Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla bende isteyim habire biyerlere yuruyorum

Oo canım çok güzel bir spor planı yapmışsın zaten. Ben de fitness partnerim den bölgesel yapıyordum. Çok güzel videoları. Bugün biraz halsiz hissediyorum ama yapabilirsem ben de zumba yapayım inşallah. Eksin de süper

10000 adım yalan oldu canım evden çıkamadık kızımın dersleri yeni bitti sayılır. Birazdan da oğlumun canlı dersi olacak. Ama diğerlerini yapıyorum. Ayy çok heyecanlıyım canım cuma ya bi sürpriz olmazsa güzel Bi eksi göreceğim. Sen neden halsizsin canım hasta değilsin demi

İnşallah göreceksin canım
Bilmiyorum ki canım. 3 gündür böyleyim. Bir depresif hal var üstümde. İzmir Urla da olsam belki iyi gelirdi
Biraz bunaldım sanırım. Dışarı attım kendimi ama çok kalamadık hava buz. Böyle havalar da biraz etkiliyor beni

Kızlar selamlar, ben de çok kilo aldım ve aranıza katılmak istiyorum ama yapabiliyor muyuz?
Merhabalar. Hoş geldin
İlk sayfada bir form ve kurallar var. Formu doldurup paylaşabilirsin. Kaptanımız Cherry Mom ayrıntılı olarak bilgilendirir.

Merhaba arkadaşlar
Sabahtan derslerimiz vardı sonda oğlumu aldım bakıcıdan yemek yaptım oğluşu uyuttum spor yaptım yemek yedim şimdide toplantımız olacak onu bekliyorum sonrada rapor yazmam lazım oğlan durur inşallah
Kendinin en iyi hali ol ortim nerelerdesin dünde menü yazmamışsın iyi misin?
Umarım bir sıkıntı yoktur

Kızlaaaarr topik açtım yeni hadi sizlerde yazın özlediklerinizi

Ah evet benimde aklımdaydı Kendinin en iyi hali ol nerdesin canım

Sanada kolay gelsin canım oğlan bakıcıya alıştı galiba :)

Yaaa cidden İstanbuldaki bu hava nedir benim şansıma kuzum yaaaa yağmurlu bulutlu vede böyle gidecekmiş ben dönerim düzelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…