Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@ işareti için Altgr ye bas elini çekmeden Q harfine bas canım emoji için de işaretlediğim 3 noktaya bas orda gülen yüz çıkıyor. Ya da whatsapptaki gibi telefonun kendi klavyesinden de yapabilirsin.
Çok çok teşekkür ederim bu, kadar basit olduğunu bilmiyordum

Ballı lokumum yememissin bı şey artıda misin?

Açıklamaya kalmadan açıklamış arkadaşlar sağ olsun

Ben yeni gördüm ama kaptan cevap yazmış yine ben görene kadar
Sağolsun lar canım yardımcı oldular
Tesekkürler kızlar aydınlandım şimdi. Sanırım spor konusunda biraz caba göstermem gerekecek
Ben buraya hergün yazacağım diye zevkle yapmaya başladım sporumu

Çok teşekkürler canım

Diyetisyenden geldimmmm
Tartıldım ve sonucu çok çok beğendi yağdan vermişim, listemi değiştirdi 15 gün sonra yine gideceğim, doktorun tartısı evden 1 kilo az tartıyor evde daha farklı çıkıyor
Ortim çok sevindim nice eksi birlere diyelim

Cok gecmis olsun canim.

Ellerine sağlık cnm, cok kibarsin insan bi carpi bi unlem koyar spor yapmayanlara, misal ben
Tünaydın arkadaşlar

Menün genel olarak güzel canım ama akşamki bulgur pilavı olmasa daha iyi olurdu
Pilavı öğlen öğünümde yersen daha iyi olur adımlar süper

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım

Herkese çok teşekkürler, bugun dinlenince toparlarım muhtemelen, biraz aksama dogru ve sabah ilk kalkınca kotu oluyor insan, burada da hava ısınmadı gitti.
Diyetisyenden geldimmmm
Tartıldım ve sonucu çok çok beğendi yağdan vermişim, listemi değiştirdi 15 gün sonra yine gideceğim, doktorun tartısı evden 1 kilo az tartıyor evde daha farklı çıkıyor
Cok sevindim cnm, yağdan vermek cok onemli hele ki orada az çıkmışsın cok iyi hissettirmistir.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz
Artik masam var daha bilgisayarim yok oglen de arkadaslarla ev yemegi yapan bi yere gittik ispanak falan yedim saglikli yasam moduna devam
Ne güzel canım yavaş yavaş düzene giriyor herşey.
Diyetisyenden geldimmmm
Tebrik ederim canım evde kıyafetle mi tartıloyorsun normalde belki ondan fark olmuştur.

12-18 MART GENEL SPOR TABLOSU

***Cumartesi - Pazartrsi ve çarşamba günlerinde yapılan sporlar için ekstra puanlar eklenmiştir

****sporu az veya olmayan arkadaşlarımdan acil hareketlenme bekliyoruzz hafta bitiyor pişmanlık bize yakışmaz

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Namaria
200​
@olvidos
200​
110​
260​
S Suskunhanim
55​
325​
310​
480​
@Just a perfect day
220​
36​
L O L
DeryaOnDiet
400​
400​
@SanSebastianCheesecake
450​
145​
205​
@azaydidem
280​
@whitetea
balpamuk
149​
210​
Deniz ve Kum
100​
90​
200​
Mathildablue
80​
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka
200​
@belmayne
100​
350​
450​
hawar
120​
127​
456​
Mathilda03
M monarosaa
@muhursuzpusula
15​
145​
270​
@birsevgi
204​
K Kendinin en iyi hali ol
60​
70​
200
@ummhnisa
355​
295​
Amor-a
150​
80​
KumsalveDeniz
15​
90​

Ortim gecmis olsun aman dikkat gzelce dinlen bugun yorgun dustu sanirim vucudun bende dun biraz hasta gibiydim ama salmadim sporumu yaptim sanki kendime geldim dunden beri ihlamur iciyorum bgunde yapablirsem yapicam spor bakalim
spor yaptın mı dün kuzum?

canım leslie 15 dk ve 30 dk videoları var hangisini yaptın? :)

canım hep spor menü yazardın dün paylaşmamışsın merak ettim
Canim 30 dk lik leslie yi yaptim ama sadece 20 dksini yapabildim oyuzden 20 dk yazdm 50 dk zumbadan sonra bittim cunku

himm kaptancim ben pazartesi yani dun yapmadim birsey ama pazar yaptim ve yazdim diye hatirliyirum yanlis hatirlamiyorsam, bir bakayim menu sayfasina.

Pazar gunu yazdim kaptancim, buyuk ihtimalle gozunden kacti ben erken yaziyorum menuleri belki ondandir:

Kizlar az once doktirla konustuk, bebegim dogdugundan beri ishal. Sut ve sut urunlerini kestim. Haka gecmedu. Simdi de doktir yumurta ve taze meyve/sebzeyi yeme dedi. Butun meyve ve sebzeleei firinda veya buharda pisirip de yiyecegim ve yumurta da yok artik Off diyet yapacagim da yiyecek urun gun gectikce azaliyor

Yalniz takimda en az 4 kisi fln bi halsiz, yorgun hasta olmusuz, tam gecis donemi. Soyle kemiklerimizin ısınacagi zamanlar cabuk gelsin ama tabi o zamana zayıflamış olalim, hava sıcakken kilo hiç cekilmiyor
Kesinlikle haklisin canim. Ben de farkettim bugun. Insallah ya yaza kadar biraz kilo verelim

Yazık cumaya, geçen cuma için spor yapabilir miyim toplamı aynı olacak ama iki haneli görünce üzüldüm

Yalniz takimda en az 4 kisi fln bi halsiz, yorgun hasta olmusuz, tam gecis donemi. Soyle kemiklerimizin ısınacagi zamanlar cabuk gelsin ama tabi o zamana zayıflamış olalim, hava sıcakken kilo hiç cekilmiyor
Aynen canım hastalarımız var maalesef sağlık olmayınca hiç birşeyin anlamı olmuyor dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…