Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Görmüşüm aslında canım ama eklememişim şimdi notlarıma ekliyorum
Sagol kaptancim ben de cok erken yaziyirum ya menuyu obdan gizunden kacmistir diye dusundum. Bu hafta da hergun spora devam ama 10000 adimi birakiyirum, surekli evde olunca cok Orluyir adimi tamamlamak. Ama hergun spor yapacagim yine

Sagol askkusum sen nasilsin

Mathilda03 ortim nerelerdesin? Umarim kacamak yapmiyorsundur.

Kuzum menüm çok güzel afiyet olsun

16 mart salı
14:00 ezogelin çorbası
18:00 1 karton bardak nesfit
20:00 4 parca kanat biraz patates salata ve 1 adet çiğköfte

Cherry Mom DeryaOnDiet
Afiyet olsun ortim. Boyle az kalori alirsan cunaya kadar gider haftasonu kacamagi artilari . Sporu yazmamissin ortim, spor yok mu?

Verirsin canim cumaya kadar. Umarim huzel vakit gecirmissinizdir haftasonu

Güzel geçti valla yorgunluğunu attım iyi geldi

Afiyet olsun ortim. Boyle az kalori alirsan cunaya kadar gider haftasonu kacamagi artilari . Sporu yazmamissin ortim, spor yok mu?

Inş gider kuzum spor yok maalesef bu saatte de yapasım gelmiyo anca yemek ye bulaşıkları hallet bi sigara iç dinlen derken böle oluyo

Güzel geçti valla yorgunluğunu attım iyi geldi

Inş gider kuzum spor yok maalesef bu saatte de yapasım gelmiyo anca yemek ye bulaşıkları hallet bi sigara iç dinlen derken böle oluyo
Iyi geldiyse ne guzel, iyiki gitmissiniz

Benim de var biryerlere gidesim de burda butun otel/restauran/havuz/spor salonu heryer kapali yine off. Bunaltti artik su virus ve onlemleti.

Neyse insallah birgun yine normal hayatimiza donecegiz.
O zaman yarin sporu aksama birakma ortim

Ben ve depresyonum geldik
Ben hala artıdaym çok moralim bozuk
Yarından itibaren detoksa başlamam lazm
Bugun ben de asiri sis hissettim o yuzden erken bitirdim. Off insallah cumaya eksi gelelim canim. Detoks icin ne dusunuyirsun? Ne detoksu yapacaksin?

Allah kabul etsin canim. Heyy masallah hem oruc hem de hem de spora bak, harikasin

Depresyonun hanım ağa gibi önden geliyo lapa falan mı yapsan acaba canım?

Bugun ben de asiri sis hissettim o yuzden erken bitirdim. Off insallah cumaya eksi gelelim canim. Detoks icin ne dusunuyirsun? Ne detoksu yapacaksin?
Kabağım var kabak düşünüyorum kızlar ve tek öğün yapcm erken yicem saat 16 da yerim 2 gün kapatırım günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…