- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.481
Valla bende isteyim habire biyerlere yuruyorumTabi ki canım ben çok sevdim arkaarkaya 4 5 video yapıyorum ben.
Bu şekilde canım zaten linklere baktığında diğer videolarıda görürsün
Malum bugün spor günü gelip gidip zıplıyorum
Sen nasılsın napion
Oo canım çok güzel bir spor planı yapmışsın zaten. Ben de fitness partnerim den bölgesel yapıyordum. Çok güzel videoları. Bugün biraz halsiz hissediyorum ama yapabilirsem ben de zumba yapayım inşallah. Eksin de süperAyy canım 2 gündür akşam olmuyordu resmen bugünde baktım düne göre - 500 var çocuklara fırından bişeyler alırken simite almıştım ama hepsini yemedim sanırım 3/2 si kadar falan yedim. Bugün spora erken başladım 1000 zıp yapıcam. Ayrıca canım bu fitness partnerimin zumbaları bende dehşet ter attırıyor onu da yapıcam. Kısmetse 10000 adım da atarsam simiti telafi etmiş olurum sanırım
Bu saat oldu ben de spir yapamadim. Bebis bi 15-20 dk uyudu. Onda da yemek hazirladim. Bir daha uyuyunca sirada spor var.Kizzlaaaarrr canlaarrrr nörüyonuzzzzz bakimmmm kimler napiyooo
Wuuwuu super. Bugun benim de aklimdan leslie boosted geciyirduLeslie time
Kolay gelsin ortimBen calismaca bakalim 10000 adim hedefim bugun hic spor yapamiyorum ins hedefe ulasirimm
600 ünü bitirdim bileHa süper ozmanbugünde alırız bi 1000 zıplama
10000 adım yalan oldu canım evden çıkamadık kızımın dersleri yeni bitti sayılır. Birazdan da oğlumun canlı dersi olacak. Ama diğerlerini yapıyorum. Ayy çok heyecanlıyım canım cuma ya bi sürpriz olmazsa güzel Bi eksi göreceğim. Sen neden halsizsin canım hasta değilsin demiOo canım çok güzel bir spor planı yapmışsın zaten. Ben de fitness partnerim den bölgesel yapıyordum. Çok güzel videoları. Bugün biraz halsiz hissediyorum ama yapabilirsem ben de zumba yapayım inşallah. Eksin de süper
Wuuwuu super. Bugun benim de aklimdan leslie boosted geciyirdu
İnşallah göreceksin canım10000 adım yalan oldu canım evden çıkamadık kızımın dersleri yeni bitti sayılır. Birazdan da oğlumun canlı dersi olacak. Ama diğerlerini yapıyorum. Ayy çok heyecanlıyım canım cuma ya bi sürpriz olmazsa güzel Bi eksi göreceğim. Sen neden halsizsin canım hasta değilsin demi
Merhabalar. Hoş geldinKızlar selamlar, ben de çok kilo aldım ve aranıza katılmak istiyorum ama yapabiliyor muyuz?
Teşekkür ederim canımMerhabalar. Hoş geldin
İlk sayfada bir form ve kurallar var. Formu doldurup paylaşabilirsin. KaptanımızCherry Mom ayrıntılı olarak bilgilendirir.
Ah evet benimde aklımdaydıMerhaba arkadaşlar
Sabahtan derslerimiz vardı sonda oğlumu aldım bakıcıdan yemek yaptım oğluşu uyuttum spor yaptım yemek yedim şimdide toplantımız olacak onu bekliyorum sonrada rapor yazmam lazım oğlan durur inşallah
Kendinin en iyi hali ol ortim nerelerdesin dünde menü yazmamışsın iyi misin?
Umarım bir sıkıntı yoktur
Merhaba hoşgeldiniz olabilir tabiKızlar selamlar, ben de çok kilo aldım ve aranıza katılmak istiyorum ama yapabiliyor muyuz?
Yaaa cidden İstanbuldaki bu hava nedir benim şansıma kuzum yaaaaİnşallah göreceksin canım
Bilmiyorum ki canım. 3 gündür böyleyim. Bir depresif hal var üstümde. İzmir Urla da olsam belki iyi gelirdi
Biraz bunaldım sanırım. Dışarı attım kendimi ama çok kalamadık hava buz. Böyle havalar da biraz etkiliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?