- 29 Nisan 2016
- 2.844
- 11.109
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.441
Saymadım canım ama çok değildi. Ben bu hafta hiç doymuyorum malesef ve hep bişeyler yeme isteğim var kendimi zor tutuyorum.Canım senin de menü çok güzel aslında da çitozlardan ne kadar alındı acaba
Gubaydin canimGünaydınnn
Neden öyle dedi acabaGunaydin kizlar. Dun doktor herseyi sicak ve pismis ye dedi. Biraz daha fazla zaman aliyor artik yiyecek hazirlamak ve dusunmek ama zamanla alisacagim artik.
Günaydınnn
GÜÜÜ NAAAAAYYYYY DİİİİİİİİNNNNNNNGunaydin kizlar. Dun doktor herseyi sicak ve pismis ye dedi. Biraz daha fazla zaman aliyor artik yiyecek hazirlamak ve dusunmek ama zamanla alisacagim artik.
Canım hiç doyurucu birşey yokki bir iki abur cubur atıyorsun onlar seni daha kötü yapıyordur haklısınCherry Mom kaptanım menülerim de özellikle akşamları hafif geçirmeye çalışıyorum. Bu hafta öyle aç uyuyorum ki sorma. Bunlar hep bu hafta regli olacağım için onun şişliğini dengelemeye çalışıyorum. Ayrıca bu kaçamak cezaları iyi oldu da ben simitimi yemiştim gördüğümde
Cezalardan ceza beğeneyim ben en iyisi.Canım hiç doyurucu birşey yokki bir iki abur cubur atıyorsun onlar seni daha kötü yapıyordur haklısın
Simit konusunda artık tam yendi isebelmayne ortağın bilir vereceği cezayı
Taze pismemos yiyecekler ve soguk gidalar gaz yapiyormus bebisteNeden öyle dedi acaba
Wuuwuu enerjin bana nile gecti canimGÜÜÜ NAAAAAYYYYY DİİİİİİİİNNNNNNN
Gunaydin kaptancimGünaydınnnnn kızlarrrr
1000 zıplama. Nasıl 10 yazmışım anlamadımKızlar dünkü menüleri alıntılamışım kalmış yorumlayayım bari
Canım ne Sporu bu acaba puanlama için soruyorum
Artık menülerde kaçamak görmek istemiyorum kızlar bu konuyla ilgili yeni kural getirdim açıklayacağım..
Sporda varsa iyi canım
Canım spor tablosuna eklemedim sormadan zıplama 10 mu ?
Menülere lütfen dikkat spor bekliyorm..
Sporlar güzel canım ama menü doyurucu ve sağlıklı gelmedi pek birşeyde yok
Harikasın canım
Menüde sporda çok iyi canım
Süper Edacım
Çok dengeli bir menü Gamzecim afiyet olsun
Ooo detoks mu yaptın Esracım ya
Afiyet olsun canım menülerde adımlarda gayet iyi
Menüde güzel adımlarıda yaz canım illa 10000 olmasına gerek yok 4000 5000 olsada yazx
Güne erken başlamıyorsan menü güzel canım ama erkenciysen bi ara öğünde gider hani :)
Veee sporrr
Bu menüye yorum yapmıştım
Çok iyi menü canım sporda var harikasın
Bravo canım menü spor harika
Harika afiyet olsun canım
Adımlar çok iyi menüde güzel canım afiyet olsun
Ya al benden de o kadar. Bu hafta hep açım. Çok sinirim bozuluyor. Sürekli bir direnme modundayım. Ama geçici biliyorum o yüzden sabrediyorumSaymadım canım ama çok değildi. Ben bu hafta hiç doymuyorum malesef ve hep bişeyler yeme isteğim var kendimi zor tutuyorum.
Himm ben de anlam verememisrim bı anTaze pismemos yiyecekler ve soguk gidalar gaz yapiyormus bebiste
O enerjiyle evi temizledim şimdi 1000 zıp yapıp namaz kılıp komşuya gecicigimWuuwuu enerjin bana nile gecti canim
Ooo cumaya birşey kalmadı bugün yarın detoks tarzı beslenmeye çalış canımTünaydın canlar
+500ümgöndercen artıyı bu gün inşaAllah giderse kendileri
Bu cuma az bi eksi ile gelebilirm ama olsun demi olabilir böyle şeyler
İnşaAllah kaptanm bu 2 gün 0 karbon inşaAllahOoo cumaya birşey kalmadı bugün yarın detoks tarzı beslenmeye çalış canım
Dürümler faln filan görmeyelim artık menülerde
Hamur 0 olsun
Sebze - yoğurt
Salata - çorba iki günü böyle geçir ancak böyle gider tamm mıve bugün güzel bir spor hadi bakalım
Seni uzun süre tok tutacak birşey kellys flaan filan olmasın lütfen fasa fiso onlarGüne limonlu ılık su ile başladım daha bişe yemedim ne yesem bilmiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?