Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
aynen
canım nasıl gidiyor tez hazırlıkları osmanlıca filan :)
Kuzu tez çalışması istediğim hızda değil maalesef. Hafta sonu yetmiyor hem okuyup hem yazmaya Biraz daha hız vermem lazım. Osmanlıca da ağır aksak gidiyor diyelim uzak kalmıyorum metinlerden o bile kar
Hedefini tutturamayan ağlayacak mı muhursuzpusula ceza ne düşündün benimde aklıma birşeyler geliyor
Piki cumartesi de spor yapıp kaçamak da yapmayıp yine de sabit gelenlere grupça ağlama seçeneği var mı
Günaydın kızlar
Güya spor yapabilirim belki diye erken kalktım en küçük oğlan da istifra ederek uyandı sıra ona geldi
Canım çok geçmiş olsun. Herkesi yoklamadan geçmeyecek sanırım şifalar dilerim kuzucuğa

Gunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
azaydidem
Cherry Mom

Uzulme yavrum ya veri eminim -1 kilo geleceksin cuma gunu

Cherry Mom aman kaptanimmm gercekten bulmussunuzz
Selam ortim. Dun biraz kotu hissettim kendimi aksamustu gittim yataga iyi geldi biraz uyumak bugun tam gaz devam. Sen nasilsin ortim?

Cok gecmis olsun canim.

Menün ve sporun şahane canım. Cumaya beklenen eksi gelecek gibi

üye olduğumda başlangıç kilom 77 demiştim ama tartılmamıştım cumartesi sabah 77.4 çıkmıştım sıkıntı olmaz herhalde hedef kilom 76.4

Afiyet olsun ortim allah kabul etsin
Amin kuzum şekerim düştü biraz ama alışcam :) 1 yıl ara verince tabii ama keşke daha vitaminli smoothie yapaydın :) bugün yaparsın belki

muhursuzpusula kız menülerime şaşırma sırası sende mi ama çok uçma bence hala dengesiz olabilirsin

Günaydınlaarr herkesee

Zıp zorladı ama bölerek yaptım

Amaniiinn iki çocukla ayak uydurabilir miyim acaba

Ooo hemde nasıl uydurursun

dün çok rahatsızdım bütün akşam yattım anca kendime geldim canım
Geçmiş olsun canım, önemli birşey yoktur inşallah

çok iyi ben bilmiyordum pazartesi tartılmamız gerektiğini artık haftaya
Pazartesi günleri tartılıp bildirim yapıyoruz fotoğrafa gerek yok ama cuma günleri bildirimi mutlaka 12den önce yapmamız gerekiyor, tartı fotoğrafıda olacak (üzerinde nick ve o günün tarihi yazacak) ve bir sonraki haftaki hedef kilomuzuda yazıyoruz

Evet birazcıkta ben şaşırayım o dengesizlik baki canım değişmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…