- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.521
Ah kaptancım çok yoruluyorum sorma dün 10 falan gibi uyumuşumAh evet benimde aklımdaydıKendinin en iyi hali ol nerdesin canım
Sanada kolay gelsin canımoğlan bakıcıya alıştı galiba :
Canim, cok da zorlama kendini basın donuyorsa tabi, yarin bir eksi 400 daha olsan zaten cuma sabah kesin 70.5 gelirsin en fazla.Sabah -400 geldi sükür2 gun yerimde saydim cunku bgun kafam biraz sersem gibi bas donmesi var ara ara eger iyi olursam sporda yapicam hedefim 70.5 ben bgun 71.1 ciktim inat ettim hedefe ulasmak icin oyuzden kendimi spor yapmaya zorluyorjm kac gundur
Ya ben cok beceremem, duskun de degilim ama karsidan guzel gorunmesi hosuma gitti insanlarin, hele kilo verince cok fark ediyor. Ben su an ne istersem degil maalesef bana en uygun ne olursa onu giyiyorum, o his kotu isteAmannn bosverrr sende zayflayinca giyinir kusanir sacbas yaptirir salinirsin canim
O his en kotusu sanirim bende cok yasadim suan 8 kilo verdim oyuzden eski zayf kiyafetlerime biraz girmeye basladim o bile cok motive ediyo insani ama yaza kadar verip cici cici seyler almak istiyorumCanim, cok da zorlama kendini basın donuyorsa tabi, yarin bir eksi 400 daha olsan zaten cuma sabah kesin 70.5 gelirsin en fazla.
Ya ben cok beceremem, duskun de degilim ama karsidan guzel gorunmesi hosuma gitti insanlarin, hele kilo verince cok fark ediyor. Ben su an ne istersem degil maalesef bana en uygun ne olursa onu giyiyorum, o his kotu iste
Hayırlı olsun canımKızlaaaarr topik açtım yeni hadi sizlerde yazın özlediklerinizi
Neleri özlüyorsunz?
Evet arkadaşlar bi topikte ben açmak istedim, hepimizin özlediği birçok şey vardır eminim. Hadi özlediğimiz şeyleri yazalım 😍 İlki benden gelsin... Çocukluğumu çok özledim, tek derdimin daha fazla oyun oynamak olduğu günleri..www.kadinlarkulubu.com
Evet ya. Şöyle güzel bahar havaları gelse de keyiflensekYaaa cidden İstanbuldaki bu hava nedir benim şansıma kuzum yaaaayağmurlu bulutlu vede böyle gidecekmiş ben dönerim düzelir artık
Ya valla bizim de 1,5 yıl içinde gitme planımız var istanbul'dan. Biraz da başka şehirlerin tadını çıkaralım diyoruz. Ülke cennet gibi. Hele egeO depresif hal bende de var canım ama ben regli ye bağlıyorum. Urla açıkcası paran çoksa tam yaşanılacak yer canım. Biz gelirken üzülmüştük ama şimdi gitmesek kalsak diye düşünüyoruz. Havalar gerçekten çok dengesiz canım bu aralar burda da gece yağmur yağıyor gökgürlüyor sabahta güneşli ve rüzgarlı
Canım senin de fazla bir kilon yok ki. Sıkma canını ya. 50 lere ne kalmış şurdaKızlar bir şey anlatıcamçok moralim bozuldu. Bi eltim var benden büyük 40 yaşına yakın. Benimle kiloluyum diye dalga geçmişti kayınvalidemin yanında ki kendisi de şişman olduğu halde. Bir kaç aydır görmüyordum . Başka şehirde oturuyorlar 20 kilo vermiş her gün 2 saat yürüyüp üstüne spor yapıyormuş. Acayip sinir oldum. Tabi benim o kadar boş vaktim yok.. çok sinir oldum ya yaza kadar 50 lere ulaşmam lazım yoksa çatlarım. Eşim bile dedi çocuk gibi kalmış diye
Sağol canımHayırlı olsun canım
Ah canım inşallah çabuk gelir saglıkla o günler. Hepimiz mis gibi çıtır kızlar oluruzHayırlı olsun canım
Evet ya. Şöyle güzel bahar havaları gelse de keyiflensekama sen gidene kadar düzelir bence canım. Baya kalacaktın değil mi
Ya valla bizim de 1,5 yıl içinde gitme planımız var istanbul'dan. Biraz da başka şehirlerin tadını çıkaralım diyoruz. Ülke cennet gibi. Hele egeGezmek lazım
Canım senin de fazla bir kilon yok ki. Sıkma canını ya. 50 lere ne kalmış şurda
Ohh misssMarulla yeşil biber yedm,
AA bunu biliyorum ama videodaki bı yapmaya çalışmıştım daha çok müzikte zipliyordumTabi ki canım ben çok sevdim arkaarkaya 4 5 video yapıyorum ben.
Bu şekilde canım zaten linklere baktığında diğer videolarıda görürsün
Malum bugün spor günü gelip gidip zıplıyorum
Sen nasılsın napion
Hah yaaa işte şöyle,kendine gel sen LoL sun büyük düşünLeslie time
Yaaa cidden İstanbuldaki bu hava nedir benim şansıma kuzum yaaaayağmurlu bulutlu vede böyle gidecekmiş ben dönerim düzelir artık
Tam sağlık beslenme menüsü hergün yoga yapıyorsun herhalde görümce de çok ilgilenir kamplarına gitmişti bir zamanlar
Güzel spor yaptım bu günOhh misss
AA bunu biliyorum ama videodaki bı yapmaya çalışmıştım daha çok müzikte zipliyordumbunu da yapayım olmazsa
Hah yaaa işte şöyle,kendine gel sen LoL sun büyük düşün
Nasıl alkislayacagimi bilemedimBen geldiiimmmmmmm
3 mil leslie
1000 zıp
30 dk dans workout hareketlerin %95ini yaptım bazılarını yapamadım
Spora başlama kilom 80,1
Spor sonrası kilom 79,5
Fark - 600gr
Bı pisi gördüm sanki
İnsanın yaptıkça yapası geliyor de miiiiEşim mesaiye kalmış biraz daha spor yapim
Bu muhteşem bı motivasyon kaynağı ama biliyor musun?Spora usendiginde,kaçamak yapacaginda gözünün önüne getir ve sonuçKızlar bir şey anlatıcamçok moralim bozuldu. Bi eltim var benden büyük 40 yaşına yakın. Benimle kiloluyum diye dalga geçmişti kayınvalidemin yanında ki kendisi de şişman olduğu halde. Bir kaç aydır görmüyordum . Başka şehirde oturuyorlar 20 kilo vermiş her gün 2 saat yürüyüp üstüne spor yapıyormuş. Acayip sinir oldum. Tabi benim o kadar boş vaktim yok.. çok sinir oldum ya yaza kadar 50 lere ulaşmam lazım yoksa çatlarım. Eşim bile dedi çocuk gibi kalmış diye
Kaptanim demeseydin iyiydiNikiiii cuma kg bildirimini alırım
Aynen valla bu gün öyle oldmİnsanın yaptıkça yapası geliyor de miiii
Sabah
1 günkurusu, 1ceviz.,5 zeytin, 1 zeytinyağında yumurta, 1 domates, birazda maydonoz, yarımsalatalığın yarısı, şekersiz çay
Öğle
1 fincan sütlü nescafe
Akşam
1 kase turpotu salatası, 4yaprak sarma, 1 kase yoğurt
3 litre su
1 madensuyu
17 mart çarşamba
Sabah
Ispanaklı yumurta
5 zeytin 1 dilim peynir
1 dilim tbekmek
Ara
1 armut 1 sade Türk kahvesi
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım haşlanmış patates
10 bin adım 2 lt su
Cherry Mom @_Reyyan muhursuzpusula
Tursuuuuu ohhh miss gibi kapanmış gün17 mart çarşamba
Kahvaltı: 1 haslanmış yumurta, 1 dilim kaşar, 3 zeytin, salatalık, domates
Ara:1 avuc kuruyemis
Akşam yemeği: mantarlı tavuk sote(150 gr) , lahana turşusu, ayran
Su: 1.5 lt
Spor: 1 ve 7 nolu sporlar
Cherry Mom
Harikasın yine canım ben tablodan spor yapamıyorum sadece dışarıda 10 bin adım ve kendime ait özel spor proğramı var ama 3 gündür onuda yapamıyorum fırsat bulamıyorum onu bile yapmaya yoksa güzel olurduDeniz ve Kum im 1200 zıp yaptım,şimdilik bu kadar.10000 i gecme niyetim de var,yavrulardan fırsat olursa bı de zumba yapmayı düşünüyorum.Senden de tablodan iki spor beklesem haa ne dersin
Biliyorum canım da ben bı şansımı denemek istedim yine deBugün heryeri ağrıyor inş
Harikasın yine canım ben tablodan spor yapamıyorum sadece dışarıda 10 bin adım ve kendime ait özel spor proğramı var ama 3 gündür onuda yapamıyorum fırsat bulamıyorum onu bile yapmaya yoksa güzel olurdu
Kuruyemis de yasak canim.Canim ya zor bir süreç senin için, eltimde olmustu aynisi, bir sure boyle geçecek maalesef ama doktorun istediği sagliksiz degil, hatta isine yarar belki de. Bol haslanmis sebze, et balik tavuk sağlıklı kuruyemis yersin boylece.
Sagol cnm ya kusura bakma bu hafta orti olarak hic destek veremedim
Sagol cnm, toparladim sayilir, senin az bir artin kalmis verirsin bugun yarin eksiye gecersin.
Ben de yapacagim spor mutlaka, boyle olmadi bu hafta hic.
Cok guzel, darisi basima. Bu hafta hic tartilmadim, tarti detoksu yaptim.
Sagol kaptan, covidimdir diye korktum bir an.
Canım menülerinde saatini de yazar misin? Bir de tam muhteşem ifadesini koymuştum kiiiiii bir de ne göreyimSalı menü
Sabah
1 dilim ekmek
1 üçgen peynir
1 çay kaşığı acı sos
1 domates
3 zeytin
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase dövme çorbası
1 tane patatesli milföy börek
Cherry Mom S Suskunhanim
İlk tayin çıktığında bizim de aklımıza o gelmişti. Hatta genelde insanlar urla yı bu şekilde tanıyorlarUrla diyince kavak yelleri dizisi aklıma geliyor
İş durumunuz etkilenmiyecekse gerçekten cennet gibi cumartesi epey keşif yaptık. Bugünde eşim erken gelmiş Bi yerlere gidelim dışarıda yeriz yemeği dedi de kabul etmedim edemedimmm aklım cuma tartı sındaHayırlı olsun canım
Evet ya. Şöyle güzel bahar havaları gelse de keyiflensekama sen gidene kadar düzelir bence canım. Baya kalacaktın değil mi
Ya valla bizim de 1,5 yıl içinde gitme planımız var istanbul'dan. Biraz da başka şehirlerin tadını çıkaralım diyoruz. Ülke cennet gibi. Hele egeGezmek lazım
Canım senin de fazla bir kilon yok ki. Sıkma canını ya. 50 lere ne kalmış şurda
Ben bi süredir aynı videoları yapınca baya alıştım hareketlere o yüzden çok zevkli geliyor banaOhh misss
AA bunu biliyorum ama videodaki bı yapmaya çalışmıştım daha çok müzikte zipliyordumbunu da yapayım olmazsa
Hah yaaa işte şöyle,kendine gel sen LoL sun büyük düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?