Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
4 yk yulaf
2 yk meyveli kellys
3 minik Hurma
Süte katıp yedm 1 kase yaptı

Akşam
1 lavaşlı tavuk döner

Spor çocuklar uyuyunca yapablrsem yapmaya çalşcam
@_Reyyan @whitetea Cherry Mom
spor yaptın mı dün kuzum?
canım leslie 15 dk ve 30 dk videoları var hangisini yaptın? :)
Afiyet olsun ortim. Ben de ictim kahvemi, cocuklar biraz sakinlessin biraz spor yapacagim
canım hep spor menü yazardın dün paylaşmamışsın merak ettim

Tünaydın arkadaşlar

Menün genel olarak güzel canım ama akşamki bulgur pilavı olmasa daha iyi olurdu
Pilavı öğlen öğünümde yersen daha iyi olur adımlar süper
Geçmiş olsun

spor yaptın mı dün kuzum?

canım leslie 15 dk ve 30 dk videoları var hangisini yaptın? :)

canım hep spor menü yazardın dün paylaşmamışsın merak ettim
Biraz kotu hissettim canim dun. Halsizlik uykusuzluktan galiba. Erkenden yataga gittim uyudum, sadece bebisi emzirmeye kslktim. Ama iyi geldi. Bugun tam gaz devam, yazarim canim cok sagol sordugun icin

Eline sağlık canım harika olmuş böyle

Çok geçmiş olsun canım

Akşam bir sorayım çocuklara telefondaki gibi uzun basılcak sanıyorum bilgisayardanda olmadı yaaa, okadar bilmiyorum yani birde bu emojileri nereden yapıyorsunuz

Akşam bir sorayım çocuklara telefondaki gibi uzun basılcak sanıyorum bilgisayardanda olmadı yaaa, okadar bilmiyorum yani birde bu emojileri nereden yapıyorsunuz
canım bu emojiler telefondan atılıyo
etiketlemek için de @ işaretinin hemen ardından kullanıcı ismi yazıyorsun ,yazarken alttan çıkıyor zaten hemen ona tıkla :) isim benzerliğine de dikkat ederek :)

@ işareti için Altgr ye bas elini çekmeden Q harfine bas canım emoji için de işaretlediğim 3 noktaya bas orda gülen yüz çıkıyor. Ya da whatsapptaki gibi telefonun kendi klavyesinden de yapabilirsin.

Eklentiler

• 3A770032-6449-4764-BAA1-09E59B160AFA.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 17
canım bu emojiler telefondan atılıyo
etiketlemek için de @ işaretinin hemen ardından kullanıcı ismi yazıyorsun ,yazarken alttan çıkıyor zaten hemen ona tıkla :) isim benzerliğine de dikkat ederek :)
Teşekkürler canım telefondan yazarsam menü kişiyi etiketliyebiliyorum ama bilgisayardan yazarsam o işareti bulamıyorum o yüzden olmuyordu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…