Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sadece elma ve süt vardı niyetimde ama nedense yine olmadı
Ne yersem yiyeyim acikacagim zaten ama süt ve kahve öyle bir tıkadı ki gündüz aklımın kalmayacağını bilsem muzla kaymağı yemezdim düşün zorla yedim elhamdülillah zorlamadi da

DUYURU

Kızlar bildiğiniz üzere Pazartesi ekibin yarısından fazlası artı geldi gün oldu çarşamba ama hâlâ bizde ki kaçamaklar cıslar coslar bitmedi

Bundan sonra cuma - cumartesi / pazar en geç sabah menüsünde kaçamak hakkınız olabilir hergünn değil haaaaaa yanlış anlaşılmasın olacak ise bugünlerden birinde olsun diyorum

Olaki Pazar akşamı yada hafta içinde başka birgün menüde kaçamak var ortağı cezasını verecek ( menü 1.sayfadaki ceza Tablosundan ) ortak ise menüsünde mutlaka ceza sporu yapıldı diye en geç ertesi gün belirtecek

Namaria
belmayne
ummhnisa
hawar
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
Anka
@whitetea
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
Begonya2
Hedef60kgolmak
Arc-en-ciel
balpamuk
muhursuzpusula
Amor-a
birsevgi
@olvidos
KumsalveDeniz
Deniz ve Kum
Mathildablue
M monarosaa

Uygulama an itibariyle başlamıştırr kaçamak varsa basın cezayıııı

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara inşallah

Koşturmacanı anlıyorum ama yapabildiğin kadar planlı ilerlersen sıkıntı olmaz atıyorum o gün yeni evde düzenleme vardır oraya tam Buğday sandviç götür çantana at evden çıkmadan.. yanında taze kuruyemiş ceviz badem kayısı vs bulundur acıktıkca kahve + onlar baya tutar seni

İşte bu çok iyi olacak inşaAllah harika düşünmüşsn kaptanımmmmm

Yürüyüş kaptanım

Ballı lokumum yememissin bı şey artıda misin?

Açıklamaya kalmadan açıklamış arkadaşlar sağ olsun

Ben yeni gördüm ama kaptan cevap yazmış yine ben görene kadar
Ay evet regl oldum suskuncum Biliyorsun nasıl artı geliyorum hem de... Cumaya güzel bir eksi bekliyorum ama.... Bugün de ananas diyeti yaptım.

Evet detoks yapıyorum bugün de ananas yaptım artık bıktım Esra, atacağım bu fazlalıkları üstümden. Olmayacak böyle bir ileri iki geri. Kemerleri sıkmaya karar verdim.

Ay evet regl oldum suskuncum Biliyorsun nasıl artı geliyorum hem de... Cumaya güzel bir eksi bekliyorum ama.... Bugün de ananas diyeti yaptım.
Ay seninki geldiyse benimki nerde kaldıbirlikte oluyorduk diye hatırlıyorum iki günü iyi değerlendirirsek eksiye geçersin Allah'ın izniyle bakayım da ben de yapayım ananaslı yarın .Bugün çiğköfte yapacağız komşuda. O yüzden kahvaltı yapmasam tek öğün mu olsa diye düşünüyorum ya bakalim
Evet detoks yapıyorum bugün de ananas yaptım artık bıktım Esra, atacağım bu fazlalıkları üstümden. Olmayacak böyle bir ileri iki geri. Kemerleri sıkmaya karar verdim.
Hah işte bu süreci uzattikca bıkkınlık oluşuyor.Sinan Canan'in irade ile ilgili bı videosunu izledim dün,dur bulursam atayim

DeryaOnDiet canım bebek ishal derken günde kaç defa yapıyor yani bebekler çok yaparlar ya o yüzden sordum

gerçekten çok zor onu yeme bunu yeme insan şaşırıyor allahtan diyettesin
Degisiyor canim. Bazen 1-2, bazen 4-5 kere. Ama hep sivi. Insallah duzelir dikkat edecegim meyve sebze yumurta sut urunu cikarayim bakalim nasil olacak.

Bizim burda hep soguk, isinsin artik su havalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…