 7 | |||
S Suskunhanim | 1+5 | |||
| ------ | |||
| 1+7 | |||
| 2? +7 | |||
| ------ | |||
| 2 | |||
| 1 | |||
| ------ | |||
| ------ | |||
| 4 | |||
| ------ | |||
@whitetea | ------- | |||
@olvidos | 1 | |||
@karabiber01 | 1 | |||
| ------ | |||
| ------ | |||
M monarosaa | ------ | |||
| ------ |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?