- 23 Mart 2016
- 29.726
- 90.110
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.461
Ha süper ozman1000 zıplama. Nasıl 10 yazmışım anlamadım
Canım çemenli yumurta istedi 1 dilim tb ile ondan yiyim az peynir zeytin marulSeni uzun süre tok tutacak birşey kellys flaan filan olmasın lütfen fasa fiso onlar
Yumurta haşla maydonuz zeytin yeşil çay biraz peynir 1 dilim tam buğday akşama kadar tıkar seni
Bu gün yapacağım inşaAllahKIZLAR BUGÜN SPOR GÜNÜ -ZORUNLUDUR -
KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ
HEP BİRLİKTE TABLODAN SPORUMUZU YAPALIMMMMM
Eki Görüntüle 2803402
Bugün yemiş bugünGünaydın kızlar
Ya al benden de o kadar. Bu hafta hep açım. Çok sinirim bozuluyor. Sürekli bir direnme modundayım. Ama geçici biliyorum o yüzden sabrediyorum
Canım simit neredeydi ben kaçırdım sanırımdün mü yedin simiti
Günaydın canım seninde inşallahGünaydın herkese . Gününüz güzel geçsiin
Ayy canım 2 gündür akşam olmuyordu resmen bugünde baktım düne göre - 500 var çocuklara fırından bişeyler alırken simite almıştım ama hepsini yemedim sanırım 3/2 si kadar falan yedim. Bugün spora erken başladım 1000 zıp yapıcam. Ayrıca canım bu fitness partnerimin zumbaları bende dehşet ter attırıyor onu da yapıcam. Kısmetse 10000 adım da atarsam simiti telafi etmiş olurum sanırımGünaydın kızlar
Ya al benden de o kadar. Bu hafta hep açım. Çok sinirim bozuluyor. Sürekli bir direnme modundayım. Ama geçici biliyorum o yüzden sabrediyorum
Canım simit neredeydi ben kaçırdım sanırımdün mü yedin simiti
Canım açlık hissediyorsan yarım ya da bir yeşil elma ile tarçınlı sut icsene.Tabi süt seni sisirmiyorsaGüne limonlu ılık su ile başladım daha bişe yemedim ne yesem bilmiyorummmmm
Yumurta yaptım şimdi canmCanım açlık hissediyorsan yarım ya da bir yeşil elma ile tarçınlı sut icsene.Tabi süt seni sisirmiyorsa
Ohh mis gibi proteinYumurta yaptım şimdi canm
Oo günlük -500 hay maşallahAyy canım 2 gündür akşam olmuyordu resmen bugünde baktım düne göre - 500 var çocuklara fırından bişeyler alırken simite almıştım ama hepsini yemedim sanırım 3/2 si kadar falan yedim. Bugün spora erken başladım 1000 zıp yapıcam. Ayrıca canım bu fitness partnerimin zumbaları bende dehşet ter attırıyor onu da yapıcam. Kısmetse 10000 adım da atarsam simiti telafi etmiş olurum sanırım
Marulla yeşil biber yedm,Ohh mis gibi proteinafiyet olsun, yeşillik varsa yanına eklersen hasmını da kolaylaştırır ödem de atar
Ohh canim masallah sanaHimm ben de anlam verememisrim bı angazi olmasın minnagin annesi
O enerjiyle evi temizledim şimdi 1000 zıp yapıp namaz kılıp komşuya gecicigimciikofte var
Tabi ki canım ben çok sevdim arkaarkaya 4 5 video yapıyorum ben.Oo günlük -500 hay maşallahgörsel paylaşır mısın bı de o zumbaya bakayım
Malum bugün spor günü gelip gidip zıplıyorumKizzlaaaarrr canlaarrrr nörüyonuzzzzz bakimmmm kimler napiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?