- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.321
spor yaptın mı dün kuzum?Sabah
4 yk yulaf
2 yk meyveli kellys
3 minik Hurma
Süte katıp yedm 1 kase yaptı
Akşam
1 lavaşlı tavuk döner
Spor çocuklar uyuyunca yapablrsem yapmaya çalşcam
@_Reyyan @whiteteaCherry Mom
canım leslie 15 dk ve 30 dk videoları var hangisini yaptın? :)15 mart
Sabah
Gevrek muz yogurt karisimi
Yesil cay
Arada
1.5 kasik kirmizi pancar yogurt salatasi
Turk kahvesi
Zuber cikolata gibi satilanlarin 4de 1 kadr yedim
3 4 dilim ip ince kucuk kuru elma
Aksam
1 tabak Bezelye yemegi
3 kasik yogurt
Arada
Ihlamur
Gun icinde 2 form cah
Su 2.5lt
Spor
50 dk zumba
20 dk leslie
Sporlardan 2 numara digerinin numarasini bilemedim
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Just a perfect day
canım hep spor menü yazardın dün paylaşmamışsın merak ettimAfiyet olsun ortim. Ben de ictim kahvemi, cocuklar biraz sakinlessin biraz spor yapacagim
Menün genel olarak güzel canım ama akşamki bulgur pilavı olmasa daha iyi olurduSabah 7.30
1 küçük salatalık
1minik muz
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
1 inceck dilim tulum peyniri
Öğle
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 yk tuzsuz lor peyniri
2 çeri domates
3-4 çilek
Bol roka
Akşam 19.00
1 kase mısır çorbası
1 kase salata
El ayası büyüklüğünde biftek
Mantarlı bulgur pilavi 3 yk
1 kuru kayısı
Spor 10.000 adımCherry Mom hawar Hedef60kgolmak @_Reyyan
Geçmiş olsunGunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
@azaydidem
Cherry Mom
Biraz kotu hissettim canim dun. Halsizlik uykusuzluktan galiba. Erkenden yataga gittim uyudum, sadece bebisi emzirmeye kslktim. Ama iyi geldi. Bugun tam gaz devam, yazarim canimspor yaptın mı dün kuzum?
canım leslie 15 dk ve 30 dk videoları var hangisini yaptın? :)
canım hep spor menü yazardın dün paylaşmamışsın merak ettim
hah tamam canım olur tabi ki bazen enerji depolar insanBiraz kotu hissettim canim dun. Halsizlik uykusuzluktan galiba. Erkenden yataga gittim uyudum, sadece bebisi emzirmeye kslktim. Ama iyi geldi. Bugun tam gaz devam, yazarim canimcok sagol sordugun icin
Canım nasılsın bugün. Keyfin geldi mi yerineAfiyet olsun ortim. Ben de ictim kahvemi, cocuklar biraz sakinlessin biraz spor yapacagim
A öyle mi kaçırmışım tammdır canım not aldımyazmıştım kaptanım tekrar yazayım şimdi gördüm mesajını 76.4
Eline sağlık canım harika olmuş böyle15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE 16 mart 18 mart 20 mart sonuç hawar 1+6 belmayne 1+5 @Amor-a ------- @balpamuk 7 @Suskunhanim 1+5 DeryaOnDiet ------ @ummhnisa 1+7 @azaydidem 2? +7 Anka ------ Hedef60kgolmak 2 Kendinin en iyi hali ol 1 Begonya2 ------ @Mathilda03 ------ @muhursuzpusula 4 @birsevgi ------ @whitetea ------- @olvidos 1 Deniz ve Kum 1 @KumsalveDeniz ------ @Just a perfect day ------ @monarosaa ------ Mathildablue ------
Çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
@azaydidem
Cherry Mom
Akşam bir sorayım çocuklara telefondaki gibi uzun basılcak sanıyorum bilgisayardanda olmadı yaaa, okadar bilmiyorum yani birde bu emojileri nereden yapıyorsunuzYa kıyamamçok geçmiş olsun Ankam
Haaa öyle desene ben de unutuyorsun sandımcanım çocuklar biliyordur @ nasıl yazılıyor de gösterirler.Bilmiyorlarsa ben sana klavye fotosu atıp gösteririm, telefonla uğraşıp zorlanma e mi
Ahh kuzum çarpı atmaya kıyamadın mı :))15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE 16 mart 18 mart 20 mart sonuç hawar 1+6 belmayne 1+5 @Amor-a ------- @balpamuk 7 @Suskunhanim 1+5 DeryaOnDiet ------ @ummhnisa 1+7 @azaydidem 2? +7 Anka ------ Hedef60kgolmak 2 Kendinin en iyi hali ol 1 Begonya2 ------ @Mathilda03 ------ @muhursuzpusula 4 @birsevgi ------ @whitetea ------- @olvidos 1 Deniz ve Kum 1 @KumsalveDeniz ------ @Just a perfect day ------ @monarosaa ------ Mathildablue ------
kaptancım bugüne aklım gitmiş düzeltirim ben onu , azaydidem de 20 dk yazmış ama 30 mu yazacaktı videodan yanlış mı gördü diye soru işareti koydumEline sağlık canım harika olmuş böyle
canım bu emojiler telefondan atılıyoAkşam bir sorayım çocuklara telefondaki gibi uzun basılcak sanıyorum bilgisayardanda olmadı yaaa, okadar bilmiyorum yani birde bu emojileri nereden yapıyorsunuz
@ işareti için Altgr ye bas elini çekmeden Q harfine bas canım emoji için de işaretlediğim 3 noktaya bas orda gülen yüz çıkıyor. Ya da whatsapptaki gibi telefonun kendi klavyesinden de yapabilirsin.Akşam bir sorayım çocuklara telefondaki gibi uzun basılcak sanıyorum bilgisayardanda olmadı yaaa, okadar bilmiyorum yani birde bu emojileri nereden yapıyorsunuz
Tmm canımkaptancım bugüne aklım gitmiş düzeltirim ben onu , azaydidem de 20 dk yazmış ama 30 mu yazacaktı videodan yanlış mı gördü diye soru işareti koydum
Teşekkürler canım telefondan yazarsam menü kişiyi etiketliyebiliyorum ama bilgisayardan yazarsam o işareti bulamıyorum o yüzden olmuyordu,canım bu emojiler telefondan atılıyo
etiketlemek için de @ işaretinin hemen ardından kullanıcı ismi yazıyorsun ,yazarken alttan çıkıyor zaten hemen ona tıkla :) isim benzerliğine de dikkat ederek :)
Yok kuzmspor yaptın mı dün kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?