- 23 Mart 2016
- 29.726
- 90.110
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.501
Hu huuuuuuuuBen geldiiimmmmmmm
3 mil leslie
1000 zıp
30 dk dans workout hareketlerin %95ini yaptım bazılarını yapamadım
Spora başlama kilom 80,1
Spor sonrası kilom 79,5
Fark - 600gr
Süper o halde600 ünü bitirdim bile
Benim sorunum sporu akşama bırakmakmış
Akşam hepsini yaparım diyorum ama sonra üşenip yapmıyorum ya da zorla yapıyorum
Evet canım haydi bakalım bugün limitleri zorla biraz 0 sporla hafta bitmez kaslarımızda bizim için önemliBen calismaca bakalim 10000 adim hedefim bugun hic spor yapamiyorum ins hedefe ulasirimm
SporKahvaltı
1 çemenli yumurta
Yarım tb ekmek
1 sivri biber
Marul
Ara 4 çiğköfte(0 karbon olamadı ama yarın inşallah kesin 0 karbon)
Akşam
Kıymalı Ispanak yemeği
Yoğurt
Spor
2 5 ve 7 numara
3 mil leslie
1000 zıp
30 dk dans workout
Eğer akşam enerjim olursa biraz daha spor yapacağım
Cherry Mom @whitetea @_Reyyan @Nikinik
Yaaa zıplar çoktan bitmedi mi aslında birde Leslie 2 mil olsaSpor1000 zıpı zor hallettim süpersin valla
Tam sağlık beslenme menüsü hergün yoga yapıyorsun herhalde görümce de çok ilgilenir kamplarına gitmişti bir zamanlar16.03.2021
Sabah 11:00
2 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
Domates, salatalık
1 kaşık tulum
Maydanoz,dereotu,nane
Ara
1 sade türk kahvesi
Akşam 18:00
1 tabak taze fasülye
1 dilim ekmek
Cacık
Salata
Su
1,5 lt
Spor
20 dk yoga (30 puan)
3500 adım (35 puan)
Cherry Mom @_Reyyan @olvidos
O depresif hal bende de var canım ama ben regli ye bağlıyorum. Urla açıkcası paran çoksa tam yaşanılacak yer canım. Biz gelirken üzülmüştük ama şimdi gitmesek kalsak diye düşünüyoruz. Havalar gerçekten çok dengesiz canım bu aralar burda da gece yağmur yağıyor gökgürlüyor sabahta güneşli ve rüzgarlıİnşallah göreceksin canım
Bilmiyorum ki canım. 3 gündür böyleyim. Bir depresif hal var üstümde. İzmir Urla da olsam belki iyi gelirdi
Biraz bunaldım sanırım. Dışarı attım kendimi ama çok kalamadık hava buz. Böyle havalar da biraz etkiliyor beni
Çok sevindim canım toparlanmanaKizlar geldim, kusura bakmayin bugun cok yogun gecti, toparladim sayilir sukur hemen geçmişe gidip geliyorum
Urla diyince kavak yelleri dizisi aklıma geliyorO depresif hal bende de var canım ama ben regli ye bağlıyorum. Urla açıkcası paran çoksa tam yaşanılacak yer canım. Biz gelirken üzülmüştük ama şimdi gitmesek kalsak diye düşünüyoruz. Havalar gerçekten çok dengesiz canım bu aralar burda da gece yağmur yağıyor gökgürlüyor sabahta güneşli ve rüzgarlı
Süper menü orticim17 mart çarşamba
Sabah
Ispanaklı yumurta
5 zeytin 1 dilim peynir
1 dilim tbekmek
Ara
1 armut 1 sade Türk kahvesi
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım haşlanmış patates
10 bin adım 2 lt su
Cherry Mom @_Reyyan muhursuzpusula
Canim ya zor bir süreç senin için, eltimde olmustu aynisi, bir sure boyle geçecek maalesef ama doktorun istediği sagliksiz degil, hatta isine yarar belki de. Bol haslanmis sebze, et balik tavuk sağlıklı kuruyemis yersin boylece.Kizlar az once doktirla konustuk, bebegim dogdugundan beri ishal. Sut ve sut urunlerini kestim. Haka gecmedu. Simdi de doktir yumurta ve taze meyve/sebzeyi yeme dedi. Butun meyve ve sebzeleei firinda veya buharda pisirip de yiyecegim ve yumurta da yok artikOff diyet yapacagim da yiyecek urun gun gectikce azaliyor
Sagol cnm ya kusura bakma bu hafta orti olarak hic destek veremedimHerkese iyi gecelerrr
Arc-en-ciel ortim sanada iyi geceler sanirim baya hastasin goremedim seni bgun ❤
Sagol cnm, toparladim sayilir, senin az bir artin kalmis verirsin bugun yarin eksiye gecersin.
Ben de yapacagim spor mutlaka, boyle olmadi bu hafta hic.KIZLAR BUGÜN SPOR GÜNÜ -ZORUNLUDUR -
KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ
HEP BİRLİKTE TABLODAN SPORUMUZU YAPALIMMMMM
Eki Görüntüle 2803402
Cok guzel, darisi basima. Bu hafta hic tartilmadim, tarti detoksu yaptim.Günaaydınlaar herkesee
Ben güzel eksiler görüyorum hadi bakalım cuma görücez :)
Sagol kaptan, covidimdir diye korktum bir an.Çok sevindim canım toparlanmana
Canim güzel beslenmissin, insallah iyi bir eksi gelecek. Spor da var zaten, caylar da odem atmistir, su da var daha ne olsun.16 mart
Sabah
Yulafli sutlu peynirli 2 yumurtadan omlet
Yesil cay
Ihlamur
Arada
Sutlu nescafe
Ceyrek züber
Aksam
1 tabak körili tavuk sote yagsiz bol baharatli
1 kucuk kase susuz cacik naneli
Arada 2 dilim.ayva
Ceyrek muz
Su 2.5lt
Gun icinde 2 form cay
Spor
30 dk leslie
40 dk zumba
Cherry Mom Arc-en-ciel @_Reyyan
Olur mu hic ole sey gunümuz bi diger gunumuze uymuyo hic canini sıkma hastalil bu sonucta iyi olmana bak canimCanim ya zor bir süreç senin için, eltimde olmustu aynisi, bir sure boyle geçecek maalesef ama doktorun istediği sagliksiz degil, hatta isine yarar belki de. Bol haslanmis sebze, et balik tavuk sağlıklı kuruyemis yersin boylece.
Sagol cnm ya kusura bakma bu hafta orti olarak hic destek veremedim
Sagol cnm, toparladim sayilir, senin az bir artin kalmis verirsin bugun yarin eksiye gecersin.
Ben de yapacagim spor mutlaka, boyle olmadi bu hafta hic.
Cok guzel, darisi basima. Bu hafta hic tartilmadim, tarti detoksu yaptim.
Sagol kaptan, covidimdir diye korktum bir an.
Sabah -400 geldi sükürCanim güzel beslenmissin, insallah iyi bir eksi gelecek. Spor da var zaten, caylar da odem atmistir, su da var daha ne olsun.
Amannn bosverrr sende zayflayinca giyinir kusanir sacbas yaptirir salinirsin canimDedikodu zamani
Bugun ogleden sonra maskeli mesafeli bir etkinlige katildim, oyle oturdum kisa, cok iyi degildim zaten.Tanidiklar vardi, zaten gormuyoruz pek birbirimizi okul is guc ya da hep gunluk halde goruyoruz.
Bazilari cok guzel kilo vermis, fit insana her sey yakisiyor, bir de guzel giyinmisler bugun sac makyaj, kiskanmadim da imrendim biraz
İyiyim canım teşekkür ederim. Dün çok dersim vardı akşama da misafirim geldi çok erken uyumuşumMerhaba arkadaşlar
Sabahtan derslerimiz vardı sonda oğlumu aldım bakıcıdan yemek yaptım oğluşu uyuttum spor yaptım yemek yedim şimdide toplantımız olacak onu bekliyorum sonrada rapor yazmam lazım oğlan durur inşallah
Kendinin en iyi hali ol ortim nerelerdesin dünde menü yazmamışsın iyi misin?
Umarım bir sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?