Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah evet benimde aklımdaydı Kendinin en iyi hali ol nerdesin canım

Sanada kolay gelsin canım oğlan bakıcıya alıştı galiba :
Ah kaptancım çok yoruluyorum sorma dün 10 falan gibi uyumuşum sabah uyandığımda da menü için çok geç oluyor bu sabah tartıda 64.5 gördüm umarım cumaya kadar biraz daha gider bugün inatla işlerimi bitirip spor yapacağım çok özledim spor yapmayı . Bugünlerde çok moralsizim regl olmayışımın üstümdeki gerginliği her geçen an büyüyor

Canim, cok da zorlama kendini basın donuyorsa tabi, yarin bir eksi 400 daha olsan zaten cuma sabah kesin 70.5 gelirsin en fazla.
Amannn bosverrr sende zayflayinca giyinir kusanir sacbas yaptirir salinirsin canim
Ya ben cok beceremem, duskun de degilim ama karsidan guzel gorunmesi hosuma gitti insanlarin, hele kilo verince cok fark ediyor. Ben su an ne istersem degil maalesef bana en uygun ne olursa onu giyiyorum, o his kotu iste

Kızlar bir şey anlatıcam çok moralim bozuldu. Bi eltim var benden büyük 40 yaşına yakın. Benimle kiloluyum diye dalga geçmişti kayınvalidemin yanında ki kendisi de şişman olduğu halde. Bir kaç aydır görmüyordum . Başka şehirde oturuyorlar 20 kilo vermiş her gün 2 saat yürüyüp üstüne spor yapıyormuş. Acayip sinir oldum. Tabi benim o kadar boş vaktim yok.. çok sinir oldum ya yaza kadar 50 lere ulaşmam lazım yoksa çatlarım. Eşim bile dedi çocuk gibi kalmış diye

O his en kotusu sanirim bende cok yasadim suan 8 kilo verdim oyuzden eski zayf kiyafetlerime biraz girmeye basladim o bile cok motive ediyo insani ama yaza kadar verip cici cici seyler almak istiyorum bu arada az once tartildim tartiya noldu bilmiyorum 73.3 geldim ustum 600 gr di sabah tartildim ustumde suan 1600 kilo fazla var bu demek oluyorki sabaha arti ckicam spor yapsamda niye ole oldu anlamadim sabit ciksam bari bu sbhki kiloma gore

Hayırlı olsun canım
Yaaa cidden İstanbuldaki bu hava nedir benim şansıma kuzum yaaaa yağmurlu bulutlu vede böyle gidecekmiş ben dönerim düzelir artık
Evet ya. Şöyle güzel bahar havaları gelse de keyiflensek ama sen gidene kadar düzelir bence canım. Baya kalacaktın değil mi
Ya valla bizim de 1,5 yıl içinde gitme planımız var istanbul'dan. Biraz da başka şehirlerin tadını çıkaralım diyoruz. Ülke cennet gibi. Hele ege Gezmek lazım
Canım senin de fazla bir kilon yok ki. Sıkma canını ya. 50 lere ne kalmış şurda

Ah canım inşallah çabuk gelir saglıkla o günler. Hepimiz mis gibi çıtır kızlar oluruz

Marulla yeşil biber yedm,
Ohh misss
AA bunu biliyorum ama videodaki bı yapmaya çalışmıştım daha çok müzikte zipliyordumbunu da yapayım olmazsa
Hah yaaa işte şöyle,kendine gel sen LoL sun büyük düşün

Yaaa cidden İstanbuldaki bu hava nedir benim şansıma kuzum yaaaa yağmurlu bulutlu vede böyle gidecekmiş ben dönerim düzelir artık

Hele geçen gün dışarı çıktım ben dışardayken yağmur yağdı sonra tramvaya bindim yağmur durdu, tam indimki yeniden başladı

Ama istanbul haftaya da yağmurluymuş

Tam sağlık beslenme menüsü hergün yoga yapıyorsun herhalde görümce de çok ilgilenir kamplarına gitmişti bir zamanlar

Yok pek kampına falan gidecek kadar sevgim, sadece online ücretsiz eğitimlerine denk geldimde öyle yapmaya başladım

Ben geldiiimmmmmmm
3 mil leslie
1000 zıp
30 dk dans workout hareketlerin %95ini yaptım bazılarını yapamadım

Spora başlama kilom 80,1
Spor sonrası kilom 79,5

Fark - 600gr
Nasıl alkislayacagimi bilemedim
Bı pisi gördüm sanki
Eşim mesaiye kalmış biraz daha spor yapim
İnsanın yaptıkça yapası geliyor de miiii
Bu muhteşem bı motivasyon kaynağı ama biliyor musun?Spora usendiginde,kaçamak yapacaginda gözünün önüne getir ve sonuç yaza kim daha fit

Ohh afiyet olsun harika bir menü

Yeşilliklerde tüm ödem gidecek inşallah afiyet oolsun

Tursuuuuu ohhh miss gibi kapanmış gün

Bugün heryeri ağrıyor inş
Deniz ve Kum im 1200 zıp yaptım,şimdilik bu kadar.10000 i gecme niyetim de var,yavrulardan fırsat olursa bı de zumba yapmayı düşünüyorum.Senden de tablodan iki spor beklesem haa ne dersin
Harikasın yine canım ben tablodan spor yapamıyorum sadece dışarıda 10 bin adım ve kendime ait özel spor proğramı var ama 3 gündür onuda yapamıyorum fırsat bulamıyorum onu bile yapmaya yoksa güzel olurdu

Biliyorum canım da ben bı şansımı denemek istedim yine de

Kuruyemis de yasak canim.

Canım menülerinde saatini de yazar misin? Bir de tam muhteşem ifadesini koymuştum kiiiiii bir de ne göreyim börek olmuş mu hiç hem de milföy safi yagg ne yazık ki hem de sağlıksız katı yağlar ben de çok çok çok severim ordan biliyorum

Urla diyince kavak yelleri dizisi aklıma geliyor
İlk tayin çıktığında bizim de aklımıza o gelmişti. Hatta genelde insanlar urla yı bu şekilde tanıyorlar
İş durumunuz etkilenmiyecekse gerçekten cennet gibi cumartesi epey keşif yaptık. Bugünde eşim erken gelmiş Bi yerlere gidelim dışarıda yeriz yemeği dedi de kabul etmedim edemedimmm aklım cuma tartı sında
Ohh misss

AA bunu biliyorum ama videodaki bı yapmaya çalışmıştım daha çok müzikte zipliyordumbunu da yapayım olmazsa

Hah yaaa işte şöyle,kendine gel sen LoL sun büyük düşün
Ben bi süredir aynı videoları yapınca baya alıştım hareketlere o yüzden çok zevkli geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…