- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.421
tamamKızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari
Artık menülerde kaçamak görmek istemiyorum kızlar bu konuyla ilgili yeni kural getirdim açıklayacağım..
Canım sadece elma ve süt vardı niyetimde ama nedense yine olmadıSpor hayatımızda Herzaman olmalı aslında
Hayır canım sabahları kıyafetsiz tuvaletten sonra
Evet ayağı belli oldu giydiklerim daha rahat
Teşekkürler canım
Oy, kıyamam
İnşaAllah
Depresyonun bile çok tatlı yaaa senin
Sahur çok az değilmi nasıl dayanıyorsun akşama kadar
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara inşallahÇok haklısın bu aralar evde değilim dışardayım dışarda menü almayıp yanımdakilerden tırtıkladığım için kötü oluyor
Bir de üstüne bugün doğum günümdü menüyü yazmasam daha iyi her şeyden yedim az da olsa
Ama şu 2 gün dikkat edip mutlaka eksi çıkıcam.
Hazır yemek konusunda yapabileceğim bi şey yok 2 ay koşturmaca devam
İşte bu çok iyi olacak inşaAllah
DUYURU
Kızlar bildiğiniz üzere Pazartesi ekibin yarısından fazlası artı geldi gün oldu çarşamba ama hâlâ bizde ki kaçamaklar cıslar coslar bitmedi
Bundan sonra cuma - cumartesi / pazar en geç sabah menüsünde kaçamak hakkınız olabilir hergünn değil haaaaaa yanlış anlaşılmasın olacak ise bugünlerden birinde olsun diyorum
Olaki Pazar akşamı yada hafta içinde başka birgün menüde kaçamak var ortağı cezasını verecek( menü 1.sayfadaki ceza Tablosundan ) ortak ise menüsünde mutlaka ceza sporu yapıldı diye en geç ertesi gün belirtecek
Namaria
belmayne
ummhnisa
hawar
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
Anka
@whitetea
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
Begonya2
Hedef60kgolmak
Arc-en-ciel
balpamuk
muhursuzpusula
Amor-a
birsevgi
@olvidos
KumsalveDeniz
Deniz ve Kum
Mathildablue
M monarosaa
Uygulama an itibariyle başlamıştırr kaçamak varsa basın cezayıııı
Yürüyüş kaptanımKızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari
Canım ne Sporu bu acaba puanlama için soruyorum
Artık menülerde kaçamak görmek istemiyorum kızlar bu konuyla ilgili yeni kural getirdim açıklayacağım..
Sporda varsa iyi canım
Canım spor tablosuna eklemedim sormadan zıplama 10 mu ?
Menülere lütfen dikkat spor bekliyorm..
Sporlar güzel canım ama menü doyurucu ve sağlıklı gelmedi pek birşeyde yok
Harikasın canım
Menüde sporda çok iyi canım
Süper Edacım
Çok dengeli bir menü Gamzecim afiyet olsun
Ooo detoks mu yaptın Esracım ya
Afiyet olsun canım menülerde adımlarda gayet iyi
Menüde güzel adımlarıda yaz canım illa 10000 olmasına gerek yok 4000 5000 olsada yazx
Güne erken başlamıyorsan menü güzel canım ama erkenciysen bi ara öğünde gider hani :)
Veee sporrr
Bu menüye yorum yapmıştım
Çok iyi menü canım sporda var harikasın
Bravo canım menü spor harika
Harika afiyet olsun canım
Adımlar çok iyi menüde güzel canım afiyet olsun
Ay evet regl oldum suskuncumBallı lokumum yememissin bı şeyartıda misin?
Açıklamaya kalmadan açıklamış arkadaşlar sağ olsun
Ben yeni gördüm ama kaptan cevap yazmış yine ben görene kadar
Evet detoks yapıyorum bugün de ananas yaptım artık bıktım Esra, atacağım bu fazlalıkları üstümden.Kızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari
Canım ne Sporu bu acaba puanlama için soruyorum
Sporda varsa iyi canım
Canım spor tablosuna eklemedim sormadan zıplama 10 mu ?
Menülere lütfen dikkat spor bekliyorm..
Sporlar güzel canım ama menü doyurucu ve sağlıklı gelmedi pek birşeyde yok
Harikasın canım
Menüde sporda çok iyi canım
Süper Edacım
Çok dengeli bir menü Gamzecim afiyet olsun
Ooo detoks mu yaptın Esracım ya
Afiyet olsun canım menülerde adımlarda gayet iyi
Menüde güzel adımlarıda yaz canım illa 10000 olmasına gerek yok 4000 5000 olsada yazx
Güne erken başlamıyorsan menü güzel canım ama erkenciysen bi ara öğünde gider hani :)
Veee sporrr
Bu menüye yorum yapmıştım
Çok iyi menü canım sporda var harikasın
Bravo canım menü spor harika
Harika afiyet olsun canım
Adımlar çok iyi menüde güzel canım afiyet olsun
Sen detokstamisin canim hadi bakalim bozma ozman cumaya kadr ne gidicek bakalimEvet detoks yapıyorum bugün de ananas yaptım artık bıktım Esra, atacağım bu fazlalıkları üstümden.Olmayacak böyle bir ileri iki geri. Kemerleri sıkmaya karar verdim.
Ay seninki geldiyse benimki nerde kaldıAy evet regl oldum suskuncumBiliyorsun nasıl artı geliyorum hem de... Cumaya güzel bir eksi bekliyorum ama.... Bugün de ananas diyeti yaptım.
Hah işte buEvet detoks yapıyorum bugün de ananas yaptım artık bıktım Esra, atacağım bu fazlalıkları üstümden.Olmayacak böyle bir ileri iki geri. Kemerleri sıkmaya karar verdim.
Insallah. Sagol canimYaa canım senin işin iyice zorlaşıyor. İnşallah kuzunun sıkıntısı çabuk hallolur.
İyiyim şükür canım yavaş adımlarla 10 kiloyu geride bıraktım yola devam ediyoruz
Degisiyor canim. Bazen 1-2, bazen 4-5 kere. Ama hep sivi. Insallah duzelir dikkat edecegim meyve sebze yumurta sut urunu cikarayim bakalim nasil olacak.DeryaOnDiet canım bebek ishal derken günde kaç defa yapıyor yani bebekler çok yaparlar ya o yüzden sordum
gerçekten çok zor onu yeme bunu yeme insan şaşırıyor allahtan diyettesin
Bizim burda hep soguk, isinsin artik su havalarKaptanım ben puanlamada hata yapıyorum galiba diye düşündüm şimdi :)) spor günlerinde bir tanesini yaparsak sporun kendi puanı hariç +100 puan kazanıyorduk değil mi ? Bende dünkü menümü yazarken sporu bu ekstra puanı ekleyerek hesaplamıştım ama şimdi 100 puan daha fazlası. Acaba eksik mi hesaplıyorum diye düşündüm bir an :)))
Havalar bir sıcak bir soğuk olmaya başladı tam dengesiz havalar muhtemelen ondan olabilir canım
Ellerine sağlık canım12-19 Mart Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?