Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben geldiiimmmmmmm
3 mil leslie
1000 zıp
30 dk dans workout hareketlerin %95ini yaptım bazılarını yapamadım

Spora başlama kilom 80,1
Spor sonrası kilom 79,5

Fark - 600gr
Hu huuuuuuuu nasıl güzel ter ödem atmışsın ki anında göstermiş kendini harikasın canım 8

Spor 1000 zıpı zor hallettim süpersin valla

Tam sağlık beslenme menüsü hergün yoga yapıyorsun herhalde görümce de çok ilgilenir kamplarına gitmişti bir zamanlar

O depresif hal bende de var canım ama ben regli ye bağlıyorum. Urla açıkcası paran çoksa tam yaşanılacak yer canım. Biz gelirken üzülmüştük ama şimdi gitmesek kalsak diye düşünüyoruz. Havalar gerçekten çok dengesiz canım bu aralar burda da gece yağmur yağıyor gökgürlüyor sabahta güneşli ve rüzgarlı

Urla diyince kavak yelleri dizisi aklıma geliyor

Süper menü orticim

Etiketle ilgili bişey daha söyleyeyim hemeeen :) Pazartesi çarşamba zorunlu, cumartesi serbest katılım spor günleri ya. Onları not edebilmesi için spor listesindeki spordan birini yaptıysan (mesela 10000 adım spor 1di yanlış hatırlamıyorsam). Hedef60kgolmak ide etiketlemeyi unutma

Canim ya zor bir süreç senin için, eltimde olmustu aynisi, bir sure boyle geçecek maalesef ama doktorun istediği sagliksiz degil, hatta isine yarar belki de. Bol haslanmis sebze, et balik tavuk sağlıklı kuruyemis yersin boylece.
Herkese iyi gecelerrr
Arc-en-ciel ortim sanada iyi geceler sanirim baya hastasin goremedim seni bgun ❤
Sagol cnm ya kusura bakma bu hafta orti olarak hic destek veremedim
Arc-en-ciel çok çok geçmiş olsun canım
Sagol cnm, toparladim sayilir, senin az bir artin kalmis verirsin bugun yarin eksiye gecersin.
KIZLAR BUGÜN SPOR GÜNÜ -ZORUNLUDUR -
KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ
HEP BİRLİKTE TABLODAN SPORUMUZU YAPALIMMMMM

Eki Görüntüle 2803402
Ben de yapacagim spor mutlaka, boyle olmadi bu hafta hic.
Günaaydınlaar herkesee

Ben güzel eksiler görüyorum hadi bakalım cuma görücez :)
Cok guzel, darisi basima. Bu hafta hic tartilmadim, tarti detoksu yaptim.
Çok sevindim canım toparlanmana
Sagol kaptan, covidimdir diye korktum bir an.

Canim güzel beslenmissin, insallah iyi bir eksi gelecek. Spor da var zaten, caylar da odem atmistir, su da var daha ne olsun.

Olur mu hic ole sey gunümuz bi diger gunumuze uymuyo hic canini sıkma hastalil bu sonucta iyi olmana bak canim

Dedikodu zamani
Bugun ogleden sonra maskeli mesafeli bir etkinlige katildim, oyle oturdum kisa, cok iyi degildim zaten.Tanidiklar vardi, zaten gormuyoruz pek birbirimizi okul is guc ya da hep gunluk halde goruyoruz.
Bazilari cok guzel kilo vermis, fit insana her sey yakisiyor, bir de guzel giyinmisler bugun sac makyaj, kiskanmadim da imrendim biraz

Canim güzel beslenmissin, insallah iyi bir eksi gelecek. Spor da var zaten, caylar da odem atmistir, su da var daha ne olsun.
Sabah -400 geldi sükür 2 gun yerimde saydim cunku bgun kafam biraz sersem gibi bas donmesi var ara ara eger iyi olursam sporda yapicam hedefim 70.5 ben bgun 71.1 ciktim inat ettim hedefe ulasmak icin oyuzden kendimi spor yapmaya zorluyorjm kac gundur

Amannn bosverrr sende zayflayinca giyinir kusanir sacbas yaptirir salinirsin canim

İyiyim canım teşekkür ederim. Dün çok dersim vardı akşama da misafirim geldi çok erken uyumuşum bu günlerde hiç giremiyorum buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…