Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kabağım var kabak düşünüyorum kızlar ve tek öğün yapcm erken yicem saat 16 da yerim 2 gün kapatırım günü
Dayanabilirim diyorsan sen bilirsin canim. Ama ben senin yerinde olsam 2 gun sadece protein ve sebze yerdim yani karbonhidrati keserdim 2 gun. Tabiki karar senin vucuduna neyin iyi geldigini en iyi sen bilirsin

Kendine çok dikkat et canım okullarda kovit sayısı çok arttı. Benim de derslerim bitti eve gidiyorum sonra calı derse devam
Evet ya bizim ilçede sarıydı turuncuya yükseldi
Okulda da geçen hafta iki öğrencide çıkmış o öğrenciler şimdi evde gelmiyorlar ama sınıfı karantinaya falan almadılar bir haftada o mahallede sayı 6 kişiden 28 kişiye yükseldi

sende çık dikkatli ol canım

En çok mutlu edende yağdan gitmesiydi canım

Haklisin canim, sporsuz olmuyor
Spor hayatımızda Herzaman olmalı aslında
Ne güzel canım yavaş yavaş düzene giriyor herşey.

Tebrik ederim canım evde kıyafetle mi tartıloyorsun normalde belki ondan fark olmuştur.
Hayır canım sabahları kıyafetsiz tuvaletten sonra
Tebrik ederim canım. Yağdan verince incelme daha fazla oluyor
Evet ayağı belli oldu giydiklerim daha rahat
Teşekkürler canım
Oy, kıyamam
Kesinlikle haklisin canim. Ben de farkettim bugun. Insallah ya yaza kadar biraz kilo verelim
İnşaAllah
Ben ve depresyonum geldik
Ben hala artıdaym çok moralim bozuk
Yarından itibaren detoksa başlamam lazm
Depresyonun bile çok tatlı yaaa senin
Sahur çok az değilmi nasıl dayanıyorsun akşama kadar

Oyle canim. Kesinlikle haklisin. Diyet varken veya yokken spor hayatimizda hep olmali

Dayanabilirim diyorsan sen bilirsin canim. Ama ben senin yerinde olsam 2 gun sadece protein ve sebze yerdim yani karbonhidrati keserdim 2 gun. Tabiki karar senin vucuduna neyin iyi geldigini en iyi sen bilirsin
Valla bilmiyorum canım ya karbonhidrat kesin kesecem zaten 2 gün

Insallahh normale donelim artık 1 yil kolay mı kapalı kaldık heryer kapalı yasaklar ölümler kabus gibi bi yıl gecirdik

Yaa canım senin işin iyice zorlaşıyor. İnşallah kuzunun sıkıntısı çabuk hallolur.

Cok sukur canim benim sen nasilsin
İyiyim şükür canım yavaş adımlarla 10 kiloyu geride bıraktım yola devam ediyoruz

Menün yine çok güzel ama Sporun şahane canım

@whitetea menülerin biraz alarm veriyor canım sağlıklı öğünler yok ve sporda yok biraz dikkat edelim olur muu artık liste sorumluluğuda var
Çok haklısın bu aralar evde değilim dışardayım dışarda menü almayıp yanımdakilerden tırtıkladığım için kötü oluyor
Bir de üstüne bugün doğum günümdü menüyü yazmasam daha iyi her şeyden yedim az da olsa
Ama şu 2 gün dikkat edip mutlaka eksi çıkıcam.
Hazır yemek konusunda yapabileceğim bi şey yok 2 ay koşturmaca devam

Canım senin de menü çok güzel aslında da çitozlardan ne kadar alındı acaba

Kaptanım ben puanlamada hata yapıyorum galiba diye düşündüm şimdi :)) spor günlerinde bir tanesini yaparsak sporun kendi puanı hariç +100 puan kazanıyorduk değil mi ? Bende dünkü menümü yazarken sporu bu ekstra puanı ekleyerek hesaplamıştım ama şimdi 100 puan daha fazlası. Acaba eksik mi hesaplıyorum diye düşündüm bir an :)))

Yalniz takimda en az 4 kisi fln bi halsiz, yorgun hasta olmusuz, tam gecis donemi. Soyle kemiklerimizin ısınacagi zamanlar cabuk gelsin ama tabi o zamana zayıflamış olalim, hava sıcakken kilo hiç cekilmiyor

Kesinlikle haklisin canim. Ben de farkettim bugun. Insallah ya yaza kadar biraz kilo verelim

Havalar bir sıcak bir soğuk olmaya başladı tam dengesiz havalar muhtemelen ondan olabilir canım

:))
Aaa ekstra puanları ben ekliyorum canım siz sadece spor puanları tablodan hesaplayın yeter öbür türlü karışıyor
Bende dedim herhalde 4 numaranın dakikasını fazla yaptı ondan :))

Kızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari
Canım ne Sporu bu acaba puanlama için soruyorum
Artık menülerde kaçamak görmek istemiyorum kızlar bu konuyla ilgili yeni kural getirdim açıklayacağım..
Sabah
4 yk yulaf
2 yk meyveli kellys
3 minik Hurma
Süte katıp yedm 1 kase yaptı

Akşam
1 lavaşlı tavuk döner

Spor çocuklar uyuyunca yapablrsem yapmaya çalşcam
@_Reyyan @whitetea Cherry Mom
Sporda varsa iyi canım
Canım spor tablosuna eklemedim sormadan zıplama 10 mu ?
Menülere lütfen dikkat spor bekliyorm..
15 mart
Sabah
2dlm tahıllı ekmek
2kk süzme peynir
Maydanoz

Öğle
1küçük lokum

Akşam
1 tabak kısır

Su:1lt
Spor:10000 adım 100p
15dk zumba 45p
Cherry Mom belmayne
Hedef60kgolmak
Sporlar güzel canım ama menü doyurucu ve sağlıklı gelmedi pek birşeyde yok
Harikasın canım
Menüde sporda çok iyi canım
Süper Edacım
Çok dengeli bir menü Gamzecim afiyet olsun
Ooo detoks mu yaptın Esracım ya
Sabah: filtre kahve , yumurta, salatalık, 1 dilim kaşar
Ögle: 4 ceviz
Aksam: kereviz yemeği, 3 adet cig köfte, ayran
Su: 1 lt den az
Spor: 8000 adım
Afiyet olsun canım menülerde adımlarda gayet iyi
Sabah
1 simit

Ara
1/2 avuc fistik
2 bardak yesilcay
1 havuc

Aksam
1/2 porsiyon bulgur pilavi
Tavuk izgara

Su : 2 lt
Spor : 8000 adim

@_Reyyan Cherry Mom @Nikinik
Menüde güzel adımlarıda yaz canım illa 10000 olmasına gerek yok 4000 5000 olsada yazx
15 mart pzt
Sabah
1 kase yayla çorbası sonrasında şekersiz çay
Öğle
1 porsiyon etli türlü
4 litre su
Güne erken başlamıyorsan menü güzel canım ama erkenciysen bi ara öğünde gider hani :)
Veee sporrr
Bu menüye yorum yapmıştım
Çok iyi menü canım sporda var harikasın
Bravo canım menü spor harika
Harika afiyet olsun canım

Adımlar çok iyi menüde güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…